Öncelikle neden Fenerbahçe üzerine bu kadar çok gelindiğine bakalım.Etrafımdan ve şuraya yazılanlardan yola çıkarak gördüm ki Fenerbahçeye birçok insan antisempati duyuyor kısacası Fenerbahçeyi Fenerbahçeliden başkası pek sevmiyor,bulunduğum şehir yurdun hemen hemen her köşesinden insanları barındırıyor haliylede birçok takım tutanları,gördüğüm şuki Fenerbahçe deyince insanlar sert bir tepki gösteriyor peki ama neden?Fenerbahçe,özelliklede Aziz Yıldırım,bunun baş aktörleri,bu furya Ali Şen ile başladı bayrağı Aziz Bey aldı ve devam ediyor.Şimdi siz kalkarda "Ben bu liglere fazlayım,benim havuzdan almam gereken pay fazla olmalı"derde her fırsatta "Altta kalanın canı çıksın" tarzında ifadeler kullanırsan bu tepkilere kulak tıkamalısın.Evet Fenerbahçe çok para harcadı şimdi muhakkak diyenler oluyordur o yüzden havuzdan payı fazla almalı diye şunu asla unutmamalıyız ki eğer yaptığını ülke başarısı için yapmıyorsan İlhan Beyin dediği gibi sen ayrı bir cumhuriyetin peşindesin,tamam madem Fenerbahçe büyük bir camia o halde büyüklüğünü havuzdan çekilirim diye değil alttakileri azmeyerek göstersin ayrıca "Türkiye ligini beğenmiyorum" gibi bir lüksüde kimse kendinde aramasın Fenerbahçe bu hale birden gelmedi,bir zamanlar emekliyordu,sonra yürüdü şimdi koşuyor,şimdi emekleyenlere tekme atmasın.
CİVCİV ÇIKTIĞI KABUĞU BEĞENMEZMİŞ diye bir söz vardır bu Fenerbahçe olayıda aynen ona benziyor.
İlhan Bey doğru söylemiş bile olsa her doğru heryerde söylenmez,ayrıca halen(Belki Türkiye liginden ayrılır)Türkiyede göğsünde ayyıldız arması olan bir takımı pkk ile eşdeğer tutması çok yanlış olmuş .
|