Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Taraftarlar Bölümü > Yeniçeriler

Yeniçeriler Yeniçeriler

Konu Kapatılmıştır

Seçenekler Arama Stil

-->: Off ULAN Off ! (sizi bilmem ben utanıyorum)
Alt 13.10.2007, 01:16   #61
jakobieen
Usta Yiğido

jakobieen - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

327 Mesajına 1.111 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 908 jakobieen Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.
Standart -->: Off ULAN Off ! (sizi bilmem ben utanıyorum)

Alıntı:
merkez_emre Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster

utanıyorum artık kapı onlerınde ındırımlı bıletleri el altından okutup 3 5 kurus ıcın takımını satanlar gordukce kendımden
utanıyorum maca bi mangal getirmediği kalan ruhsuzları gordukce..
bizlerde utanıyoruz çok şeyden belki emre ama gurur duyduğumuz bi şey varki, o bahsettiğin takımların hiç biri senin gibi bi taraftara sahip değil işte bundan guruluyuz biz, iyiki sivaslısın...
jakobieen isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 13.10.2007, 01:44   #62
yigido Atilla
Usta Yiğido

yigido Atilla - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

179 Mesajına 343 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 901 yigido Atilla FAZLA SÖZE GEREK YOKyigido Atilla FAZLA SÖZE GEREK YOK

Alıntı:
merkez_emre´isimli üyeden Alıntı

utanıyorum artık kapı onlerınde ındırımlı bıletleri el altından okutup 3 5 kurus ıcın takımını satanlar gördükce kendımden
utanıyorum maca bi mangal getirmediği kalan ruhsuzları gördukce utaniyorum..

Sen utanacak bir sey yapmiyorsun Emre kardesim. Her kes senin gibi Sivasspor Asigi olsa Bilegimizi kimse bükemez. Senin gibi Taraftarlara Sivassporun ihtiyaci var, Utanacak birileri varsa Aldiklari biletleri 3-5 Kurus ugruna Satanlar utansin....
Alt 13.10.2007, 01:56   #63
kanuni_58
Yeni Yiğido

kanuni_58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

7 Mesajına 11 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 666 kanuni_58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart --->: Off ULAN Off ! (sizi bilmem ben utanıyorum)

arkadaşlar size katılıyorum.sivasın insanı bağırmaya utanıyor
bilinçsiz taraftar çoğu ama zamanla düzelir inşallah.bence yerel tv kanalları taraftarları eğitici yayınlar yapmalı radyolarda marşları öğretseler yeter.eğitim şart gardaşlar
karşılıksız sevdik.hep destek tam destek.
kanuni_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 13.10.2007, 01:59   #64
aslansivasli
Yiğido

aslansivasli - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

14 Mesajına 21 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 776 aslansivasli FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Çok haklısın Emre.Ben de kendimi SİVASSPOR a yakısan bi taraftar olarak görmüyorum ne yalan söylüyüm. ama elimden geldiğince yanlrnda olmaya çalısıyorum.Ya zatn bunu bilen biliyor. Bn GALATASARAYlıyım.ama Sivasspor 2.ligdeyken de ona destek için İstanbulda oynanan her maçına gittim.Bana belki kızanlr olck sen gerçek taraftar değisin diye. evet değilim. zaten kendimide öyle görmüyorum.Ama bn başka bi takımı destekleiğim halde elimden geldiğince Sivasspor un 2.ci ligdeyken bile maçlarına gittm ve çekirdekcilerden de değildim. Peki onlar ne yaptııı???Açık konusuyum GS-SİVAS maçlarında bn Galatasaray ın yenmesini isterdm öncedn.Çünkü ben kendimi bildim bileli Galatasaray vardı hayatımda. onu bi kalemde silemzdim.ama artk şimdi SİVAS-GALATASARAY la maç yaptıgnda artk yenmesini istiyorum. çünkü yeter artk anadolu takımlarının çektiği çilee.Artk Galatasaray sadece SİVASSPOR a yenildiğinde üzülmek yerine gurur duyucam. yha soruyorum size hangi anadolu takımı şu anda SİVASSPOR un yerinde olmak istemez kii.?? o zaman bu günleri boşa harcamayalım.SİVASSPOR için birşeyler yapmanın zamanı geldide geçiyorr artkkk
Alt 13.10.2007, 03:19   #65
Flavio
Tecrübeli Yiğido

