Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Serbest Alan, Sivas Paylaşım, Sivas Forum, Sivaslılar > Diğer Konular

Diğer Konular Diğer konular. Yukarıda bulamadığınız konular hakkında burada yazabilirsiniz.

Seçenekler Arama Stil

--->: SERBEST KÜRSÜ
Alt 31.01.2008, 09:31   #611
HaSiVasLıM58
YASAKLI ÜYE

231 Mesajına 457 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 HaSiVasLıM58 TAM BIR BEYEFENDIHaSiVasLıM58 TAM BIR BEYEFENDIHaSiVasLıM58 TAM BIR BEYEFENDIHaSiVasLıM58 TAM BIR BEYEFENDIHaSiVasLıM58 TAM BIR BEYEFENDI
Standart --->: SERBEST KÜRSÜ

Her aLanda etiket oLduk biz TÜRKİ CUMHURİYETİ'ne Yazık VaLLa Yazık Ne TutkunLuk Ne BütünLük Ne BirLik Ne Dayanışma Ne HemşericiLik Ruhu Her Şeyi Çok daha iyi anLıyorum; Babamın sene 78'den 92'e kadar 200 Sivas'Lı Çalıştırıp İstihdam veripte Hemşericilik ruhundan neden koptuğunu (Koparıldığını)çok daha iyi anLamaktayım..92'den sonra herkes yoLuna neden dediğini geçde oLsa anLadım..ve 92'den sonra Başta karadeniz ve diğer iLLerdeki istihdamı bünyesine kattığını...

OnLarca YüzLerce Dostum OLana kadar Düğüne gider gibi kör kurşuna uğrunda yatan bir tane dostum oLsun..
HaSiVasLıM58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
-->: --->: -->: Serberst Kürsü
Alt 31.01.2008, 10:08   #612
Yiğiter
Usta Yiğido

Yiğiter - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.256 Mesajına 2.834 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1183 Yiğiter TAM BIR BEYEFENDIYiğiter TAM BIR BEYEFENDIYiğiter TAM BIR BEYEFENDIYiğiter TAM BIR BEYEFENDI
Standart -->: --->: -->: Serberst Kürsü

Alıntı:
puar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Bundan sonra 6 değil 5 vekil kaldı...vekil sayımızda 5 e düştü :(
şimdi gönderdiklerimiz gibi ha 5 olmuş ha 550 olumş çok mu şey farkeder sanki...
Alt 31.01.2008, 10:15   #613
Abdullah DuMaN
Usta Yiğido

Abdullah DuMaN - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

4.168 Mesajına 9.556 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1529 Abdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz sein
Standart -->: SERBEST KÜRSÜ

oh be 1 hafta formdan uzaklaştırdılar ama çok şükür bitti

Yorumlarınızı ilgi ile okuyup beğeniyoruz.
Ancak; yorumlarınızı mümkünse küçük harflerle yazınız lütfen....

Bizi Twitter'den takip etmek için tıklayınız....
Abdullah DuMaN isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 31.01.2008, 10:16   #614
puar
Usta Yiğido

puar - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

357 Mesajına 678 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1238 puar ist ein wunderbarer Anblickpuar ist ein wunderbarer Anblickpuar ist ein wunderbarer Anblickpuar ist ein wunderbarer Anblickpuar ist ein wunderbarer Anblickpuar ist ein wunderbarer Anblick

Özelikle kırsal kesimde nufus azalması çok...mesela bizim köyde 80 hane var 20 yıl once en az 75 i dolu iken şu anda sadece 6 hanede 15 20 kişi var malasef...
5--6 orası siyasi konu ben anlamam siyasetten...görünen şu ki.
Bu göçü önlemek için hiçbirşeyin yapılmaması.
puar isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
SERBEST KÜRSÜ
Alt 01.02.2008, 08:16   #615
Dağcı
Usta Yiğido

Dağcı - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

99 Mesajına 134 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 906 Dağcı BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK
Böse SERBEST KÜRSÜ

Alıntı:
Özelikle kırsal kesimde nufus azalması çok...mesela bizim köyde 80 hane var 20 yıl once en az 75 i dolu iken şu anda sadece 6 hanede 15 20 kişi var malasef...
5--6 orası siyasi konu ben anlamam siyasetten...görünen şu ki.
Bu göçü önlemek için hiçbirşeyin yapılmaması.
Geçen gün merak ettim ve www.tbmm.gov.tr 'ye girdim. Sivas milletvekillerinin verdikleri önerge, kanun teklifi falan ne durumda diye inceleme yaptım. İçlerinden sadece Muhsin Bey'in çok aktif olduğunu diğerlerinin ise 1 yada 2 çalışma yaptıklarını (hatta bazıları sadece 1 kanun için sadece imza atmışlar)şaşkınlıkla gördüm.

Onların bu üstün çalışma şevkleri Sivasımız için beni çok ama çok heyecanlandırdı...

