Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Taraftarlar Bölümü > Rakip Taraftarlar (Aramıza Hoşgeldiniz)

Seçenekler Arama Stil

Cevap: BURSASPOR
Alt 17.12.2008, 16:38   #601
oktay061626
Yeni Yiğido

10 Mesajına 10 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 620 oktay061626 BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK
Standart Cevap: BURSASPOR

Radyospor kupasındayız
Fortis Türkiye Kupası'nda 7 Ocak'ta İstanbul'da oynayacağı Fenerbahçe maçı için 6 Ocak'ta bu kente gidecek olan Bursaspor, maçın ardından Antalya'ya geçerek, burada kampa girecek.

Çalışmalarını 15 Ocak'a kadar Antalya'da sürdürecek olan yeşil-beyazlı ekip, kamp sırasında Radyospor Kupası'na katılacak.

Bursasporumuz, Kupada 11 Ocak'ta Almanya'nın Werder Bremen takımıyla karşılaşırken, Galatasaray da Rubin Kazan ile oynayacak. İki maçın galipleri ve mağlupları, 13 Ocak'ta turnuvanın son maçlarında karşı karşıya gelecek

Paulo geliyor
Yazıcı yönetimi, Adriano ve Leandro'nun yerine Brezilya 1. Ligi'ni ikinci sırada tamamlayan Gremio takımından Paulo Sergio Rocha'yı getirmeyi planlıyor.

ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR

Trabzonspor galibiyetinin ardından puanını 22`ye çıkartarak zirveyi yakalayan Bursaspor, devre arasında transfer yapmak için son sürat çalışıyor. Öncelikle Brezilya`ya kaçan forvet oyuncusu Adriano Melo ve defans oyuncusu Leandro`nun yerine transfer yapmak isteyen yönetim, defansın sağına oyuncu bakıyor.

27 MAÇ OYNADI
Bursaspor, bu sezon Brezilya 1.Lig`ini ikinci sırada bitiren Gremio takımının sağ beki Paulo Sergio Rocha`ya kanca attı. 1.10.1978 doğumlu olan Paulo Sergio Rocha bu sezon 27 maçta forma giydi ve bir golü var. Oldukça tecrübeli olan Paulo Sergio Rocha`nın transferini Başkan İbrahim Yazıcı`nın bitireceği öğrenildi.

BONSERVİSİ ELİNDE

Brezilyalı oyuncuların menajerliğini yapan Miranda`nın getireceği 30 yaşında ve 1, 70 metre boyundaki tecrübeli defans oyuncusu, daha önce Comercial, Paranaiense, Andradina, Comercial, Avai, Noroeste, Sao Caetona ve Palmerias takımlarında forma giydi. Paulo Sergio Rocha`nın sözleşmesi ise 31.12.2008 tarihinde sona eriyor
oktay061626 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 17.12.2008, 16:39   #602
oktay061626
Yeni Yiğido

DIGITURK Decoderleri atıyoruz
Toroğlu'nun Bursaspor'u diline dolamasından rahatsız olduğumuzu Digitürk yetkililerine iletmiştik

Ancak Digitürk yetkililerinin üzülerek Erman Toroğlu'na gereken uyarıyı yapmadığını görmekteyiz. Bizlerde evimizde iş yerimizde bulunan DİGİTURK aboneliklerini iptal etme ve Decoderleri toplu halde imha etme kampanyası başlatmış bulunmaktayız.

İlgililere duyurulur

Bursalılar'dan Toroğlu'na dava
Bursasporlu Avukatlar Platformu", yeşil beyazlı taraftarlar ve genç futbolcu Sercan Yıldırım hakkında söylediği sözlerden dolayı eski hakem ve spor yorumcusu Erman Toroğlu hakkında suç duyurusunda bulunacağını bildirdi..

Platform adına açıklama yapan Avukat Nurgül Altındağ, bir televizyon kanalında spor yorumculuğu yapan eski hakemlerden Toroğlu'nun, 13 Aralık Cumartesi akşamı yayınlanan programda, Bursaspor taraftarı ve yeşil beyazlı takımın genç oyuncusu Sercan Yıldırım ile ilgili bazı sözler sarf ettiğini kaydetti.

İnsanların eleştiriye açık olması gerektiğini, herkesten önce hukukçular olarak kendilerinin savunduğunu ifade eden Altındağ, şunları söyledi:
''Çünkü bizlere göre eleştiri hakkı ifade özgürlüğünün bir parçasıdır. Ancak söz konusu bu yorumcu, burada bizim söylemeye daha utandığımız sözler, eleştiri sınırlarını aşmış, çirkinlik, küstahlık ve saygısızlık derecesinden hakaret boyutuna ulaşarak TCK'nın 125. maddesinde tarif edilen suçu oluşturmuştur.''

