Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

--->: KONYASPOR 2 : 0 SIVASSPOR
Alt 11.09.2006, 10:38   #51
GeCeVeMaVi58pRf
Usta Yiğido

GeCeVeMaVi58pRf - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

10 Mesajına 10 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 855 GeCeVeMaVi58pRf isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.
Standart --->: KONYASPOR 2 : 0 SIVASSPOR

Alıntı:
1967_DERNEK_MUSTAFA Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
arkadaslar sunu söylemelıyım oncelıkle su kalvye basından taraftarlıgı bı kenara bırakalım gelip takımı seyretseydınız destek olsaydınız kuru kuru konusmayın 3 kırmızı kartta haksız yere verıldı helekı anderson ve petkovıcınkı macta konyalı sporcularda ıtıraz ettıler bazen ama hıcbır sekılde kart falan cıkmadı cunku hakem bence fenerlıydı ve haftayakı maca ıyı bır tezgah kurulmus o anlasıldı eger sıvas macı satarsa bısey demem artık eger 11 e 11 oynasaydık ıkıncı yarıda en az 3 tane gol atardık konyaya bu arada hayrettınıde kutluyorum macta ıyı oynamadı ama kalede devlestı nerdeyse petkovici kesecek dıye korktum bı ara neyse herzaman heryerde sıvasımıza destek olalım sözle değil icraatla lütfen

bu arada bu sözler bana ait mustafa abıye deıl haberınız olsun ıstedım
GeCeVeMaVi58pRf isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 11.09.2006, 10:39   #52
PRoFeSSioNaL
Usta Yiğido

PRoFeSSioNaL - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

114 Mesajına 192 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 971 PRoFeSSioNaL ist ein wunderbarer AnblickPRoFeSSioNaL ist ein wunderbarer AnblickPRoFeSSioNaL ist ein wunderbarer AnblickPRoFeSSioNaL ist ein wunderbarer AnblickPRoFeSSioNaL ist ein wunderbarer AnblickPRoFeSSioNaL ist ein wunderbarer AnblickPRoFeSSioNaL ist ein wunderbarer Anblick

mustafa abi çok doğru söledin valla klavyeden konuşmayı bırakalım birde gelip maçı seyredelim pazar günü ben maça gidecektim ama bizim bi işimiz çıktı çook önemliydi keşke gelseydim ama istteki maçlara gelirim işim çıkmazsa

valla kim söledi ise eline sağlık o kişinin
..
Alt 11.09.2006, 10:42   #53
jakobieen
Usta Yiğido

jakobieen - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

327 Mesajına 1.111 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 907 jakobieen Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.
Standart -->: --->: KONYASPOR 1 : 0 SIVASSPOR (ILK YARI)

Alıntı:
agumus_58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
artık futboldan hiçbir şekilde zevk almıyorum. 8 kişi kaldık. neden? haftaya fener maçı var. böyle şaibeli ligden kim zevk alır ki...
bunu yazmasanız şaşardım zaten, şaibeymiş ne alakası var kardeşim hiç hatayı kendinde arama hemen şaibe. sakarya-sivas maçındada sakarya 9 kişi kalınca sakaryalılarda senin gibi ''haftaya fener maçı varya onun için hakem kırmızı kartları gösterdi'' diyerek kendi kendilerine bilip bilmeden laf ediyorlardı sonuç ne oldu, hakemin sayesinde maçı aldılar... lütfen laf olsun diye yazılar yazmayın..
jakobieen isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 11.09.2006, 10:49   #54
iozgur
Acemi Yiğido

iozgur - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

6 Mesajına 16 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 iozgur ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

Arkadaşlar korkarımki pecze kaldıgı sürece sivasımızı düşürecek rizeyi düşürdüğü gibi !!!!!!!!!!!
iozgur isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 11.09.2006, 11:10   #55
mavzer
Yeni Yiğido

mavzer - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

0 Mesajına 0 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 mavzer isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

bu işin sonu iyi degil sivas spor umuz eger böyle giderse 2 lig geri gider bir an önce degerli baskanımız ın duruma el koyup pecze denilen hocayı trenle gönderip yerine yerli bizi anlayan bilen icimizden biri olmalı mesela ismail kartal mesela hemserimiz rıza calımbay olmalı
mavzer isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 11.09.2006, 11:15   #56
koyu58
Tecrübeli Yiğido

koyu58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

21 Mesajına 26 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 koyu58 ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

yaw ben bu takımın yönetimine akıl erdiremiyorum bülent kimki kendi başına ahkam kesiyor yönetim susup kalıyor <******** adam oyuncuları babam getirmedi sen buldun mahalle köşelerinde sonrada ahkam kesiyon kimsin lan sen> başkan avrupa diyor bülent kümede kalma diyor
defedin gitsin uyumu bozan varsa o da bülent uygundur
Alt 11.09.2006, 11:21   #57
cetinkon
Yeni Yiğido

