Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

-->: --->: Ve karar açıklandı!
Alt 21.08.2007, 16:25   #61
CÜSSKB-Aynur
Usta Yiğido

CÜSSKB-Aynur - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

64 Mesajına 176 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1040 CÜSSKB-Aynur kann auf vieles stolz seinCÜSSKB-Aynur kann auf vieles stolz seinCÜSSKB-Aynur kann auf vieles stolz seinCÜSSKB-Aynur kann auf vieles stolz seinCÜSSKB-Aynur kann auf vieles stolz seinCÜSSKB-Aynur kann auf vieles stolz seinCÜSSKB-Aynur kann auf vieles stolz seinCÜSSKB-Aynur kann auf vieles stolz seinCÜSSKB-Aynur kann auf vieles stolz seinCÜSSKB-Aynur kann auf vieles stolz sein
Standart -->: --->: Ve karar açıklandı!

Alıntı:
crzzzy22 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
ARKADAŞLAR SAKİN OLUN!!!!!!
BİZE CEZAYI TRABZONUN ZATEN HÜKMEN MAĞLUP OLMASI İÇİN ORTAM SAĞLAMAK AMACIYLA VERİLMİŞTİR ZATEN MAÇ BİZİM OLUNCA BİZE FEDERASYONDAN CEZAMIZ KADAR PARA GELECEKTİR YANİ BİZİM ZARARIMIZ YOK.. BURDAKİ MAKSAT TRABZONA BAK SİVASIDA CEZALANDIRDIK DEMEK İÇİN YAPILIYOR SAKİN OLUN 3 PUAN BİZİMMM
EN BÜYÜK SİVASSPOR
İnşallah öyle olur ama ben pek ihtimal vermiyorum.
Alt 21.08.2007, 16:27   #62
sizirli58
Yeni Yiğido

sizirli58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

0 Mesajına 0 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 sizirli58 isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.
Standart --->: KARAR AÇIKLANDI!!!

Alıntı:
esrarengiz61 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
başlatma beni haluk abinden ne zman hayrı oldu bize o şeref yoksunun...size verilen 250.000 YTL gerçekten çok fazla ona katılıyorum...

bizim aldığımın 5 maç seyircisiz oynama cezasınıda hakettik onada bişey demiyorum amaa 3 puan bizim hakkımız yok öyle yağma...
sen trabzonlusun galiba siz her seyi hakettiniz 30 saniye dayanamayip maci iptal ettirdiniz ama dogru saat 12 gectiydi.galatasaray fener macinda kavga olmadigi halde su atildi diye gs ye 5 mac ceza verildi bun yaninda trabzonun cezasi peynir ekmek gibi hafif kalir.
olaya tarafli bakma insan gibi dürüstlükle bak olurmu trabzonlu kardesim.
sizirli58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
--->: KARAR AÇIKLANDI!!!
Alt 21.08.2007, 16:28   #63
Divriği58-
Usta Yiğido

Divriği58- - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

256 Mesajına 464 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 817 Divriği58- ist jedem bekanntDivriği58- ist jedem bekanntDivriği58- ist jedem bekanntDivriği58- ist jedem bekanntDivriği58- ist jedem bekanntDivriği58- ist jedem bekannt

ligden ÇEKİLME VAKTİ GELMİŞTİR BENCE BOYLE BI ORTAMDA LIGDE OYNAMAMAMIZ LAZIM DAYAK YIYEN BIZ ONURU KIRALIN ŞEREFİ İKİ PARALIK OLAN BIZ HEMDE MAC DISARDA VE SAHAA DALIP YUMRUK SALLAYANLAR TRABZONLU AMA 3 OYUNCUSU CEZA ALAN 250 BIN YTL CEZA ALAN YINE BIZ YOK YA BOYLE BISEY FEDERASYON BASKANI VE UYELERI SIVASLI DIYIL DIYE BOYLE BISEY MI YAPACAKSINIZ

BENCE YA LIGDEN CEKILEELIM YADA BUTUN KAYITLAR BUTUN HER ŞEY HAZIRLASIN DOSYAYI UEFA YA VERELIMM FEDERASONA DAYATMA YAPSINN YOK BOYLE BI ADILIK ********LIK NAMUSSUZLUK O CEZAYI VEREN LERIN .... YORUM SIZIN
Divriği58- isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
--->: -->: --->: Ve karar açıklandı!
Alt 21.08.2007, 16:29   #64
sizirli58
Yeni Yiğido

sizirli58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 0 sizirli58 isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.
Standart --->: -->: --->: Ve karar açıklandı!

Alıntı:
CÜSSKB-Aynur Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
İnşallah öyle olur ama ben pek ihtimal vermiyorum.
insallah dedigin gibi olur.
ama lazlar her zaman kendilerini hakli cikarmayi cok severler haksiz olsalar bile haklilardir kendilerine göre.
sizirli58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
--->: -->: KARAR AÇIKLANDI!!!
Alt 21.08.2007, 16:35   #65
sisortali
Acemi Yiğido

sisortali - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

2 Mesajına 2 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 sisortali isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.
Standart --->: -->: KARAR AÇIKLANDI!!!

