Valla bu maç hakkında bende yorumlarımı yazayım...Dün takımımız yine deplasmanda başarılı olduğunu bir kez daha göstermiş oldu...Bu maçla ilgili söyleyeceğim en önemli anektot ise rakiplerimiz eksik kaldığı zaman Sivasspor galip gelemiyor.Bu sebebten rakiplerimizin eksik kalmaması bizim için daha iyi olurGerçi bizim takımda her maçta 1 kişi eksik oynuyor..42 numaralı futbolcumuzun yani Yasirin varlığı ile yokluğu belli değil sahada geziniyor ve hocamızda bu adama nasıl tahammül ediyor anlamış değilim.Hakan Bayraktar gibi bir futbolcuyu kesiyor Yasiri sahada tutuyor anlamış değilim...Bu 1 puan bize moral oldu. İnşallah bu hafta Manisa maçında bu moral ve motivasyon ile galip gelebiliriz...Galip gelirsek Türkiye Süper Liginde sükse yaparız..
Serhan ağabey Yasir konusunda sana katılıyorum. Ben artık bu adamın torpille bu takımda oynadığını düşünüyorum bir futbolcu bu kadar kötü oynarken hiçbir teknik direktör onu takımında oynatmaz ancak nasılsa Yasir oynuyor. Bunda bir iş var... Bizim gördüklerimiz hoca nasıl gör(e)mez...
karsı takım 10 kısı 1 0 ondeyiz defans
karsı takım 10 kişi 1 1 oluyo hala defans
ya kardesım atak yapta gol at da rahatlasana yerim kayseriy istedıgı kadar 4. sırada olsun ne zmaan bu korkak oyundan vazgecıcez fb macında da oldu aynısı bırakın sı defansı LUTFEN