Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > SivasSpor > Sivasımızın Amator Klupleri > Sivas Divriğispor

Sivas Divriğispor Sivas Divriğispor

Seçenekler Arama Stil

--->: Divriği Spor´a YARDIM eli uzatalim.
Alt 07.06.2007, 14:50   #51
serhatcan
Tecrübeli Yiğido

153 Mesajına 254 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 800 serhatcan Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.
Standart --->: Divriği Spor´a YARDIM eli uzatalim.

Yav diğer büyük takımlar oynatmadığı futbolcularını kiraya verir gelişmesini sağlarlar.ve hem gittiği takıma faydası olur sonrada geliştikten sonrada geri dönerler. Bunu sivassporda divriğispor için yapabilir. oynatnmadığı tajkıma girmeyen futbolcularını oraya verir. hem divriği spor varlığını sürdürür hemde sibvvasspor futbolcu kazanır.Bunu her takım yapıyor sdivasspor neden yapmıyorç
serhatcan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07.06.2007, 16:36   #52
sensizimya_58
Acemi Yiğido

sensizimya_58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

2 Mesajına 2 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 717 sensizimya_58 Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

arkadaşlar sivasta bole bir takım olduktan sonra divriği sporada süperligdeki takımlara da yardım elini uzatır
sensizimya_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07.06.2007, 16:42   #53
Divriği58-
Usta Yiğido

Divriği58- - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

256 Mesajına 464 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 856 Divriği58- ist jedem bekanntDivriği58- ist jedem bekanntDivriği58- ist jedem bekanntDivriği58- ist jedem bekanntDivriği58- ist jedem bekanntDivriği58- ist jedem bekannt

Alıntı:
Harput0658 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
divriği spor malesef seneye amatör kümede mücadele edecek yazık oldu
amatör e falan düşmedi işte daha sivaslı takımını bilmiyorkı onun ıcın bu hallerdeyiz çok feci 2 kaza gecirdi kulubümüz buna ragmen onurlu durusunu korudu ayrıca sıvasspor dısında bır cok
KULUPDEN geçmiş olsun mesajı geldi takım 21 oyuncusu çeşitli yerlerinden sakatlandıgı ıcın lıgden cekıldı federasyonda saolsun bu yıl lıgden bır takım dusucek dedı ve konu kapandı ama ne sivas ne ulusal basın divrigi spor diye bı takım yokmus gıbı konusuluyor dusunuluyor sivasBelediyespor 3 lige bu yıl yıne cıkamadı ve sıvas basını Sivasın Sİvasspordan baska profesyonel lıglerde takımı yok dedı Yanı gereklı ılgı YOK ben yerı geldı bur da arkadaslara yazdım yıne yardım edıcek cıkmadı (sivaslı iş adamı mehmet caprazdan Almanyadaki gurbetçi yigidolardan yardım ıstemıstık)

Ben kımseden de bısey beklemıyorum artık dıvrıgı spor kendı kendıne oynasın yensın yenılsın kapansın nede olsa kimsenin haberi yok

Sivasda 3 lige bır turlu cıkaramadıgı sivas belediyesporu cıkarmaya Anadolu uskudara destek vermeye devam etsın

sayGılar
Divriği58- isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07.06.2007, 16:58   #54
cengiz99
Yeni Yiğido

0 Mesajına 0 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 cengiz99 Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

DÜŞENİN DOSTU OLMAZMIŞ,DİVRİĞİ SPOR BİZİM EVLADIMIZ ONA SAHİP ÇIKALIM SİVASLILIK NEYMİŞ HERKESE GÖSTERELİM.BURADAN SİVASSPOR YÖNETİCİLERİNE VE İŞADAMLARINA SESLENİYORUM SİVASLI OLMAK BİR AYRICALIKTIR HAYDİ BUNU GÖSTERELİM DİVRİĞİ SPORA SAHİP ÇIKALIM ALT YAPI TAKIMIMIZ YAPALIM BÖYLECE SİVAS VE SİVASLILAR KAZANSIN.
HAYDİ YİĞİDO KARAGÜN DOSTU OLDUĞUMUZU HERKESE GÖSTERELİM
TÜM SİVASLILARA BAŞARILA SELAMLAR VE SEVGİLER.
cengiz99 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
-->: Divriği Spor´a YARDIM eli uzatalim.
Alt 07.06.2007, 19:19   #55
abdullah58
Tecrübeli Yiğido

abdullah58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

144 Mesajına 227 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 812 abdullah58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart -->: Divriği Spor´a YARDIM eli uzatalim.

BIZI KÜME DÜSÜREN TOKATA DESTEK
SIVASIMIZIN ILCESI OLAN DIVRIGE KÖTEK SIVASADA BU YAKISIRDI HELAL OLSUN SIZLERE
abdullah58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
-->: Divriği Spor´a YARDIM eli uzatalim.
Alt 07.06.2007, 19:40   #56
altuntas58
Usta Yiğido

altuntas58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

716 Mesajına 1.358 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1125 altuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblick
Pfeil -->: Divriği Spor´a YARDIM eli uzatalim.