Altındağ, bir spor programında yorumcu olmanın, milyonlarca izleyicinin karşısında olduğunu unutarak insanlar ve kurumlarla, onların taraftarları hakkında istediğini söylemek, onları tahrik etmek ve yine onlara hakaret etme hakkını vermeyeceğini savundu. Hiç kimsenin bu sözleri söyledikten sonra ''benim tarzım bu'' diyemeyeceğine işaret eden Altındağ, şöyle devam etti:
''Kullanacağımız üslup Türk halkına örnek teşkil edecek nitelikte olmalıdır. Bu nedenle Bursasporlu Avukatlar Platformu olarak Erman Toroğlu'nun Bursaspor seyircisi hakkında kullanmış olduğu sözlerden dolayı Cumhuriyet Savcılığına suç duyurusunda bulunacağız. Aynı zamanda Radyo ve Televizyon Üst Kuruluna (RTÜK) gerekli müracaatlarımızı yapacağız. Bu konuda olumlu sonuç almak adına tüm taraftarlarımızın bireysel olarak RTÜK'e başvuruda bulunmalarını son derece önemsiyoruz. Biz buradan tüm sporseverlere ve spor kamuoyuna seslenmek istiyoruz. Gelin, reytingi yüksek, ancak seviyesi düşük programlara artık prim vermeyelim.''

Platform üyeleri, RTÜK'e yapılacak başvuru için hazırlayacakları dilekçeleri Bursaspor taraftarlarınca oluşturulan internet sitelerinde yayınlayacaklarını kaydetti
Alt 17.12.2008, 22:43   #603
oktay061626
Yeni Yiğido

Sercan yarın Bursastore'de
18/12/08 Perşembe saat 14:00'de Bursastore Şehreküstü Bursaray istasyonunda imza gününe katılacak
sercan yıldırım

Minikler Futbol Şöleni

Alt yapıdan sorumlu Yöneticimiz İrfan Koç 1997-1998 doğumlu sporcuların yer aldığı kategorilerde Bursaspor`un önderliğinde 28 Aralık 2008 günü Mernos Stadyumunda bir turnuva düzenleceğini söyledi.

Koç yaptığı açıklamada " Minik sporcularımızın eğlenerek ve zevk alarak futbol oynamalarının hedeflendiği futbol şöleni kulübümüzün öncülüğünde Fenerbahçe, Eskişehirspor ve Ankaraspor takımlarınında iştirakiyle 28 Aralık 2008 pazar günü Bursa Merinos Stadyumunda düzenlenecektir. Bu turnuvada tüm takımlar kendi aralarında maç yapacak ve turnuvanın bir şampiyonu olmayacaktır. 1 gün sürecek olan turnuvanın finalinde Hayat Lokantasında 100 kişilik bir dostluk yemeği yenilecektir. " dedi.

Turnuva Programı:

1 Nolu Saha: Saat:12:00 Bursaspor - Ankaraspor
2 Nolu Saha: Saat:12:00 Fenerbahçe - Eskişehirspor

1 Nolu Saha: Saat:13:00 Bursaspor - Eskişehirspor
2.Nolu Saha: Saat:13:00 Ankaraspor - Fenerbahçe

1 Nolu Saha: Saat:14:00 Fenerbahçe - Bursaspor
2 Nolu Saha: Saat:14:00 Eskişehirspor - Ankaraspor
Saat:15:00 Hayat Lokantasında Dostluk Yemeği
Cevap: TATANGALAR SİVAS'IN ARKASINDA BAŞARILAR SİV
Alt 18.12.2008, 09:54   #604
emrekocturk58
Yiğido

82 Mesajına 118 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 647 emrekocturk58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: TATANGALAR SİVAS'IN ARKASINDA BAŞARILAR SİV

Alıntı:
tatanga_senol Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
merhaba arkadaşlar ben sakaryaspor taraftarıyım sivas bizim her zaman kardeş takımımızdır bu siteye üye oldum olduğumada memnunum sizleride bizim sitemize beklerim

www.tatangalar.com IIII www.liselitatangalar.com
abicim sizde bizim kardesimizsiniz ama üye olunmuo
emrekocturk58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevap: --->: SaKaRYaSPoR (TATANGALAR)dan SiVaS'a
Alt 18.12.2008, 09:57   #605
emrekocturk58
Yiğido

82 Mesajına 118 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 647 emrekocturk58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: --->: SaKaRYaSPoR (TATANGALAR)dan SiVaS'a

