Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > SivasSpor > Transfer

Transfer Transfer Listesi / Yeni transferler / Giden futbolcular

Seçenekler Arama Stil

Cevap: 2015-2016 transfer sezonu
Alt 10.07.2015, 18:57   #591
erhan 10
Tecrübeli Yiğido

erhan 10 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

191 Mesajına 342 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 690 erhan 10 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: 2015-2016 transfer sezonu

Transfere ayrılan bütçe beni memnun etmişti ama demek ki sadece bütçe ile olmuyor bu işler.Dil olacak dil kim ikna edecek bizim kulüpten bu adamları.Palermo devreye girdi denildi Gaspar için umudum kalmadı zaten.Sivasli otursun düşünsün sosyal hayat yok adamların çoğu hristiyan niye gelsin.
erhan 10 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı erhan 10'a Teşekkür Ediyor...
Alt 10.07.2015, 19:02   #592
B.DUMANLI
Usta Yiğido

2.031 Mesajına 3.824 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1106 B.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekannt

Alıntı:
mustafa_kavak58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Björn Vleminckx resmen Göztepe'de..

ÖZEL // Göztepe, Fransa'nın Orleans takımında forma giyen sağ kanat oyuncusu Robert Maah ile büyük ölçüde anlaştı.

Göztepe transferde acayip costu seneye süperlige cikarlar artik
En iyisini yapiyorsun Mustafa Kavak58,Sivasspor´un transferlerinden ümidini kestin galiba Göztepe´den haberlermi veriyorsun artik.Baska ne var ne yok transfer piyasasinda Mustafa Kavak58?.
B.DUMANLI isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda B.DUMANLI'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 10.07.2015, 19:03   #593
tfd5858
Yiğido

tfd5858 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

115 Mesajına 186 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 463 tfd5858 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
Morten58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Siz öyle yazdiniz , bende sizin gibi düsünlenlere ve genel anlamda bir yorumda bulundum...

Sizin Sivassporlunuzu elbette kimse sorgulayamaz , ama gercek bir Taraftar , Transfer'e göre , Havaya göre , takim tutmaz ...

Simdi siz ister Bursali olun , ister Sivasli olun , ister Manisali , burada temel nokta memleketin takimina sahip cikmaz. Ha Gurbetde olursun , is imkanlarindan dolayi herzaman destek olamazsin ama herzaman yüregin kalbim memleketin takimi icin atar.

Ama elinden geliyorsa Sivasspor maclarina gitmelisin , eger ben Sivassporluyum , gercek taraftarim diyorsun , tabi Sivas'ta, Türkiye yasiyorsan , eger Amerikada ,Almanyada yasiyorsan , hergün ucakla git gel diyen yok ,ozaman da , Tatilde kampa katilirsin , Lisansli ürün alirsin , denk gelirse ve ya özel izin alip ine bir türlü desteklemeye calisirsin.

Ayrica benim kim , sizin kim oldugunuz önemli , degil ben bu yoruma size özel degil genel anlamda yazdim zaten herkes yazinca sadece siz olmayacaginizi anlamaniz gerekiyor...

Benim tek üzüldüm nokta : Gercek taraftar olamiyoruz, sizin benim veya baskalarinin , bilmiyorum hata kimde, ama Taraftar olamiyoruz, Bursaspor ,Trabzonspor, Eskisehirspor ,Adanaspor , Göztepe gibi hatta suan Konyaspor bile Taraftar olmayi basardi , Sivasli olarak basaramiyoruz, cünkü misal siz ve ben ve baskalari böyle düsünüyor , digerleri inatlik yapiyor , Grublar birlesmiyor,,, tezahurat yapilmiyor... bunu net gözlemliyorum ve kendim sahitde oldum , ben Almanya yasadigimdan dolayi hermaca gidemiyorum , ama kusura bakmayin ben kendi akrabalarimida elestiriyorum , ve Sivasli olupda Sivasspor'a gönül vermeyenleride...
kardeşim yaklaşımın bu şekilde olsa ben de tabiki direk açıklamasını yaparım sivastayım yıllardır sivasspor maçlarna giderim sinirlenmemin sebebi biz böyle üzülüp sızlanıp 24 saat internette dolanıpta bizler , büyük otelin orada ayak ayak üstene atmış küçük dağları ben yarattım diyen bir 2.başkan sarılar varsa insan ister istemez sinirleniyor
tfd5858 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 5 Kullanıcı tfd5858'a Teşekkür Ediyor...
Alt 10.07.2015, 19:05   #594
B.DUMANLI
Usta Yiğido

Tecrübe Puanı: 1106 B.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekannt

