Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Serbest Alan, Sivas Paylaşım, Sivas Forum, Sivaslılar > Diğer Konular

Diğer Konular Diğer konular. Yukarıda bulamadığınız konular hakkında burada yazabilirsiniz.

Konu Kapatılmıştır

Seçenekler Arama Stil

-->: DUYURU....
Alt 21.07.2006, 22:16   #51
FurkaN
Usta Yiğido

FurkaN - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

525 Mesajına 1.026 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1064 FurkaN ist ein wunderbarer AnblickFurkaN ist ein wunderbarer AnblickFurkaN ist ein wunderbarer AnblickFurkaN ist ein wunderbarer AnblickFurkaN ist ein wunderbarer AnblickFurkaN ist ein wunderbarer AnblickFurkaN ist ein wunderbarer AnblickFurkaN ist ein wunderbarer Anblick
Standart -->: DUYURU....

[QUOTE=ZARALIX1968]
Alıntı:
musab58 Nickli Üyeden Alıntı
Brüksel'de düzenlenen bir toplantıya telefonla katılan Lübnan asıllı Belçikalı bir doktor şok suçlamalarda bulundu.

Sayda'da bir hastane yöneten ve Brüksel'de düzenlenen bir toplantıya telefonla katılan doktor Bachir Cham, bazı patlamalardan sonra hastanesine getirilen cesetlerde hiçbir kanama ve yara izi olmadığını, ölülerin saç, sakal ve bıyıklarında hiçbir aşınma görülmediğini, derilerin siyahlaştığını, ancak hiçbir yanık izi bulunmadığını anlattı.

Doktor bunların kimyasal silah olduğunu belirtti.

YILLARCA NAZİLERE HİTLER KIZIYORDUK AMA BENCE ADAM GELECEĞİ GÖRMÜŞ VE ŞİMDİ ARTIK ONA KIZMIYORUM ÇÜNKÜ BU YAHUDİLER ÖLMEYİ HAKETMİŞ ONLARA YAŞAMA ŞANSI VEREN OSMANLI DE HATA YAPMIŞ
Yanlış bilgi öldürdükleri Türklerdi. Adam sistemli bir şekilde Yahudileri öldürüyorum diyerek Türkleri öldürdü.Adamlar içlerinden birini çıkardılar ve o Yahudilerden bir kişi öldürürken Kazan Türkleri'ne soykırım uyguladı. Ve Yahudiler öldürülmemişken bir anda mazlum rolünü oynadılar.
FurkaN isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 21.07.2006, 22:32   #52
FurkaN
Usta Yiğido

FurkaN - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

525 Mesajına 1.026 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1064 FurkaN ist ein wunderbarer AnblickFurkaN ist ein wunderbarer AnblickFurkaN ist ein wunderbarer AnblickFurkaN ist ein wunderbarer AnblickFurkaN ist ein wunderbarer AnblickFurkaN ist ein wunderbarer AnblickFurkaN ist ein wunderbarer AnblickFurkaN ist ein wunderbarer Anblick

Lübnan"a yönelik İsrail saldırıları tüm vahşetiyle sürerken İsrail silahlarının hedefi olan sivil halktan ölenlerin sayısının 300 ü aştığı bildiriliyor. 1 milyona yakın Lübnan"lı da, başta Türkiye olmak üzere komşu ülkelere sığınmak için yollara düştü.

Yaşanan insanlık dramı karşısında çaresiz kalan Lübnan Kızılhaç"ı, son dönemde felaket yaşanan her yere merhamet elini uzatan Türk Kızılayı"na başvurarak insani yardım istedi.

Lübnan Kızılhaçının talebi üzerine harekete geçen Türk Kızılayı, Lübnan"dan gelen çağrı üzerine temel ihtiyaç maddelerinden oluşan ilk yardım konvoyunu organize etmeye başladı.

Türk Kızılayı"nın birkaç gün içinde bölgeye ulaşması ve masum insanların yaralarını sarması bekleniyor. Bu arada Kızılay yetkilileri ; Dünya"da son dönemlerde üst üste yaşanan felaketler nedeniyle desteğe her zamankinden daha fazla ihtiyaç duyduklarını belirtiyor.

