neden dıe sorarsanız tarıh olmak ıstemıoruz 100 yılımıza az kaldı
Takımınız isminin değişmemesini istemeniz gayet normal ve mantıklı bencede, Başkanlar bu birlikyeliğe imza attıysa bir takım projeleride vardır, Şimdiye kadar bize yansıyan bir bilgi olmadı...
Size ulaşan bir duyummu var??
ilk öncelikle bizleri sahiplenmeniz çok güzel bir olgu hepinizden ALLAH RAZI OLSUN ÜSKÜDARIMIZA YARDIM EDENİN HER ŞEKİLDE YANINDA OLUR ÖL DESİN ÖLÜRÜZ FAKAT İSİM DEGİŞİKLİGİ OLURSA BOYLE BİRŞEYİ KABUL EDEMEYİZ NEDEN DERSENİZ AYNI KONUMDA KENDİNİZİ DÜŞÜNÜN BİZ BİR İLİN TAKIMI DEGİLİS BİR SEMTİZ VE ŞUANLIK SADECE BİZ VARIZ KİMSE SAHİP ÇIKMASADA SEVİYORUZ ÜSKÜDARI SİZLERDEN RİCAM BİZLERİDE DÜŞÜNÜN İSİM DEGİŞİRSE BİŞE OLMAZ DEMEYİNN 1908 2008 KAÇ TANE TAKIM VAR 100 YIL GÖRMÜŞ Kİ TÜRKİYEDE YAZIK GÜNAH DEGİLMİ BİZLERE BÜYÜKLERİMİZ SEMTİNİZ NAMUSUNUZDUR DEDİ VE BİZE ÖYLE ÖGRETTİLER SİZ SEMTİNİZE LEKE GETİRİMİSİNİZ _?
İsim konusunda üsküdarlı arkadaşların hassas olmalarını anlayışla karşılıyorum. Dedikleri gibi neredeyse 1 asırlık bir klubün isminin değişmesini istememeleri gayet doğal. iki klübün yöneticilerinin bu konuda ortak bir noktada buluşacaklarını düşünüyorum..
Böyle 100 yıllık bir klüp ile birleşmek biz Sivaslılarıda çok mutlu etti. Zaten biz İstanbula BÜYÜK SİVAS diyoruz. 2,5-3 milyon hemşerimiz var İstanbulda. Büyük bir çoğunluğuda Anadolu yakasında yaşıyor.
Üsküdar Anadolu'ya önümüzdeki sezon 100.000 lik stad ŞART !! )))))
ilk öncelikle bizleri sahiplenmeniz çok güzel bir olgu hepinizden ALLAH RAZI OLSUN ÜSKÜDARIMIZA YARDIM EDENİN HER ŞEKİLDE YANINDA OLUR ÖL DESİN ÖLÜRÜZ FAKAT İSİM DEGİŞİKLİGİ OLURSA BOYLE BİRŞEYİ KABUL EDEMEYİZ NEDEN DERSENİZ AYNI KONUMDA KENDİNİZİ DÜŞÜNÜN BİZ BİR İLİN TAKIMI DEGİLİS BİR SEMTİZ VE ŞUANLIK SADECE BİZ VARIZ KİMSE SAHİP ÇIKMASADA SEVİYORUZ ÜSKÜDARI SİZLERDEN RİCAM BİZLERİDE DÜŞÜNÜN İSİM DEGİŞİRSE BİŞE OLMAZ DEMEYİNN 1908 2008 KAÇ TANE TAKIM VAR 100 YIL GÖRMÜŞ Kİ TÜRKİYEDE YAZIK GÜNAH DEGİLMİ BİZLERE BÜYÜKLERİMİZ SEMTİNİZ NAMUSUNUZDUR DEDİ VE BİZE ÖYLE ÖGRETTİLER SİZ SEMTİNİZE LEKE GETİRİMİSİNİZ _?