aatif alındıysa ki muhtemelen öyle görünüyor, ben de birkaç maçını izledim kumaşı çok iyi kamili sollayabilir . sağ açıkta pedrielin yerine oynar eneramo giderse onun yerine niculae boşluğunu umarım doldurur. Ama bizim oyun tarzımıza göre bitirici vuruşlar yerine ileride top saklayabilen fizik gücü yüksek oyuncu olması şart. Eneramonun kalma ihtimalı varsa hucüm hattımız inanılmaz olacak.
Eksiğimiz ise kadirin yanına kıvancın ve mehmet nasın yerine oynayacak kaliteli savaşçı bir ön libero artı navratil rajnoch ikilisine alternatif bir stoper
aatif ve niculae sivasspor'eami allahim yav kafam karisti
lutfen yonetim aci bizlere bir açiklama yap yav
Çadlı forvaetle anlaşıldı AA yok vazgeçilmiş
Servet çetin gelecek yok paşa olmuş.
İşte yeni forvet Lafferty bizde Yok o gelmez ya gelse de iş yapmaz o çok uzun
Rıza hoca çıkar sonunda transferde çalışıyoruz. Transfer yapmazsak bittik diyor.
Sonra kamptan önce btirecez iyi transfer yapacaz. sonra 3 yabancı almazsak bittik.
Eneramo dursaydı iyiydi AA çıkıyor yönetimden biri geri gelecek demiş.
Aldığımız oyuncu sonunda Alican oluyor.
ÇOK SIKILDIM ARTIK YETER FORUM AMACINDAN ÇIKTI DEDİKODULARDAN BIKTIK ERDAL SARILARIN YUVARLAMA LAFLARINI DUYMAYIP ARTIK ADAM GİBİ BASIN SÖZCÜSÜ ATAYIN DA ADAM GİBİ BİLGİ VERSİN MİLLETE KABAK TADI VERDİ ARTIK TRANSFER.
Offf sıktı bu haberler ya siteye girmeyi bırakacam bunların yüzünden bi edgar adlındı Aatıf tamam anlaşıldı AAAA yok klup vazgeçmiş
Marius aldık yok pürüz çıkmış AAA tekrar almışız
Çadlı forvaetle anlaşıldı AA yok vazgeçilmiş
Servet çetin gelecek yok paşa olmuş.
İşte yeni forvet Lafferty bizde Yok o gelmez ya gelse de iş yapmaz o çok uzun
Rıza hoca çıkar sonunda transferde çalışıyoruz. Transfer yapmazsak bittik diyor.
Sonra kamptan önce btirecez iyi transfer yapacaz. sonra 3 yabancı almazsak bittik.
Eneramo dursaydı iyiydi AA çıkıyor yönetimden biri geri gelecek demiş.
Aldığımız oyuncu sonunda Alican oluyor.
ÇOK SIKILDIM ARTIK YETER FORUM AMACINDAN ÇIKTI DEDİKODULARDAN BIKTIK ERDAL SARILARIN YUVARLAMA LAFLARINI DUYMAYIP ARTIK ADAM GİBİ BASIN SÖZCÜSÜ ATAYIN DA ADAM GİBİ BİLGİ VERSİN MİLLETE KABAK TADI VERDİ ARTIK TRANSFER.
eger olursem bu genc yasimda, 4 eylul mezarim olsun ,cubuklu formami sakin cikarma,olunce o forma kefenim olsun,yasiyorsam sebebi 9 harf sadece SIVASSPOR
Söylediğim gibi Yattara yı Bursa almadı...Biz transferini tasvip etmesekte adam kesinlikle Türkiyede bir kulupte oynayacak..Kilit maçlarda fiyatıda uygun olursa Sivasta iş yapabilir...
Söylediğim gibi Yattara yı Bursa almadı...Biz transferini tasvip etmesekte adam kesinlikle Türkiyede bir kulupte oynayacak..Kilit maçlarda fiyatıda uygun olursa Sivasta iş yapabilir...
Bize ve Sivas insanina karekterli futbolcu gerekli.Bunun disinda Yattara gibi oyunculara Riza hoca okey vermez.Sivasspor acisindanda hayirlisi ne ise o olsun.