Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Konu Kapatılmıştır

Seçenekler Arama Stil

-->: TRABZON KENDİNE BAKSIN
Alt 16.08.2007, 11:41   #61
Yiğiter
Usta Yiğido

Yiğiter - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.256 Mesajına 2.834 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1208 Yiğiter TAM BIR BEYEFENDIYiğiter TAM BIR BEYEFENDIYiğiter TAM BIR BEYEFENDIYiğiter TAM BIR BEYEFENDI
Standart -->: TRABZON KENDİNE BAKSIN

HOCAM BENİM TRABZONLU O KADAR ÇOK TANIDIĞIM VAR Kİ..YEMİN EDİYORUM HEPSİ AYNI..1 -2 KİŞİ DĞİL HEPSİ ÖYLE...
Alt 16.08.2007, 11:48   #62
bordo_mawi
Yeni Yiğido

0 Mesajına 0 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 bordo_mawi Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.
Standart --->: TRABZON KENDİNE BAKSIN

Sevgili Petkoviç ve Sedat'ı hariç tutarak, maçı provake eden, tüm Sivassporlu futbolcular hakkında, başta da Yasir, Balili, Mehmet Yıldız ve özellikle de Musa olmak üzere Federasyonun ilgili kurullarına suç duyurusunda bulunuyoruz. Sahaya inen taraftar kisvesi altındaki kişilere aynı şekilde cevap vermeye çalışarak bir tür linç uygulayan Sivassporlu futbolculara YAZIKLAR OLSUN diyoruz. (...)
bordo_mawi isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 16.08.2007, 11:52   #63
Yiğiter
Usta Yiğido

Yiğiter - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.256 Mesajına 2.834 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1208 Yiğiter TAM BIR BEYEFENDIYiğiter TAM BIR BEYEFENDIYiğiter TAM BIR BEYEFENDIYiğiter TAM BIR BEYEFENDI

kendini ilkel çağlardaki ilkel insanlar sanıp -ki öyleler- sahaya inip adam dövmeye çalışan trabzonlulara yazıklar olsun diyoruz..(..)
Alt 16.08.2007, 11:53   #64
FurkaN
Usta Yiğido

FurkaN - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

525 Mesajına 1.026 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1071 FurkaN ist ein wunderbarer AnblickFurkaN ist ein wunderbarer AnblickFurkaN ist ein wunderbarer AnblickFurkaN ist ein wunderbarer AnblickFurkaN ist ein wunderbarer AnblickFurkaN ist ein wunderbarer AnblickFurkaN ist ein wunderbarer AnblickFurkaN ist ein wunderbarer Anblick
Standart -->: --->: TRABZON KENDİNE BAKSIN

Alıntı:
bordo_mawi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Sevgili Petkoviç ve Sedat'ı hariç tutarak, maçı provake eden, tüm Sivassporlu futbolcular hakkında, başta da Yasir, Balili, Mehmet Yıldız ve özellikle de Musa olmak üzere Federasyonun ilgili kurullarına suç duyurusunda bulunuyoruz. Sahaya inen taraftar kisvesi altındaki kişilere aynı şekilde cevap vermeye çalışarak bir tür linç uygulayan Sivassporlu futbolculara YAZIKLAR OLSUN diyoruz. (...)
Bizim suç duyurusunda bulunmamıza gerek yoktur çünkü her şey ortada gözünüz o kadar kör olmuş ki suçunuzu göremiyorsunuz başkanınızda size şirin görünmek için ne diyeceğini şaşırdı.. Ne kadar büyük bir acizlik içerisindesiniz farkında değilsiniz... Ne büyüklüğünüz kaldı ne şampiyonluk iddianız bu sezon bitiksiniz..
Alt 16.08.2007, 11:53   #65
yigido_musta
Acemi Yiğido

yigido_musta - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

3 Mesajına 5 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 yigido_musta ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Daumen hoch -->: --->: TRABZON KENDİNE BAKSIN

Alıntı:
oflumeriç Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
hepiniz kin kusuyorsunuz ayıp hepiniz idam sehpasına vuran cellat gibi bazılarınızda hakarete doymuyorsunuz ne kin varmiş sizde be
kardes git sen ilk once kendı sıtesınızde mısafır olarak gelenlere ne yapıonuz ona bakın mısafıre nasıl davranılcagını ogrenın ok
yigido_musta isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
-->: --->: TRABZON KENDİNE BAKSIN
Alt 16.08.2007, 12:01   #66
yigido_musta
Acemi Yiğido