Alıntı:
balici Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
tatanga ankaraya beklerız sizleri..deplasman kovalayın güzeldir...ankaragücü deplasmanı daha bi güzeldir.siz değerlerı kardeşlerımızı her zaman beklerız ..
nedense taraftarı olan takımlar aşağıda oluo ankaragücü taraftarına yakısmayan bir takım var inş en kısa zamanda düzelir::...!!
emrekocturk58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 18.12.2008, 16:45   #606
oktay061626
Yeni Yiğido

Yusuf ve Sercan açıklaması
Bursaspor Başkanı İbrahim Yazıcı, Trabzonspor'un istediği Yusuf Şimşek ve Fenerbahçe'nin istediği Sercan Yıldırım hakkında konuştu.. İyi futbolcunun taliplisinin her zaman olacağını belirten Yazıcı, "Bugünkü şartlarda hayır diyorum. Gönlüm Bursaspor'da kalmalarından yana" diye konuştu
Lig TV'de yayınlanan 'Futbol Gündemi' programına katılan İbrahim Yazıcı'nın açıklamalarından Ajansspor tarafından derlenenler şu şekilde:
"İyi futbolcuların taliplisi her zaman olur. Gelen teklifler oldu ama resmi bir şey olmadığı için hayır dedik. Bugün için olur gibi görünmüyor. Bizim de eksiklerimiz var. Bugünkü şartlarda hayır diyorum. Açık kapı da bırakmak istemiyorum. Yusuf’tan çok şey bekliyoruz. Futbolu burada noktalasın istiyoruz. Taraftarla da iç içe bir futbolcumuz. Sercan’a yurt dışından da teklifler var. Sadece Fenerbahçe’den değil. Fenerbahçe’den resmi bir teklif gelmedi. Bugün için gitmesi gündemde yok. Benim gönlüm Bursaspor’da kalmasından yana. Ama yarın ne olur bilmiyorum. Bizim de gerekli yerlere takviye yapmamız lazım bunun için çalışıyoruz."
Alt 18.12.2008, 16:46   #607
oktay061626
Yeni Yiğido

''Git denmedikçe Bursa'dayım

Bursaspor'un tecrübeli orta saha oyuncusu Mustafa Sarp, Bursapor ile her an sözleşmesini uzatabileceğini belirterek, "İlk geldiğimde söylediğim gibi biri bana 'git' demediği sürece Bursaspor'da kalmak istiyorum" dedi..

Bursaspor'un sponsor firmalarınca düzenlenen imza gününde gazetecilerin sorularını yanıtlayan Mustafa, transfer teklifleri aldığını, ancak Bursaspor ile sözleşmesi devam ettiği için ilgilenmediğini söyledi.

Profesyonel futbolda transfer teklifi gelmesinin doğal olduğunu ifade eden Mustafa, yeşil-beyazlı forma altında oynamaktan mutlu olduğunu, şu an için gitmek gibi bir düşüncesinin bulunmadığını bildirdi.

Mustafa, şu anda sadece Bursaspor'u başarıya götürmekten başka bir düşüncelerinin bulunmadığını dile getirerek, ''Ben ilk geldiğimde söylediğim gibi biri bana 'git' demediği sürece Bursaspor'da kalmak istiyorum. Bursaspor'da mutluyum ve kalmak istiyorum, ama sonuçta profesyoneliz. Her iki tarafın da menfaatlerinin uyuşması lazım'' diye konuştu.

Bir gazetecinin, ''Bursaspor yönetimi sözleşme yenilemeyi önerse kabul eder misin?'' sorusu üzerine tecrübeli futbolcu, ''Elbette, şartlarda anlaşırsak seve seve sözleşme yenilerim. Ama bunun için her iki tarafın da ortak bir noktada buluşması lazım. Zaten yönetim menajerimle görüşüyor'' yanıtını verdi.
Alt 18.12.2008, 16:47   #608
oktay061626
Yeni Yiğido

Son Dakika ŞOK
Bursaspor yönetim kurulu üyesi S.M ve beraberinde 10 kişi ihaleye fesat karıştırmak ve nitelikli dolandırıcılık suçlarından gözaltına alındı.

AA muhabirinin edindiği bilgiye göre, Tekirdağ'ın Çorlu ilçesi cumhuriyet savcılığınca yürütülen soruşturma doğrultusunda, Bursa Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Mali Büro Amirliği ekipleri, Bursaspor Kulübü Yönetim Kurulu üyesi müteahhit S.M. ile Bursa'da faaliyet gösteren bir temizlik firmasının ortaklarından B.O'nun da aralarında bulunduğu 10 kişiyi gözaltına aldı.