Alıntı:
erhan 10 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Transfere ayrılan bütçe beni memnun etmişti ama demek ki sadece bütçe ile olmuyor bu işler.Dil olacak dil kim ikna edecek bizim kulüpten bu adamları.Palermo devreye girdi denildi Gaspar için umudum kalmadı zaten.Sivasli otursun düşünsün sosyal hayat yok adamların çoğu hristiyan niye gelsin.
Hristiyan para icin dinini bile degistirir.O hususlara girme istersen genc....
Alt 10.07.2015, 19:07   #595
derin58
Acemi Yiğido

derin58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

68 Mesajına 121 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 602 derin58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
erhan 10 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Okula gidecek yasta cocugu olanlar sivasta kendi ana dillerinde cocuklarini egitemeyecekleri icinde gelmeyenler var (namouchi).. On yargili yaklasan cok oyuncu (karisi) vardir diye de dusunuyor.. Transferin olup olmamasinin bir cok sebebi oluyor.. Bunda da sadece yonetimin ustune suc atmak biraz acimasizlik oluyor maalesef..
Alt 10.07.2015, 19:10   #596
derin58
Acemi Yiğido

Alıntı:
B.DUMANLI Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Hristiyan para icin dinini bile degistirir.O hususlara girme istersen genc....
O bizim buralar icin gecerli usta latinamerikalilarin buyuk kismi cok dindardir..
Alt 10.07.2015, 19:12   #597
58YIGIDO58
Usta Yiğido

58YIGIDO58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

576 Mesajına 843 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 710 58YIGIDO58 COK SEVILEN BIR KISI58YIGIDO58 COK SEVILEN BIR KISI58YIGIDO58 COK SEVILEN BIR KISI58YIGIDO58 COK SEVILEN BIR KISI

Alıntı:
derin58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Okula gidecek yasta cocugu olanlar sivasta kendi ana dillerinde cocuklarini egitemeyecekleri icinde gelmeyenler var (namouchi).. On yargili yaklasan cok oyuncu (karisi) vardir diye de dusunuyor.. Transferin olup olmamasinin bir cok sebebi oluyor.. Bunda da sadece yonetimin ustune suc atmak biraz acimasizlik oluyor maalesef..
Iste tamda burda yönetimin tecrübesi devreye giriyor.
Iyi bir Yönetimin A plani, B plani, C plani olur.
A plan tutmazsa B plana gecilir.

Ama bizde oyle degil maalesef A plan tutmuyorsa transfere özen gosterilmiyor.
B ve C plan desen o zaten yok.
58YIGIDO58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 10.07.2015, 19:13   #598
B.DUMANLI
Usta Yiğido

Morten sen Sivas´da yasayan bir Sivas´li kadar Sivasspor´da olani biteni bilemezsin.Bu yüzden Sivasspor sevgisi baska arkadasin demek istedikleri bambaska.Onlar herseyin daha iyisini biliyor buna emin ol Morten58.

Senin yaptigin sey, olaylari Almanya´dan takip etmek,internetden okuyup burada yorum yapmak.Yani benim gibi tüm Sivas disinda yasayanlar gibi...

Oysa tfd5858 öyle degil,Sivas kücük bir yer yapilan hersey cabuk duyuluyor.Bu yüzden tfd5858´i hakli buluyorum.Ona bu hususda hak veriyorum.Sen olaylari Vatan Millet Sakarya gibi göstermeye calisiyorsun Morten58.O arkadas cok sey söylemek istiyor fakat firene basiyor...
Bu Konuda B.DUMANLI'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 10.07.2015, 19:16   #599
derin58
Acemi Yiğido

Alıntı:
YigidooSivas58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Iste tamda burda yönetimin tecrübesi devreye giriyor.
Iyi bir Yönetimin A plani, B plani, C plani olur.
A plan tutmazsa B plana gecilir.

Ama bizde oyle degil maalesef A plan tutmuyorsa transfere özen gosterilmiyor.
B ve C plan desen o zaten yok.
Planlardan kastin alternatif isimleri kast ediyorsundur
Yonetim ezbere transfer yapmiyor ki.. Td ün listesine gore transfer yapiyor.. Hep ayni konu, cemberin icinde dolaniyoruz.. Kökten cozumu sivas sehrinin takimina sahip cikmasi..
Alt 10.07.2015, 19:18   #600
adres58
Usta Yiğido

adres58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

4.806 Mesajına 12.565 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1464 adres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunft

Alıntı:
tfd5858 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
kardeşim yaklaşımın bu şekilde olsa ben de tabiki direk açıklamasını yaparım sivastayım yıllardır sivasspor maçlarna giderim sinirlenmemin sebebi biz böyle üzülüp sızlanıp 24 saat internette dolanıpta bizler , büyük otelin orada ayak ayak üstene atmış küçük dağları ben yarattım diyen bir 2.başkan sarılar varsa insan ister istemez sinirleniyor
Bak işte en güzel nükte bu...

Düşerken iki şeyi unutma!!!! Kimin seni ittiğini ve kimin seni tutmadığını... Ayağa tekrar kalkınca lazım olacak...
.
KAFKAS ATASÖZÜ
adres58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı adres58'a Teşekkür Ediyor...

Etiketler
aldım, doğruladı, dogru, iddiaları, listesi, lütfen, mısırlı, sezonu, sivasspor`dan, tarnsferler, teklif, transfer, yapın