Flavio - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

7 Mesajına 9 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 817 Flavio ist ein wunderbarer AnblickFlavio ist ein wunderbarer AnblickFlavio ist ein wunderbarer AnblickFlavio ist ein wunderbarer AnblickFlavio ist ein wunderbarer AnblickFlavio ist ein wunderbarer Anblick
Standart -->: Sizi Bilmem Ama Ben Utanıyorum

Emre kardeşim yazını baştan sona kadar okudum iyi yazmışsın güzel yazmışsın eline sağlık.Keşke herşey istediğin gibi olsa ama imkansız demiyimde çok zor bu sistemde.Söylediklerin sadece Sivas için geçerli değil tüm Anadolu kulüpleri dahil bugün hiç bi Anadolu kulubu full tribüne oynayamıyor 3 büyük maçları hariç.Ben seviniyorumki iyi gittiğimiz haftalarda tribünlerimiz doluyor[çekirdekçi,bağıran].Anadolu kulüplerinin bence şuanki sorunu bağıran taraftar değil tribünleri doldurması.Keşke herkes bileti alsa gelse bağırsa orjinal formasıyla ama insanlarımızında geçimi kolay değil heleki Anadolu'Da.Sonuç olarak sana sonuna kadar katılıyorum ama sadece bu topic burda kalcak bunuda biliyorum.İnşallah sistemler değişir Anadolu'nun yüzü değişir.Bir şampiyonlukta bizim takımımız tadar.Şimdilik hep destek tam destek.[çekirdekçiler de dahil:( ]

http://img250.imageshack.us/img250/1921/bububuh6.jpg
Flavio isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
--->: Sizi Bilmem Ama Ben Utanıyorum
Alt 13.10.2007, 04:50   #66
ayazoğlu
Yiğido

ayazoğlu - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

55 Mesajına 75 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 711 ayazoğlu Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.
Standart --->: Sizi Bilmem Ama Ben Utanıyorum

Amigo İhsah olsaydı bunları yazmazdın kardeşim çok iyi bir otoriter amigo lazım hareketli atik yaratıcı taklitci olmayan
ayazoğlu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
-->: Sizi Bilmem Ama Ben Utanıyorum
Alt 13.10.2007, 08:40   #67
sinan-58
Usta Yiğido

sinan-58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

616 Mesajına 1.180 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1074 sinan-58 COK SEVILEN BIR KISIsinan-58 COK SEVILEN BIR KISIsinan-58 COK SEVILEN BIR KISI
Standart -->: Sizi Bilmem Ama Ben Utanıyorum

burda herkes birşey yazıyor ama iş acraata geldimmi kimse karışmıyor kutfen artık bir şeyler yapalım bu taraftara bağırtalım 4 eylulu cehenneme çevirelim başkanla belediyebaşkanıyla valiyle goruşulim destek istiyelim yazarak olmuyor icraat lazım
Alt 13.10.2007, 11:56   #68
yeniceri_can
Usta Yiğido

yeniceri_can - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

265 Mesajına 556 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 785 yeniceri_can FAZLA SÖZE GEREK YOKyeniceri_can FAZLA SÖZE GEREK YOK
Standart --->: -->: Sizi Bilmem Ama Ben Utanıyorum

Alıntı:
sinan-58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
burda herkes birşey yazıyor ama iş acraata geldimmi kimse karışmıyor kutfen artık bir şeyler yapalım bu taraftara bağırtalım 4 eylulu cehenneme çevirelim başkanla belediyebaşkanıyla valiyle goruşulim destek istiyelim yazarak olmuyor icraat lazım

hah helal olsun sinan58 konu açıldıgından beri beklediğim birisinden duymak istediğim cevap buydu.bende yazabilirdim ama artık bu cümleyi kurmaktan usandım.
herkes birşey yazıyor ama icraata geldimi kimsede ne ses var ne soluk.
yeniceri_can isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
--->: Sizi Bilmem Ama Ben Utanıyorum
Alt 13.10.2007, 12:01   #69
Grup-aleM
Acemi Yiğido