Alıntı:
jakobieen Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
sakin olun hemşolar, daha maçın kararı açıklanmadı karar sivas lehine 3-0 verilirse, galibiyetten gelen para federasyona verilir ve sivas elindeki 3 puanı ile karlı çıkan taraf olur..
yalnız ben sahada kazanılmamış, hakedilmemiş puanı ne olursa olsun istemem... umarım sivasın cezası kalkar ve maçı Trabzona verirler..
Hiç kimsenin haksız puanların peşinde olduğunu zannetmiyorum. Hukuk devletinde yaşadığımızı unutmamalıyız. Bir olay olduğunda karşılığı kanunlarla belirlenmiş. Sahaya seyirci girmiş ve maç iptal edilmiş mi? Açacaksın ilgili kanunu ne diyor bakacaksın. Maç 3-0 hükmen kararı varsa uygulayacaksın. Ki ülkemizde futbol gelişsin Avrupa'yla rekabete girelim.
Şayet maç zaten bitiyordu. Maçı şu takım hakmetmiişti. Ama böyle bir olay oldu. Kanun böyle diyor ama karşı taraf haketmedi mantığıyla yaklaşıp hukuku uygulamzsak bundan sonra olacak olayların önüne geçemeyiz.
sisortali isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 21.08.2007, 16:39   #66
58svs58
Usta Yiğido

58svs58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

381 Mesajına 711 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 58svs58 isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

3 puan bize verilirse oradan gelecek 260 bin ytl den 10 bin ytl alır zararımızı tanzim ederiz yani bu manada zararımız yok ama puanıda trabzona verirlerse halimiz harap. o zaman bizimde sahamızdaki maçlarda canımız sıkıldıkça olay çıkarıp kafamıza göre takılma hakkımız doğar. hani karadenizlilerin aptalca bir savunma mekanizması varya biz karadenizliyiz davranışımız bu derlerya bizde yapar yapar sivaslıyız deriz nasıl fikir ama
58svs58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 21.08.2007, 16:48   #67
58svs58
Usta Yiğido

58svs58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

381 Mesajına 711 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 58svs58 isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

heralde 3 puan bize verilecek 6 puanda trabzondan silinecek kuyrukları budanacak
58svs58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
-->: Ve karar açıklandı!
Alt 21.08.2007, 17:30   #68
ceza_tolga_rep
YASAKLI ÜYE

ceza_tolga_rep - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

117 Mesajına 179 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 ceza_tolga_rep COK SEVILEN BIR KISIceza_tolga_rep COK SEVILEN BIR KISIceza_tolga_rep COK SEVILEN BIR KISI
Standart -->: Ve karar açıklandı!

Alıntı:
zanzara Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
ARKADAŞLAR MAALESEF SİVAS 250 BİN YTL CEZA ALDI AMA TRABZON EĞER 5 MAÇ SEYİRCİSİZ OYNARSA ONLARINDA TARAFTAR GELİRİ KESİLMİŞ OLACAK YANİ EN AĞIR CEZA BİZE DEĞİL ŞU KOŞULDA TRABZONA KESİLDİ.
AMA ENTERESAN OLAN 250 BİN YTL LİK BİR CEZA SİVASSPOR A ÇOK FAZLA ZATEN KAYNAK ÜRETEMİYORUZ.
kardeş zaten trabzon digitürkten seyirci olasada olmasada maç başına para alıyor.

ben sivasdaki maçı düşünemiyorum.bunun öcü çok pis çıkacaktır.250 milyar rekor cezadır.

benim artık bu federasyona güvenim kalmadı.3 puanıda trabzona verecekler heralde.inşallah bize verirde kazanınca 250 alıyoruz onuda direk oraya yatırırız bari...
ceza_tolga_rep isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 21.08.2007, 17:31   #69
utkuts
Yeni Yiğido

Tecrübe Puanı: 0 utkuts Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

Arkadaşlar ben trabzonsporluyum. Anlıyorum sizi bencede 250 milyar biraz fazla olabilir ama lütfen fanatikleşmeyin. Futbolcularınıza hiç bir zarar gelmedi. Hatta sizin futbolcularınız bizim taraftarımızı hırpaladı. Şimdi lütfen kendimizi koduruk falan demeyin. Tekme tokat dalan sizin oyuncularınız. Bir kaç kendini bilmez taraftarın atlaması yüzünden cezamızı aldık 5 maç seyircisiz ve para cezası. Ama lütfen sizde sütten çıkmış ak kaşık gibi davranmayın lütfen. İyi günler
utkuts isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
--->: -->: KARAR AÇIKLANDI!!!
Alt 21.08.2007, 17:39   #70
talha58
Usta Yiğido

talha58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

221 Mesajına 462 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 951 talha58 COK SEVILEN BIR KISItalha58 COK SEVILEN BIR KISItalha58 COK SEVILEN BIR KISItalha58 COK SEVILEN BIR KISI
Standart --->: -->: KARAR AÇIKLANDI!!!

Alıntı:
ceza_tolga_rep Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
BEN BURDAN NURİ ALBAYRAK,TRABZONSPOR KAFİLESİNE,TRABZONSPOR TARAFTARLARINA,HALUK ULUSOYA SESLENİYORUM...ALLAHINIZI SEVİYORSANIZ SİVASA GELMEYİN SİZİ AÇIKCA TEHDİT EDİYORUM......

Neyse biraz sakin olalım. Biz zamanında Diyarbakır'a bile rest yapmadık. Onun için burda ne olursa olsun onları iyi bir şekilde karşılayacağız.
talha58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla