Böylesine güzel bir organizeyi düzenleyen arkadaşlarımı kutluyorum.
Organizeye katılan tüm arkadaşlara teşekkür ederim.
Gerçekten beklenen ve özlenen buluşmaların en güzel başlangıcıydı.
İnşaallah bundan böyle bu tür organizeler olmasını diliyorum.
Kaynaşmak, birlik ve beraberlik olması açısından önemli bir başlangıç oldu.
Bende orda olmak isterdim, maalesef 3900 km mesafede yaşadığım için katılma imkanım yoktu.
İnşaallah bu yaz izine geldiğimde bu tür organizelerin olmasını çok arzuluyorum.
Fotoğraflar ve güzel yorumları için Yigiter187 ve Leblebi82 arkadaşıma özellikle teşekkkür ediyorum.
Abdullah Duman arkadaşında isimleri yazması çok güzel olmuş, en azından sitede sürekli katılıpta yüzlerini görmediğimiz arkadaşları tanıma fırsatımız oldu.
inşallah yaz tatilinde sizlerinde katılacağı daha büyük organizasyonlar düzenleyeceğiz. bu buluşmamızda yaz tatilinde yapılavilecek organizasyonların alt yapısını oluşturan fikirler de tartışıldı...
inşallah yaz tatilinde sizlerinde katılacağı daha büyük organizasyonlar düzenleyeceğiz. bu buluşmamızda yaz tatilinde yapılavilecek organizasyonların alt yapısını oluşturan fikirler de tartışıldı...
Olacak hocam o da olacak daha iyisi daha organize olmuş bir şekilde zamanla olacak... Bu büyük buluşmanın ilk adımıydı o adımı attık gerisi gelecektir...
elinize sağlık güzel olmuş arkadaşlar hem sizi gördük hemde sivasın ne kadar beyazlar içinde bir başka güzel olduğunu istanbulda kar olmadığı için resimlerden gördüğüm kadarıyla baya var kar galatasaray kulüp güvenliği serdar çakmak
Bende orda olmak isterdim, maalesef 3900 km mesafede yaşadığım için katılma imkanım yoktu.
İnşaallah bu yaz izine geldiğimde bu tür organizelerin olmasını çok arzuluyorum.
Fotoğraflar ve güzel yorumları için Yigiter187 ve Leblebi82 arkadaşıma özellikle teşekkkür ediyorum.
Abdullah Duman arkadaşında isimleri yazması çok güzel olmuş, en azından sitede sürekli katılıpta yüzlerini görmediğimiz arkadaşları tanıma fırsatımız oldu.
gerek maçlardan gerekse bı tür aktivitelerden resimler çekip siteye eklemenin, gurbettekiler için ne kadar anlamlı olduğunu en iyi anlayanlardanım...bir nebze olsun merağınızı ya da hasretinizi dindirebilmişsek ne mutlu bize..
__________________ Büyüklük, büyüklerle şevişerek değil savaşarak kazanılır.
Photoshop için zamanım olsaydı hallederdim üstad. Her ne kadar gazeteci olsak da bu fotograf olayını beceremedim. Ama kameramanlık da iddialıyım. İnşallah Halı Saha maçında kameramanlığa transfer olacağım. İnşallah başka vesileyle telafi etme şansını yakalarız.
orginaller her zaman güzeldir hocam ha bide halı sahaya konu açarsanız sevinirim millet görsün değilmi
daha çok eklemek isterdim ama sohbetin başına yetişemediğim için bazı arkadaşlarıla tanışma imkanım olmadı onlarda kusuruma bakmasınlar