Geleneksel Türk merhametini göstermek ve yaralara merhem olmak için daha fazla yardıma ihtiyaç duyan Türk Kızılayı; Tüm bankalardaki 2868 nolu hesap numarası ve aynı nolu SMS mesaj servisleri kanalıyla yardım bekliyor.
FurkaN isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 21.07.2006, 22:33   #53
çılgın-sedat
Tecrübeli Yiğido

çılgın-sedat - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

44 Mesajına 70 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 782 çılgın-sedat Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

buınlar işi iyice azıttı ha
bu analarını........ açocuklarına
dur diyen olmayacakmı
vallahi istedemzdim ben o zaman TESKEREE

mekan ŞIRNAK
88/2
çılgın-sedat isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 21.07.2006, 23:05   #54
hakandemirezen
Yiğido

hakandemirezen - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

31 Mesajına 77 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 806 hakandemirezen isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

YILLARDIR SÜREN ORTADOĞUDAKİ BU SAVAŞLARA BU ZULÜMLERE DUR DİYECEK BİR TANE MÜSLÜMAN ÜLKE ÇIKMIYOR VE SEYİRCİ KALIYOR.NE YAZIKKİ BU ÜLKELERE BİZDE DAHİLİZ. ŞUNUDA DÜŞÜNMEK GEREK DİYE DÜŞÜNÜYORUM!!! BİR ÇOK ARAP ÜLKESİ ZENGİNLİKLER İÇİNE YAŞARKEN BİR KISIM ARAP ÜLKESİDE FAKİRLİK İÇİNDE GELİP İST DA SARAYLARDA MİLYAR DOLARLAR TUTARINDA DÜĞÜN YAPAN MÜSLÜMANLAR BİR YANDA BİR AVUÇ TOPRAKLARINI MÜDAFA ETMEK İSTEYEN SİLAHSIZ SADECE TAŞLA SOPAYLA TOPRAK KORUYAN MÜSLÜMANLAR.BİZLER O KADAR ÇAĞDAŞ OLMUŞUZKİ AB Yİ BENİMSEMİŞİZ VARSA YOKSA AVRUPA DİYE SAYIKLIYORUZ BAŞTAN AŞŞAĞI.ŞİMDİ SORUYORUM SİZ ABİ VE KARDEŞLERİME NASIL YAŞARSANIZ O ŞEKİL YÖNETİLİRSİNİZ SÖZÜNÜ UNUTMAYALIM.AMERİKA IRAKA GİRDİĞİNDE SİLAHLARIYLA TESLİM OLUP AMERİKAN CONİLERİNİN AYAKLARINA KAPANAN IRAKLILAR BAZI ŞEYLERİ HAK EDİYORLAR.ŞUAN TERÖRÜ ÜZERİMİZE SALAN SURİYESİ IRAKI İRANI YAPTIKLARINI CEKİYORLAR.NE ZAMAN MÜSLÜMAN BİR ŞEKİLDE YAŞAMASINI ÖĞRENİRSEK YADA ÖĞRENİRLERSE ÜMİT EDİYORUM ORTADOĞUDA MÜSLAMANLARIN SÖZÜ GECECEK.UNUTMAYIM BİZE EN BÜYÜK DARBELER HEP IRAK SURİYE VE İRANDAN GELMİŞTİR GELMEYEDE DEVAM EDİYOR .ONLAR İLK ÖNCE YATAKLIK YAPIP BİNLERCE ASKERİMİZİ ŞEHİT EDEN PKK YA KARŞI SAVAŞ AÇSINLAR DELİKANLI GİBİ BİZLERDE GİDELİM ONLAR İÇİN MÜCADELE EDELİM.
hakandemirezen isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 22.07.2006, 01:32   #55
aykut-akay
Usta Yiğido

aykut-akay - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

67 Mesajına 121 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 868 aykut-akay FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Ausrufezeichen -->: DUYURU....

BU GÜN CUMA NAMAZINDA HOCA VAAZ VERDI DEDIKI allah IN MELEKLERINDEN BIRINE ( HERHALDE MIKAIL ) bir yeri alt üs etmesini buyurmus ve melek yerine getirmis ve bunun üzerine melek geir geldiginde sormus;

yarabbi sana neden diye sorulmaz ama orda namaz kilanlar tebig cekenler vardi neden onlarda yerin altina gecti diyince büyük yaradan cevap verdi;

onlar zülün olan yerlerdeki insanlar icin iclerinden bile sizi hissetmediler düsünmediler onlarin sucuda buydu buyurmus
aykut-akay isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 22.07.2006, 01:47   #56
sivasli_boy
Yiğido

sivasli_boy - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

29 Mesajına 47 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 sivasli_boy ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

KAHROLSUN COCUK KATİLİ DOMUZ İSRAİL kahrolsun onun destekcisi KÖPEK AMERİKA ALLAH ın izni ile zafer muslumanların olacaktır
yasasın direnis yasasın FİLİSTİN yasasın HAMAS yasasın HİZBULLAH....
Alt 22.07.2006, 03:32   #57
albina58
Usta Yiğido

