Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Süperlig > Hakemler

Hakemler Hakemler hakkinda

Seçenekler Arama Stil

-->: hakemlerin tuttuğu takımlar.
Alt 30.08.2007, 15:52   #51
yigidomustafa58
Usta Yiğido

yigidomustafa58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

715 Mesajına 1.156 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1194 yigidomustafa58 COK SEVILEN BIR KISIyigidomustafa58 COK SEVILEN BIR KISIyigidomustafa58 COK SEVILEN BIR KISIyigidomustafa58 COK SEVILEN BIR KISI
Standart -->: hakemlerin tuttuğu takımlar.

gerçekten 3 İstanbul takımını tutuyor hepsi.Anadolu çocuğu yok mu hiç...

FENERBAHCE:10
GALATASARAY:8
BESIKTAS:4

Bak gülüm senin toprağında bu çiçek yetişmez,benim toprağımda da sen solup gidersin

yigidomustafa58
Mustafa SALTIK
yigidomustafa58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 30.08.2007, 16:31   #52
altuntas58
Usta Yiğido

altuntas58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

716 Mesajına 1.358 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1113 altuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblick
Pfeil -->: hakemlerin tuttuğu takımlar.

Hangi hakem hangi takımı tutarsa tutsun ama benim takımımın sivassporun hakkını tutupta başka takıma vermesin mesela trabzonspor macındaki olaylar gibi ben bülent demirlenki delikanlı bir hakem olarak biliyordum ama oda boşmuş önceden verdiği raporu sıkışınca veya tehditle her ne sebepledir bilemem kıvırıp başka şekilde değiştiriyor bu adamlıkmı bu insanlıkmı? bu hakemlikmi?bu bir adil kararmı sence bülent demirlenk sen hemen istifa et maca cıksaymış 5-6 sivassporluya kırmızı kart göstermesi lazımışda ondan maca cıkmamış bu laflara kargalar bile güler deseneki beni doyurdular hayatımın rüşvetini aldım kalkmış sözde sivasspora kıyak yapmış tavılara giriyorsun yemezler aslanım yemezler
altuntas58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
--->: hakemlerin tuttuğu takımlar.
Alt 07.09.2007, 18:40   #53
EyüphanAydın
Usta Yiğido

EyüphanAydın - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.269 Mesajına 946 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1336 EyüphanAydın Fazla söze gerek yokEyüphanAydın Fazla söze gerek yokEyüphanAydın Fazla söze gerek yokEyüphanAydın Fazla söze gerek yokEyüphanAydın Fazla söze gerek yokEyüphanAydın Fazla söze gerek yokEyüphanAydın Fazla söze gerek yokEyüphanAydın Fazla söze gerek yokEyüphanAydın Fazla söze gerek yokEyüphanAydın Fazla söze gerek yokEyüphanAydın Fazla söze gerek yok
Standart --->: hakemlerin tuttuğu takımlar.

BEN VALLA BÖYLE HAKEMLERİN BASINBA HANGİ TAKIMLI OLDUGUNU SZIDIRMASI BİRAAAAZ KÖTÜ OLDU BENCE HAKEMLER İÇİN ÇÜNKÜ ÖRNEĞİN GALATASARAY -FENERBAHÇE MAÇİNDA EROL ERSOY YÖNETSE HEP FENERİN LEHİNE VERSE NE OLUR SİZ NE ANLARSİNİZ
Ümitlerin bittiği yerde
Abdest al ve sabahı bekle...
EyüphanAydın isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 08.09.2007, 12:58   #54
puar
Usta Yiğido

puar - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

357 Mesajına 678 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1270 puar ist ein wunderbarer Anblickpuar ist ein wunderbarer Anblickpuar ist ein wunderbarer Anblickpuar ist ein wunderbarer Anblickpuar ist ein wunderbarer Anblickpuar ist ein wunderbarer Anblick

sızdırmasına gerek yok bence bu araştırma hangi hakemin hangi takıma yakın olduğu araştırmasıdır yoksa hakemler durduk yere neden desin ben şu takımı tutarım diye.
puar isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 08.09.2007, 13:08   #55
hollywarnrvn
Yiğido

hollywarnrvn - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

8 Mesajına 10 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 711 hollywarnrvn Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

nerden çıktı bu saçmalık ben anlam veremedim evet 4 büyükleri hakemler tutuyorda hakemleri yazmanın ne manası var gidip tek tek hakemlere mi sordunuz? 'siz hangi takımı tutuyorsunuz maçlarda?' diye.
hollywarnrvn isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 08.09.2007, 13:15   #56
EfsaneMermerbey
Yiğido

10 Mesajına 13 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 EfsaneMermerbey Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