"Bir saniyesine bile hakim olamadığınız, hükmedemediğiniz bir hayat için, bir dünya için, bu kadar fırıldak olmanın anlamı yoktur."
Muhsin YAZICIOĞLU
Dağcı isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı Dağcı'a Teşekkür Ediyor...
Alt 01.02.2008, 08:45   #616
puar
Usta Yiğido

Tecrübe Puanı: 1238 puar ist ein wunderbarer Anblickpuar ist ein wunderbarer Anblickpuar ist ein wunderbarer Anblickpuar ist ein wunderbarer Anblickpuar ist ein wunderbarer Anblickpuar ist ein wunderbarer Anblick

Benim anlamadğım günün 24 saati nerd bu vekiller...diyecem o başörtü kanunu filan için ilgileniyor odaa yok...kayıplarda hepsi... kims kimseye kızmaya hakkı yok biz sectik biz katlanırız.
-->: SERBEST KÜRSÜ
Alt 01.02.2008, 08:47   #617
altuntas58
Usta Yiğido

altuntas58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

716 Mesajına 1.358 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1081 altuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblick
Pfeil -->: SERBEST KÜRSÜ

Alıntı:
Dağcı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Geçen gün merak ettim ve www.tbmm.gov.tr 'ye girdim. Sivas milletvekillerinin verdikleri önerge, kanun teklifi falan ne durumda diye inceleme yaptım. İçlerinden sadece Muhsin Bey'in çok aktif olduğunu diğerlerinin ise 1 yada 2 çalışma yaptıklarını (hatta bazıları sadece 1 kanun için sadece imza atmışlar)şaşkınlıkla gördüm.

Onların bu üstün çalışma şevkleri Sivasımız için beni çok ama çok heyecanlandırdı...
Yapmış oldun tespit yerinde bir tespit sanmasınlarki bize oy verenler bizim ne yaptığımızı bilmiyorlar tam tersi şimdi attıkları adımları dahi biliyoruz hiç kimsenin yaptığı yanına kar kalmayacaktır bu günün yarınıda var bir daha oy istemeye geleceksiniz işte o zaman bizim tepkimiz çok ağır olacaktır dağcı kardeşim Araştırmaların için size çok teşekkür ederim ER MEYDANININ SAHTE KABADAYILARI
altuntas58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda altuntas58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
--->: -->: SERBEST KÜRSÜ
Alt 01.02.2008, 08:54   #618
puar
Usta Yiğido

Standart --->: -->: SERBEST KÜRSÜ

Alıntı:
altuntas58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Yapmış oldun tespit yerinde bir tespit sanmasınlarki bize oy verenler bizim ne yaptığımızı bilmiyorlar tam tersi şimdi attıkları adımları dahi biliyoruz hiç kimsenin yaptığı yanına kar kalmayacaktır bu günün yarınıda var bir daha oy istemeye geleceksiniz işte o zaman bizim tepkimiz çok ağır olacaktır dağcı kardeşim Araştırmaların için size çok teşekkür ederim ER MEYDANININ SAHTE KABADAYILARI
ab ne yapabiliriz yine secimler olacak 2 ay onceden milleti havaya sokacaklar ya x partiye yada y partiye oyvereceksiniz diye...yine değişmeyecek..
şunuda göz ardı etmim Muhsin bey aldığı oyun hakkını her zamanki gibi yine veriyor.
--->: -->: SERBEST KÜRSÜ
Alt 01.02.2008, 09:43   #619
SenSetik
Usta Yiğido

SenSetik - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.636 Mesajına 3.657 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1071 SenSetik ist ein wunderbarer AnblickSenSetik ist ein wunderbarer AnblickSenSetik ist ein wunderbarer AnblickSenSetik ist ein wunderbarer AnblickSenSetik ist ein wunderbarer AnblickSenSetik ist ein wunderbarer Anblick
Standart --->: -->: SERBEST KÜRSÜ

Alıntı:
Muhsin bey aldığı oyun hakkını her zamanki gibi yine veriyor.
doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar....
ayıbımızla oturalım...bende dahil...
SenSetik isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
-->: --->: -->: SERBEST KÜRSÜ
Alt 01.02.2008, 10:28   #620
Yiğiter
Usta Yiğido

Yiğiter - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.256 Mesajına 2.834 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1183 Yiğiter TAM BIR BEYEFENDIYiğiter TAM BIR BEYEFENDIYiğiter TAM BIR BEYEFENDIYiğiter TAM BIR BEYEFENDI
Standart -->: --->: -->: SERBEST KÜRSÜ

Alıntı:
Muhsin bey aldığı oyun hakkını her zamanki gibi yine veriyor.

ne muhsin ne malik ne hamza ne de diğerleri...
hepsi boş çıktı...görevlerini yapsalardı ne dikimevi ne dmo kapanırdı..veselam..eğri oturup doğru konuşmalı..

Etiketler
abdülkadir, adac, ahlaklı, anorthosis, aŞik, chelseade, famagusta, gazİyİ, gezelim, görelimde, halk, israil, kahrolsun, kaybettİk, kazası7, kul, kÜrsÜ, protesto, serbest, sivas, sivasta, sporcu, sİvasli, trafik, trt1de, Ölü, Şaİrİmİz