363 Mesajına 804 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 936 albina58 isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Alıntı:
musab58 Nickli Üyeden Alıntı
ŞARKIN ŞANLI SULTANI SELAHADDİN'İ ARIYORUM.
Selahaddini arıyorum diyince aklıma suriye- filistin arasında ingilizler adına ajanlık yaparak osmanlı imparatorluğu aleyhinde halkı kışkırtarak ve ayaklanma senaryoları tertipleyen meşhur ajan LAVRONSE geldi. Zamanında onu yakalıp soruşturmasını yapan komutanımız,ona ne yapmış biliyormusunuz.? ?
---:Bu sorunun cevabını şimdi veremiyecem ama size bir ipucu vereyim,Lavronse'nin sonu BÜLENT ERSOY olmuş.
.....Affınıza sığınarak.
albina58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 22.07.2006, 08:41   #58
cecenahmet
Yeni Yiğido

0 Mesajına 0 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 cecenahmet ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

[COLOR="Blue"
__BİZLER SESSİZ KALDIKÇA İSRAİL DAHA COK ÜLKEDE ÇOCUKLARI BABASIZ VE YETIM BIRAKACAK BİZ ASLIMIZI UNUTTUK ARTIK DÜNYA DA YAPILAN HAKSIZLIKLARA KARŞI DURMAMIZ GEREKIRKEN BUNLARA GÖZ YUMMAKLA YETINDIK SADECE İSRAİL, AMERIKA SINIRLARIMIZA KADAR GIRDI MÜSLÜMAN ÜLKELERDE MUSLUMAN INSANLARI KATLEDIYORLAR VE BİZ YİNE SESSİZ KALIYORUZ IRAKTA ASKERIMIZIN KAFASINA CUVAL GECIRILIYOR BUNA GOZ YUMUYORUZ, ADANA DA BIR AMERIKAN ASKERI TARAFINDAN OLDURULEN TURK KARI KOCANIN HESABINI SORAMIYORUZ BUNUN ANLAMI NEDIR BANA BIRI SOYLESIN ÇÜNKI ARTIK BEN BU ÜLKENIN KADERI NEREYE GIDIYOR ÇÖZEMİYORUM....

FİLİSTİN,ÇEÇENİSTAN,LÜBNAN,SOM ALİ,IRAK BU ÜLKELER MÜSLÜMAN OLDUKLARI HALDE KATLIAMA UGRUYOR BU ÜLKELERDE GİZLİ KAPAKLI SOYKIRIM YAPILIYOR YANI NERDE İSLAM KONFERANSI,NERDE TÜRKİYE SESSİZ KALMAKLA BU YAPILANLARA GÖZ YUMUYORUZ İŞTE UNUTTUGUMUZ BAZI DEGERLERIMIZ VAR ÖRNEGİN __TÜRK MİLLETİ ASİLDİR__ BU SOZUN TASIDIGI ANLAMA DIKKAT EDIP ONA GÖRE DAVRANALIM

__Siz ne oluyor da: Rabbımız, halkı zalim olan şu şehirden bizi kurtar, katından bize bir sahib gönder, bir yardımcı yolla, diyen; zavallı çocuklar, erkekler ve kadınlar uğrunda ve Allah yolunda savaşmıyorsunuz?
NİSA SÜRESİ 75.AYET___
[/
[/COLOR]
cecenahmet isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 22.07.2006, 08:50   #59
cecenahmet
Yeni Yiğido

İsrail katliam operasyonlarına devam ederken ve dünyaya kendimizi savunuyoruz masalları anlatırken Lübnan ve Filistinde çocukları katlederken kendi çocuklarına ise nasıl terbiye veriyor resimlere bir bakınız.

İSRAİLLİ ÇOCUKLARIN ROKETLERİN ÜZERİNE İBRANİCE OLARAK YAZDIĞI İFADELERDE ''BÜTÜN FİLİSTİNLİLERE ÖLÜM'' YAZIYOR....

BİR TARAFTADA FİLİSTİNLİ ÇOCUKLAR ÖLÜYOR

İSRAİLİN ÇOCUK TERBİYESİNE BİR ÖRNEK
Eklenen Resim Ön İzlemesi

Alt 22.07.2006, 10:04   #60
cecenahmet
Yeni Yiğido

___DÜŞÜNCELERİM NE KADAR DOGRU NE KADAR YANLIŞ BUNU SIZLERE BIRAKIYORUM YORUMLARINIZI BEKLIYORUM__
Konu Kapatılmıştır