bence bunların hepsi bazı çıkar çevreleri....Hepsi rant peşinde koşuyor ....kimseyede güvenmiyorum..Gelen yönetiminde bunlardan farklı olacağını zannetmiyorum
murat abi bende senin gibi düşünüyorum....hiç biri şıkkını da koysaydı keşke çağlayan abi...
BENCE HALUK ULUSOY. ÇÜNKÜ TEKRAR DÖNÜŞÜNÜ İYİ DEĞERLENDİRECEK ZATEN O GİTİKTEN SONRA TÜM SPOR DALARINDA ŞOK YAŞADIK. HIRSLI BİR ŞRKİLDE TEKRAR GÖREVE GELECEĞİNE İNANIYORUM BU KOLTUK ONA YAKIŞIR
mehmet ali yılmazı aday olması yönünde zorluyan ve destek veren birlik daha sonra aniden adına onlarca dava açılan haluk ulusoyu desteklediklerini açıkladılar....
haluk ulusoyun başkanlığının türk futbolunu daha derin bir kaosa sürüklüyeceğini geçte olsa anlayan birlik şimdide ayhan bermek diyor..
sayın ayhan bermeğe siyasilere yakın olan hasan doganında destek verdiğini düşünürsek seçimin sonucu belli ayhan bermek yeni federasyon başkanı....
mehmet ali yılmaz türk futboluna en çok hizmet eden başkandır...
yaptığı en önemli işler
spordan sorumlu devlet bakanlığı zamanında federasyonlara özertlik verip devletle ilişkilerini kesmiş olmasıdır
federasyon başkanlığı zamanında ise havuz sistemini getirerek anadolu kluplerinin önünü açmıştır...
yapılan bu iki yüzlülüğe tepki koyan sayın mehmet ali yılmaz adaylıktan çekilerek kendisine yakışan hareketi sergilemiştir....