0 Mesajına 0 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 cetinkon Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

Alıntı:
1967_DERNEK_MUSTAFA Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
arkadaslar sunu söylemelıyım oncelıkle su kalvye basından taraftarlıgı bı kenara bırakalım gelip takımı seyretseydınız destek olsaydınız kuru kuru konusmayın 3 kırmızı kartta haksız yere verıldı helekı anderson ve petkovıcınkı macta konyalı sporcularda ıtıraz ettıler bazen ama hıcbır sekılde kart falan cıkmadı cunku hakem bence fenerlıydı ve haftayakı maca ıyı bır tezgah kurulmus o anlasıldı eger sıvas macı satarsa bısey demem artık eger 11 e 11 oynasaydık ıkıncı yarıda en az 3 tane gol atardık konyaya bu arada hayrettınıde kutluyorum macta ıyı oynamadı ama kalede devlestı nerdeyse petkovici kesecek dıye korktum bı ara neyse herzaman heryerde sıvasımıza destek olalım sözle değil icraatla lütfen
Arkadaşım maçı ben de seyrettim. Konyasporlu futbolcuya gösterilen kırmızı kart dahil bütün kırmızı kartlar doğruydu. Hakemlerin takdir haklarını istanbul takımlarından yana kullandıkları herkes tarafından bilinen bir gerçek. Ama bu maçta fener için attı demek hata. Anadolu takımları bu ligde sadece figüran.
cetinkon isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 11.09.2006, 11:37   #58
bumerang
Yeni Yiğido

bumerang - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

3 Mesajına 3 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 bumerang isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Artık takımımız silkinip kendine gelmesi lazım.. Hakkı da bırakın kaptanlığı 1 nci ligde top koşturacak kapasitede değil, iki senedir sürekli büyük hatalar yapıyor, teknik direktör seçimimizde yanlıştı. eğer idareciler çabuk davranırlarsa teknik direktör değişikliği ile bu takım iş yapar. ancak başarıya aç ısıran bir takımla başarılı olabiliriz.. taraftarı olduğum fenerbahçe maçında memleketimin kazanması dileğiyle..
bumerang isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
-->: KONYASPOR 2 : 0 SIVASSPOR
Alt 11.09.2006, 11:48   #59
spidey58
Yiğido

spidey58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

13 Mesajına 15 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 730 spidey58 Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.
Standart -->: KONYASPOR 2 : 0 SIVASSPOR

Takımda inanılmaz bi disiplinsizlik ve sorumsuzluk var. Bu da hocadan kaynaklanıyo bence ,bakın trabzon nasıl hemen Ziya Doğan'ı getirince düzeldi.İçimizden biri olan Rızayı bu takımın başında görmek istiyoruz artık,yeter şu yabancılara para yedirdiğimiz. Ayrıca futbolculara da artık bi ceza verilmesi lazım sanırım,para cezası mı olur kadro dışı bırakma mı olur bilemem ama özellikle petkoviçle andersona yazıklar olsun,sorumsuz hareketleri yüzünden takım bu halde.
spidey58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 11.09.2006, 13:46   #60
Canlarcafe
Yeni Yiğido

Canlarcafe - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1 Mesajına 2 kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 0 Canlarcafe isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Herkes hocaya yüklenmis bir durumda hoca oyunculara gidin konya macinda 3 kirmizi kart mi görün dedi? Bence Mecnun baskanin acil önlemler almasi lazim en azindan su an görünen bir cizgi var önlemlerin alinmasi icin zaman gecmis degil telafisi olabilecek hatalar yapildi buda Sivas icin bir avantaj kirmizi kart gören oyuncuya vereceksin cezayi bak bakalim bundan sonra kirmizi degil sari görmeyi göze alabilecek mi? Takimda bir vurdum duymazlik simariklik almis basini gidiyor süper lig takimi mi yoksa mahalle takimi mi belli degil!! Fener macindan önce bu olaylar olmus planlanmis gibi yazi yazan arkadaslari ise daha mantikli düsünmeye davet ediyor Bundan sonra radikal kararlar alinip kaldigimiz yerden en güzel sekilde devam edilmesini temenni ediyorum.
Canlarcafe isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla