Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Serbest Alan, Sivas Paylaşım, Sivas Forum, Sivaslılar > Kilitli Konular

Kilitli Konular Kilitlenmiş Konular

Konu Kapatılmıştır

Seçenekler Arama Stil

Alt 16.05.2005, 15:32   #51
serhankaburcuk
Usta Yiğido

serhankaburcuk - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

30 Mesajına 39 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1361 serhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekannt

Alıntı:
ergin Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
serhankaburcuk Nickli Üyeden Alıntı
[size=4]Arkadaşlar İstanbuldaki Sivas taraftarına birkez daha teesüflerimi bildiriyorum İstanbulda nüfusumuz fazla diyoruz ama dün yine Kadıköyde stadı dolduramadık 20 bin 25 bin arası bir taraftar vardı evet gerçekten deplasman için iyi rakam ama yinede ben Şampiyon olmuş bir Sivassporun İstanbulda daha çok taraftara oynaması gerektiğini düşünüyorum neyse yinede stada gelen bütün duyarlı yiğidolara teşekkür ediyorum...[/size]

Serhancığım,sana sonuna kadar katılıyorum.Ayrıca Teksas arkadaşın yazdıklarına katılmamak elde değil.Seyirci ile taraftar arasındaki farkı iyi kavrayıp,buna göre stratejiler geliştirmeliyiz.Ayrıca İST.da ki taraftarlarımız veya seyircilerimiz,SİVAS'dakiler gibi organize değiller.Bireysel veya küçük gruplar halinde gelmişlerdi.İST.da potansiyel var,ama önemli olan bu potansiyeli tribünlerde derlemek ve tezahürata kanalize etmektir.Böylesi bir eylem artık İST.'da ki SİVAS dernekleri aracılığıylamı olacak,yoksa tribündemi olacak?İŞTE BÜTÜN MESELE BU..!!!
İlaveten de,bu işlerin sana dediğim gibi zamanla ve emek vererek olacağınıda unutmamak gerektiğini düşünüyorum...Sağlıcakla...

...ARSLANLARIN GERÇEK TARİHLERİ YAZILANA DEK,
AVCILIK ÖYKÜLERİ AVCILARI SÜREKLİ YÜCELTECEKTİR...
[size=4]Evet abi seyirci ile taraftar arasındaki farkı ortadan kaldırabilmenin yollarını aramak lazım bunun içinde dernek türü bazı çalışmaların yapılması gerekiyor..Yani İstanbul kanadımızın gerçekten çok sağlam olması gerekiyor bizimde bu yönde birtakım çalışmalrımız olacak...[/size]
serhankaburcuk isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 16.05.2005, 15:49   #52
ergin
Acemi Yiğido

ergin - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1 Mesajına 2 kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 0 ergin ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

Evet Serhancığım,İST.'da ki SİVAS derneklerine ve onların üyelerine çok önemli sorumluluklar düşüyor.Sadece ''İSTEKLİ''olmak yeterde artar bile.Değerli ''mesocan'' kardeşimiz buna güzel bir örnek teşkil ediyor.Ben daha onbinlercesi olduğuna inanıyorum.Uykudan kalkıp koşuya başlamak bile 1 saat alır.Zamanla olacaktır ve bu zamanı da iyi değerlendirmek gerekli...Uyanışın daha ilk aşamalarında olduğumuzu tahmin ediyorum...

ergin isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 16.05.2005, 16:32   #53
serhankaburcuk
Usta Yiğido

serhankaburcuk - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

30 Mesajına 39 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1361 serhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekannt

Alıntı:
Evet Serhancığım,İST.'da ki SİVAS derneklerine ve onların üyelerine çok önemli sorumluluklar düşüyor.Sadece ''İSTEKLİ''olmak yeterde artar bile.Değerli ''mesocan'' kardeşimiz buna güzel bir örnek teşkil ediyor.Ben daha onbinlercesi olduğuna inanıyorum.Uykudan kalkıp koşuya başlamak bile 1 saat alır.Zamanla olacaktır ve bu zamanı da iyi değerlendirmek gerekli...Uyanışın daha ilk aşamalarında olduğumuzu tahmin ediyorum...

[size=4]Henüz uyanamayan yiğidolar var yavaş yavaş olcak abim insallah seneye herşey daha güzel olacak...[/size]
serhankaburcuk isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 18.05.2005, 14:28   #54
ergin
Acemi Yiğido

ergin - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1 Mesajına 2 kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 0 ergin ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

Yüzyıllar önce PAKİSTAN yakınında ki bir ülke ile savaş başlatmış.Savaş aylarca sürdüğünden ve pakistan ordusu da yeterince başarı sağlayamadığından dolayı,neredeyse ülke elden gider hale gelmiş.Bunu gören imparator,acilen kurmaylarını toplamış,dost ve komşu ülke AFGANİSTAN kralından 50.000 savaşçı talep etmiş.Elçi gönderilmiş.Aradan 2 hafta geçmiş.Afganistandan,gönderile n elçiyle beraber sadece 50 savaşçı geldiğini gören İmparator,elçiye bunun neden böyle olduğunu,daha çok askere ihtiyaç olduğunu birazda serzenişte bulunarak sorduğunda ; elçi demiş ki;

''Efendim,Afgan kralının sizlere selam ve sevgileri var.Bu mektubu da size vermemi emrettiler.''
Sözkonusu mektupta aynen şunlar yazılıydı : ''İmparator dostum,sen benden 50.000 koyun istedin,bense sana 50 ARSLAN gönderiyorum !!!
Kısa bir süre sonra da Pakistan savaşı kazanmıştı....

ergin isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 18.05.2005, 15:15   #55
mesocan
Acemi Yiğido

mesocan - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

2 Mesajına 3 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 mesocan ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

Alıntı:
Yüzyıllar önce PAKİSTAN yakınında ki bir ülke ile savaş başlatmış.Savaş aylarca sürdüğünden ve pakistan ordusu da yeterince başarı sağlayamadığından dolayı,neredeyse ülke elden gider hale gelmiş.Bunu gören imparator,acilen kurmaylarını toplamış,dost ve komşu ülke AFGANİSTAN kralından 50.000 savaşçı talep etmiş.Elçi gönderilmiş.Aradan 2 hafta geçmiş.Afganistandan,gönderile n elçiyle beraber sadece 50 savaşçı geldiğini gören İmparator,elçiye bunun neden böyle olduğunu,daha çok askere ihtiyaç olduğunu birazda serzenişte bulunarak sorduğunda ; elçi demiş ki;

''Efendim,Afgan kralının sizlere selam ve sevgileri var.Bu mektubu da size vermemi emrettiler.''
Sözkonusu mektupta aynen şunlar yazılıydı : ''İmparator dostum,sen benden 50.000 koyun istedin,bense sana 50 ARSLAN gönderiyorum !!!
Kısa bir süre sonra da Pakistan savaşı kazanmıştı....

SivasSpor'umuzun arslanı olmak için... Sesimiz kısılana kadar kükremek.. Gücümüz bitene kadar savaşmak... Kanımız bitene kadar yaşamak için... Bu yola baş koyduk...

Allah Yardımcımız, Hızır Yoldaşımız olsun....!!!!
Alt 18.05.2005, 15:59   #56
TeSTeRe
Acemi Yiğido

TeSTeRe - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1 Mesajına 1 kez Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 0 TeSTeRe isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

taraftar ölmüş ağlayanı yok
TeSTeRe isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Konu Kapatılmıştır