Valla bi ara takır takır golleri atıyordu Furkan...hepsi de güzeldi gollerinin...bizim amacımız zaten güzel goller atmaktı, yenmekten ziyade...amacımıza ulaştık
sen benden çıkan sesi yanlış anlamışın furkan hocam, ben; "hayde arkadaşlar rakip kaşınıyo" demiştim ama
yiğiterin faullu golü mü oldu şimdi, bence faule rağmen durduramadınız yigiteri mübarek memmed yıldız gibi yıkabilene aşk olsun maç sırasında golü yeyip "penaltı atın penaltı atın" deyip burada farklı konuşmak oymuyo ama
beraberlik işinde suç tamamen sizin 8. golü atmayacaktınız
Biz ne zaman daha doğrusu ben ne zaman dedim penaltı atın diye golse bitmiştir penaltı olmaz daha, bizde yanlış anlama olmaz ama sen söylediklerini duymuyon herhalde
Bir daha ki maça acıma yok vicdan yok hepsini evde bırakıp gelecem maça yiyebildiğiniz kadar atacam o tabela artık yeter dşye bağıracak
Biz ne zaman daha doğrusu ben ne zaman dedim penaltı atın diye golse bitmiştir penaltı olmaz daha, bizde yanlış anlama olmaz ama sen söylediklerini duymuyon herhalde
Bir daha ki maça acıma yok vicdan yok hepsini evde bırakıp gelecem maça yiyebildiğiniz kadar atacam o tabela artık yeter dşye bağıracak
ben o golleri bilerek kaçırdım yiğiter....
ama size birdaha acımak mı? kesinlikle
istesek neler yapabileceğimizi gösterdik bu yeter..
tabi rakibin zayıf oluşu, hava ısısı, takımın zayıf rakipler karşısında motive olamaması en büyük handikapımızdı bizim...
ayrıca ikinci golünde resmen faül yani inkar etme şimdi
tabi faulden sonraki elle müdahaleni falan hiç saymıyorum
olaya açıklık getirelim de millet yanlış anlamasın..
abdullah dumanın hata yapacağını szen yiğiter kaleciyle abdullahın arasına girer ve topu kazanır ..kaleciye de bir çalım atan yiğiter arkadan yapılan sert müdaheleyle yere düşmesine rağmen topu ağlara gönderir..bunun üzerine beyaz takım belki bir ihtimal penaltıyı kurtarırız diye penaltı atın diye ısrar eder...
ama futbolda kural bellidir..: girmiş golün penaltısı olmaz
__________________ Büyüklük, büyüklerle şevişerek değil savaşarak kazanılır.
olaya açıklık getirelim de millet yanlış anlamasın..
abdullah dumanın hata yapacağını szen yiğiter kaleciyle abdullahın arasına girer ve topu kazanır ..kaleciye de bir çalım atan yiğiter arkadan yapılan sert müdaheleyle yere düşmesine rağmen topu ağlara gönderir..bunun üzerine beyaz takım belki bir ihtimal penaltıyı kurtarırız diye penaltı atın diye ısrar eder...
ama futbolda kural bellidir..: girmiş golün penaltısı olmaz