Daumen hoch -->: --->: TRABZON KENDİNE BAKSIN

Alıntı:
firtina61 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Kac kisi öldürdü o eski atesli trabzonspor taraftari söylermisin sayin arkadasim.yazik ya vallahi yazik bir sivasspor baskaninin yaptigi arap israil savasi aciklamasi bakin isi nerelere götürdü.ts taraftari sivasi alkislarken kulaklariniz neredeydi yaptiklari tabiki yanlis ama ortaligi bastan assaya karistiran musa ayina trabzona nekadar seyircisiz cezasi verilecekse onada okadar oynama yasagi vermeleri lazim.ts taraftari nekadar terbiyesizlik yaptiysa yani sahaya girenleri diyorum okadarda musa aydin terbiyesizlik yapmistir.kendisini elestiremeyen bir insan dogruyu hic bulamaz.
kardeş bu olayı başlatan ve bu olayın suclusu tek bir kişi var ve oda trabzon taraftarlarından bir tanesıydı mehmet yıldıza vurmaya calısan şahıs o sahaya girmeseydi mehmet yıldıza saldırmasaydı bu tür olayların hiç biri olmazdı ki o şahıs yuzunden otekileride sahaya girerek yalnız kalmasın die hemşerimiz sahaya girdi ve olaylar buraya geldi eger boyle kişiler oldukca bu tür olaylar her zmn olur
-->: --->: TRABZON KENDİNE BAKSIN
Alt 16.08.2007, 12:02   #67
FurkaN
Usta Yiğido

FurkaN - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

525 Mesajına 1.026 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1071 FurkaN ist ein wunderbarer AnblickFurkaN ist ein wunderbarer AnblickFurkaN ist ein wunderbarer AnblickFurkaN ist ein wunderbarer AnblickFurkaN ist ein wunderbarer AnblickFurkaN ist ein wunderbarer AnblickFurkaN ist ein wunderbarer AnblickFurkaN ist ein wunderbarer Anblick

Alıntı:
Sezon sonunda görüşrüz kardeş. ßak TRABZONSPOR nerde sivasspor nerde
UMUT FAKİRİN EKMEĞİ İŞTE.......
Alt 16.08.2007, 12:05   #68
yigido_musta
Acemi Yiğido

Alıntı:
SİZ KENDİ TAKIMINIZDA HÜSEYİN CEYHUN ERSEN MARTİN VS....
BUNLARA BAKMADN GALIBA OLAYLARA NASIL YAKLASTIKLARINI KARDES
Alt 16.08.2007, 14:35   #69
burak_baykal
Usta Yiğido

burak_baykal - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

180 Mesajına 244 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 870 burak_baykal BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

ARTIK YETER !!!!!

her sezon sivassporu daha küçümseme utandırıcı etmek ve karalamak isteyenlere buradan söylüyorum.

MERHABA BEN UMUT : her sezon bizim başımıza belamı olarak mı geleceksiniz sizlerin derdinizi hala anlamadım.memleketin neresi sizin?anlatın ya susmayın sivasspora karşı olan siz değilmisiniz susmayın.sivasspora karşı tavırlar alıpda benim takımıma karşı erkek olan çıkar benim bus sorunum var diye çıkar demek ki sizde öyle haysiyet veya delikanlılık yokmuş.size ancak bu yakışır.anlatın bakayım bu sezon ilk maçıda halettiniz derdinizi anlayamadım.tabi sende haklısın bizim dayımız tff ,de yok bizim amcamız mhk yok ancak sizin istediğinizi yapıyorsunuz.bundan sonra ne yaparsanız yapın ama sivasspora bir daha karşı bir tür laf veya yanlış kelime kullanmayın bende amca bulurum bende dayı bulurum haddinizi bilin.sivasspor benim aşkım benim takımım onu iyi bilin o sivassporuma karşı dayılarınıza söyleyin biraz daha az cezalar versinler
Alt 16.08.2007, 19:33   #70
bordo_mawi
Yeni Yiğido

0 Mesajına 0 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 bordo_mawi Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.
Standart --->: TRABZON KENDİNE BAKSIN

Umut kardeşim bizim TFFden ve hakemlerden cektiğimizi kimse çekmemiştir bunlar uzun konular böle sitelerden konusulucak seyler deil konusmak isteyeen ekler intihar_mawisi_61@hotmail.com
bordo_mawi isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Konu Kapatılmıştır