Grup-aleM - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1 Mesajına 1 kez Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 674 Grup-aleM FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Yazın gusel olmus kardes Ins Istedıgın Olur Hepımız Bırız
Alt 13.10.2007, 14:32   #70
merkez_emre
Usta Yiğido

merkez_emre - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

470 Mesajına 1.011 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 890 merkez_emre COK SEVILEN BIR KISImerkez_emre COK SEVILEN BIR KISImerkez_emre COK SEVILEN BIR KISI

Alıntı:
yigido Atilla Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster

Sen utanacak bir sey yapmiyorsun Emre kardesim. Her kes senin gibi Sivasspor Asigi olsa Bilegimizi kimse bükemez. Senin gibi Taraftarlara Sivassporun ihtiyaci var, Utanacak birileri varsa Aldiklari biletleri 3-5 Kurus ugruna Satanlar utansin....
Alıntı:
jakobieen Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
bizlerde utanıyoruz çok şeyden belki emre ama gurur duyduğumuz bi şey varki, o bahsettiğin takımların hiç biri senin gibi bi taraftara sahip değil işte bundan guruluyuz biz, iyiki sivaslısın...

yorumlarınız beni mutlu ettı cok tesekkur ederim

Alıntı:
aslansivasli Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Çok haklısın Emre.Ben de kendimi SİVASSPOR a yakısan bi taraftar olarak görmüyorum ne yalan söylüyüm. ama elimden geldiğince yanlrnda olmaya çalısıyorum.Ya zatn bunu bilen biliyor. Bn GALATASARAYlıyım.ama Sivasspor 2.ligdeyken de ona destek için İstanbulda oynanan her maçına gittim.Bana belki kızanlr olck sen gerçek taraftar değisin diye. evet değilim. zaten kendimide öyle görmüyorum.Ama bn başka bi takımı destekleiğim halde elimden geldiğince Sivasspor un 2.ci ligdeyken bile maçlarına gittm ve çekirdekcilerden de değildim. Peki onlar ne yaptııı???Açık konusuyum GS-SİVAS maçlarında bn Galatasaray ın yenmesini isterdm öncedn.Çünkü ben kendimi bildim bileli Galatasaray vardı hayatımda. onu bi kalemde silemzdim.ama artk şimdi SİVAS-GALATASARAY la maç yaptıgnda artk yenmesini istiyorum. çünkü yeter artk anadolu takımlarının çektiği çilee.Artk Galatasaray sadece SİVASSPOR a yenildiğinde üzülmek yerine gurur duyucam. yha soruyorum size hangi anadolu takımı şu anda SİVASSPOR un yerinde olmak istemez kii.?? o zaman bu günleri boşa harcamayalım.SİVASSPOR için birşeyler yapmanın zamanı geldide geçiyorr artkkk

yok kardesım ınan ne soylesem az sana...soyle diyim senının yaslarda sivaslı olan istanbulda oturan yüzlerce belkide binlerce gencımız var işi olmadıgı halde maca gitmeyen ayrıca inanıyorum ki gs si fb si bjk si olsun o tribunlerdekı ınsanların bı cogununda sivaslı oldugunu cok ii bılıyorum ama elden ne gelirki..belki de bu her yönde genclıgın batıya özenmesinden dogan bişey cunku ınanıyorumkı memleketini seven birisi bir macda olsa gelir ist de ki maclarımıza..cunku ben ta kalkıp ist ye maca gittiğimde adamın bi semtden obur semte gitmeye erindigini gorunce kötü oluyorum...inşallah bi sampıyonlukdan sonra herkes özüne geri döner...(ayrıca kız basına her maca gidip devamlı kendı capında destek verdıgın ıcın ne mutlu sana keşke herkes senın gibi olsa takımları ıcın maca gelse destek verse sorun olmaz bence