Çorlu Belediyesince düzenlenen bir ihaleye fesat karıştırdıkları iddia edilen zanlıların akşam saatlerinde bu ilçeye gönderileceği ve burada adliyeye sevk edileceği öğrenildi
Alt 19.12.2008, 16:05   #609
oktay061626
Yeni Yiğido

Gökhan'ın Payduşka açıklaması
Bursaspor'un genç golcüsü Gökhan Güleç, Trabzonspor maçında attığı golün ardından sergilediği sevinç gösteriyle kentte bir anda ilgi odağı oldu. Başarılı oyuncu sevinci hakkında açıklamalar yaptı..

Gökhan Güleç, gol sevinciyle ilgili yaptığı açıklamada, Bursaspor'un, bordo-mavili rakibi karşısında 1-0 öne geçtiği golü atmasının ardından ''Payduşka'' adlı Arnavutlara özgü bir halk oyunu gösterisiyle sevindiğini belirterek, kendisinin Yugoslavya göçmeni bir ailenin çocuğu olduğunu söyledi.

Trabzonspor maçı öncesi gol atacağının içine doğduğunu belirten genç golcü, ''Gole, Arnavutlara has bir oyun olan 'Payduşka' ile sevindim. Yeğenim askere gitti. Ona gol atarsam 'Payduşka' ile sevineceğimi söylemiştim. Gösteriyi maç öncesi askere giden yeğenim için yaptım'' dedi.

Gökhan, ''Payduşka, timsah yürüyüşüne rakip olur mu'' sorusuna, ''Hayır, sanmıyorum. 'Timsah yürüyüşü' bizim takım olarak yaptığımız bir sevinç. 'Payduşka' ise benim Trabzonspor maçında yeğenime söz verdiğim için yaptığım bir şeydi'' yanıtını verdi.

''Fenerbahçe'de Brezilyalılar 'yengeç dansı', Türkiye'deki Afrika ve Güney Amerikalı futbolcular da ülkelerine özgü danslarsa seviniyor. Gökhan Güleç, bundan sonra hep 'Payduşka' ile mi sevinecek'' yönündeki soruyu ise Gökhan Güleç, ''Bilmiyorum, olabilir. Ben o dansı sadece Trabzonspor maçında attığım golde yeğenime söz verdiğim için yaptım, ama taraftarlar sevdi. Olabilir, bundan sonra gollerime bu gösteriyle sevinebilirim'' diye yanıtladı.

Yusuf için çılgın teklif
3 oyuncu ve 1.5 milyon dolar
İsmi Trabzonspor’la geçen Yusuf Şimşek için Karadeniz ekibi, Bursaspor yönetiminin kapısını çalmaya hazırlanıyor. Teknik Direktör Ersun Yanal’ın ısrarla kadrosunda görmek istediği eski öğrencisi için başkan Sadri Şener’in, önümüzdeki günlerde Bursaspor Başkanı İbrahim Yazıcı ile bir araya geleceği öğrenildi. Yusuf’un transferi için bütün şartları zorlayacağı öğrenilen Şener’in, Yazıcı’ya futbolcu+para teklifiyle geleceği bildirildi.

BAKALIM NE DİYECEK?
Bu sezon Bordo Mavili kulüpte fazla forma şansı bulamayan Ergin Keleş, Ferhat ve Adnan ile birlikte 1,5 milyon dolar teklif sunacağı bildirilen Başkan Şener’in, Yazıcı’nın tavrına göre hareket edeceği ve gerektiği takdirde bu isimlerin arasına Tayfun Cora’yı da sokacağı gelen haberler arasında. Her fırsatta Yusuf’u satmayacağını dile getiren Yazıcı’nın böyle bir teklif karşısında nasıl bir cevap vereceği ise merakla bekleniyor.

HACISALİHOĞLU DOĞRULADI
Bu arada Trabzonspor Asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu, Yusuf Şimşek için Bursaspor’la görüşeceklerini doğrularken, "Ersun hoca, Yusuf’un alınmasını çok istiyor. Ayrıca Gaziantepspor’dan Tabata da listemizde. Fakat Gaziantepspor Tabata’yı vermek istemiyor. Şu an Yusuf üzerine yoğunlaşmış durumdayız. Transfer edersek eğer, bize katkı sağlayacağından hiçbir kuşkumuz yok" dedi
Alt 19.12.2008, 16:06   #610
oktay061626
Yeni Yiğido

Melo' da gitti iddaası
Bursaspor'da bir şok daha Fabricio Melo G.Antep kadrosuna dahil olmadı.

Bursaspor' dan alacağına ilişkin haciz işlemi başlatan menejer miranda denen şahsiyetin oyuncusu olan Melo' nun kafileye dahil olmaması acaba Adriano ve Leandro' dan sonra Melo' damı gitti soru işaretlerine neden oldu

Etiketler
alen, arkasinda, baŞarilar, bursaspor, bursaya, seslenmİŞŞ, sİvas, sİvasin, tatangalar