Divriğispora her alanda yardımlarımzı esirgemeyelim maddi manevi Sivasspor yönetimi bu olaydan haberdar olduğunu sanmıyorum divriğispor yönetimi karşılıklı oturup konuşmalı Tokataspora, Üsküdar anadoluspora bir sürü futbolcu veren Sivasspor neden kendi şehrinin takımına yardım etmesinki?bence gerekli girişimler yapılmalı Divriğisporda gereken desteği almalı
altuntas58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07.06.2007, 21:12   #57
yerliturkuaz
Usta Yiğido

yerliturkuaz - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.268 Mesajına 2.761 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1315 yerliturkuaz COK SEVILEN BIR KISIyerliturkuaz COK SEVILEN BIR KISIyerliturkuaz COK SEVILEN BIR KISIyerliturkuaz COK SEVILEN BIR KISI

Acaba Divriğimizin bu halini kim farkedecek illaki birşey mi olması lazım kulube boba mı atalım yerle bir mi olsun artık yeter diyorum Sivaslıyım diyenlerin Sivasa Divriğiye ve diğer takımlarımıza sahip çıkmalarını bekliyorum Tabiki sesimizi duyan olursa
yerliturkuaz isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 16.06.2007, 11:30   #58
İ b r a h i m
Yeni Yiğido

0 Mesajına 0 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 İ b r a h i m Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

Divriğispor kendi futbolcuları ve hocasının hakkıyla buralardadır. Bir tek kişi olan Halit beyin takım için elinden gelen herşeyi yaptığı ortadadır ama unutulmamalı ki bu takımın efsane futbolcusu Hakan Adnan Öz e destek verilip hocalığı onaylanmalı ve artık takım ona teslim edilmelidir.Dışarda hoca aramaya hiç gerek yok takım gençlere güvenen yüreğiyle mücadele edecek sporculara emanet edilmeli ve kendi yöresinin futbolcularına sahip çıkılmalı bunu bütün türkiye gördüki sivaslı futbolcuların neler yapıp nerelerden teklifler aldığı ortada kendi piyasamızı güçlendirip Sayın Başkanımız Halit Bey e destek olarak bu takımı önemli yerlere getirme gayreti içinde olmalıyız.Divriğispor da HERŞEYİN EN İYİSİNİ HAKEDİYOR. Bugünde dahil olmak üzere emeği olan herkese tekrar teşekkür ederim ama unutmayalım bu takımda bizim takımımız ona destek olalım.ÇILGINLAR 58_____________________Akif___ ______ibo__________kılıç
İ b r a h i m isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 16.06.2007, 11:56   #59
Divriği58-
Usta Yiğido

Divriği58- - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

256 Mesajına 464 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 856 Divriği58- ist jedem bekanntDivriği58- ist jedem bekanntDivriği58- ist jedem bekanntDivriği58- ist jedem bekanntDivriği58- ist jedem bekanntDivriği58- ist jedem bekannt

Alıntı:
İ b r a h i m Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Divriğispor kendi futbolcuları ve hocasının hakkıyla buralardadır. Bir tek kişi olan Halit beyin takım için elinden gelen herşeyi yaptığı ortadadır ama unutulmamalı ki bu takımın efsane futbolcusu Hakan Adnan Öz e destek verilip hocalığı onaylanmalı ve artık takım ona teslim edilmelidir.Dışarda hoca aramaya hiç gerek yok takım gençlere güvenen yüreğiyle mücadele edecek sporculara emanet edilmeli ve kendi yöresinin futbolcularına sahip çıkılmalı bunu bütün türkiye gördüki sivaslı futbolcuların neler yapıp nerelerden teklifler aldığı ortada kendi piyasamızı güçlendirip Sayın Başkanımız Halit Bey e destek olarak bu takımı önemli yerlere getirme gayreti içinde olmalıyız.Divriğispor da HERŞEYİN EN İYİSİNİ HAKEDİYOR. Bugünde dahil olmak üzere emeği olan herkese tekrar teşekkür ederim ama unutmayalım bu takımda bizim takımımız ona destek olalım.ÇILGINLAR 58_____________________Akif___ ______ibo__________kılıç
KESİNLİKLE KATILIYORUM DİVRİGİSPOR HER YIL AYNI CILEYI CEKMEKTEN BIKTI LIGE BASLAMIYORUZ DESTEK YOK DIYOÖLALAR BUTUN OYUNCULAR KACIYO ONDAN SONRA ERDEMIRDEN YARDIM SOZU GELIYO BIDAHA BI KADRO KURULUYO FALAN FILAN YAZIK GUNAH BU TAKIMA BU INSANLARA
Divriği58- isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevap: Divriği Spor´a YARDIM eli uzatalim.
Alt 29.05.2010, 22:35   #60
carizma0658
Usta Yiğido

carizma0658 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

327 Mesajına 479 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 790 carizma0658 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Divriği Spor´a YARDIM eli uzatalim.

divrigi yıllar dır profosyeneldir sahıp çıkalım kesınlıkle sahıp çıkalım

Etiketler
divriği, eli, spor´a, uzatalim, yardim