kardesler biraz gercekci olun..rizeye yenildik uzuntuden kahroldum..ve siz feneri yenecegimizden bahsediyorsunuz..Dilerim yener..ama bu imkansiza yakin bir sey,bizim lehimize olan tek sey mac gunduz oynanmasi..dua edelim bu mubarek kandıl gecede beraberlıkle sonuclansın hıc olmazsa..
Fenerbahçe'nin hakem denen bir oyuncuları var.Bu her maçta aşşağı yukarı forma giyiyor.Eğer giyerse birşey diyemem. Fakat giymezse Sivasspor'umuz bu maçı 1-0 alır diyorum ben.
Saygılar.
arkadaşlar fenerbahçe 3 günde bir maç yapıyor yarın shalke maçı var biryerde tıkanacak buda sivas maçı olucak ilk yenilgisini bizden alıcak bu maçın havası farklı yorgun olucaklar BENCE SİVASSPOR: 2 FB:0
arkadaşlar fenerbahçe 3 günde bir maç yapıyor yarın shalke maçı var biryerde tıkanacak buda sivas maçı olucak ilk yenilgisini bizden alıcak bu maçın havası farklı yorgun olucaklar BENCE SİVASSPOR: 2 FB:0
GARDAŞ SEN ANLAMADIN HERHALDE NORMAL ŞARTLARDA FENER YORGUN OLSA NE OLMASA NE HER TURLU SİVASTA PUAN ALIRIZ AMA O HAKEM DENİLEN OYUNCULARI SADECE TURKIYE LIGINDE FORMA GIYEBILIYOR YANİ O HER ZAMAN FORMUNUN ZİRVESINDE