ORHAN ABİ ÇOK GÜZEL BİR KONUYA DEĞİNMİŞSİN.BENCE BURADA AÇILAN KONUYU ELEŞTİRENLER DAHA ANLAYAMAMIŞ.HAKEMLERİN TUTTUĞU TAKIMLAR BELLİDİR.BUNU ZATEN AÇIKLAYAN OLUYOR.AÇIKLAMASA BİLE AİLELERİ VEYA TANIYAN SPOR ADAMLARI SÖYLÜYOR.YANİ BURADA ŞU DURUM VAR.BAZI HAKEMLER TUTTUĞU TAKIMLARIN MAÇLARINDA HAİN İLAN EDİLİYOR.ÖRNEKLERİ HER SEZON VAR.ŞİMDİ EŞLEŞTİRİN BAKALIM.YANİ GÖREV SEVGİSİ VAR HAKEMLERDE.BU KONU GAYET NORMAL.TEŞEKKÜRLER ORHAN ABİ.
EfsaneMermerbey isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 08.09.2007, 13:16   #57
puar
Usta Yiğido

Tecrübe Puanı: 1270 puar ist ein wunderbarer Anblickpuar ist ein wunderbarer Anblickpuar ist ein wunderbarer Anblickpuar ist ein wunderbarer Anblickpuar ist ein wunderbarer Anblickpuar ist ein wunderbarer Anblick

Alıntı:
hollywarnrvn Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
nerden çıktı bu saçmalık ben anlam veremedim evet 4 büyükleri hakemler tutuyorda hakemleri yazmanın ne manası var gidip tek tek hakemlere mi sordunuz? 'siz hangi takımı tutuyorsunuz maçlarda?' diye.
ben sordum itirazınmı var beğenmiyorsan okumaz yorum yapma...tamam
Alt 08.09.2007, 13:17   #58
puar
Usta Yiğido

mermerbey soal burda gerekli yada gereksiz ne acılacağını bilirim neyse herkez istediğini yazar ama haddii açmadan
Alt 08.09.2007, 13:18   #59
EfsaneMermerbey
Yiğido

10 Mesajına 13 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 EfsaneMermerbey Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

Alıntı:
EfsaneMermerbey Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
ORHAN ABİ ÇOK GÜZEL BİR KONUYA DEĞİNMİŞSİN.BENCE BURADA AÇILAN KONUYU ELEŞTİRENLER DAHA ANLAYAMAMIŞ.HAKEMLERİN TUTTUĞU TAKIMLAR BELLİDİR.BUNU ZATEN AÇIKLAYAN OLUYOR.AÇIKLAMASA BİLE AİLELERİ VEYA TANIYAN SPOR ADAMLARI SÖYLÜYOR.YANİ BURADA ŞU DURUM VAR.BAZI HAKEMLER TUTTUĞU TAKIMLARIN MAÇLARINDA HAİN İLAN EDİLİYOR.ÖRNEKLERİ HER SEZON VAR.ŞİMDİ EŞLEŞTİRİN BAKALIM.YANİ GÖREV SEVGİSİ VAR HAKEMLERDE.BU KONU GAYET NORMAL.TEŞEKKÜRLER ORHAN ABİ.
AYRICA SPORUN İÇİNDE HAKEMLERDE VAR.SENDEN DAHA ÇOK HAKEMLERLE İLGİLİ KONULAR BEKLERİZ ORHAN ABİ.TEKRAR TEŞEKKÜRLER.KONU SÜPER VE EĞİTİCİ.
EfsaneMermerbey isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 08.09.2007, 13:21   #60
yigido Atilla
Usta Yiğido

yigido Atilla - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

179 Mesajına 343 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 920 yigido Atilla FAZLA SÖZE GEREK YOKyigido Atilla FAZLA SÖZE GEREK YOK
Standart -->: hakemlerin tuttuğu takımlar.

Hakemlerde insan onlarinda tuttuklari takimlar var ama bunlari kimse bilemez bilirse bir daha o takim macini yönetemez izin verilmez, Hollanda da oynanan PSV - AJAX Maciydi galiba Ajaxin Attigi bir Gole saha sevinen ilk defa bir hakem gördüm Golden sonra yumruk sov yapan dah baska bir hakem görmedim ..icinden sevinen tabiki cok hakem vardir belli etmez etmemelide .....

NOT: Acilan Konu Bence cok normal hakemler Nicin Takim tutmasin.

Arkadaslar Acilan konu Hosunuza gitmiyorsa. Konuyu acan Arkasasi rencide etmeyelim begenirseniz yorumunuzu yazarsiniz begenmiyorsaniz okuyun gecin. benilmeyen konuya kimse yorum yazmazsa o kisi zaten anlar. 60 kisi puar arkasimin konusuna yorum yazmissa ne diyilebilirki ....