Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Taraftarlar Bölümü > Taraftar

Taraftar SivasSpor Taraftarı hakkında yorumlar

Seçenekler Arama Stil

--->: -->: --->: TEK GRUP,TEK SES PROJESİ
Alt 08.03.2008, 19:46   #61
Üni-Ç58
Acemi Yiğido

Üni-Ç58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

31 Mesajına 100 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 666 Üni-Ç58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart --->: -->: --->: TEK GRUP,TEK SES PROJESİ

Alıntı:
YiğidoGençlik Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
sen stada gelmiyorsun galiba bizim çılgınlarla bir alakamız yok zaten onların adamıda yok biz sadece kendimiz şu an içi 60 civarındayız ama bu daha iyi olcak yeni bir grubuz fakat çılgınlar maça 5 kişi ile geliyor karıştırmayın yani
Rize maçına Çılgınlar organize olamadı diye meydan boş buldun 5 kişi 10 kişi diye yaz dur.Önce sen grubunda kaç tane ben sivassporluyum diyebilcek maça İstanbul takımlarının ürünüyle gelmeyen kaç adamın var ona cvp ver.Çılgınlar sizden kat kat büyük potansiyele sahip yarın Ankaragücü maçında kaç kişiyiz iyi bak görürsünüz.Ayrıca daha 2 gün önce ben Çılgınlardanım diyenlerde sizler değilmiydiniz.Bundan sonra Çılgınlarla ilgili konuşma.Mazimiz Yeter Size .::Since 1986 Çılgınlar 58::.

Ayrıca birleşme konusuna gelincede Çılgınlar olarak 1967 Genç Taraftarlar Derneği ve Merkez Tayfa grubu ile tek ses tek yürek olmak için birşeyler yapmaya çalışıyoruz sonundada hayırlısı neyse o olucak inş.
Üni-Ç58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
--->: -->: --->: TEK GRUP,TEK SES PROJESİ
Alt 08.03.2008, 20:20   #62
merkez_emre
Usta Yiğido

merkez_emre - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

470 Mesajına 1.011 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 890 merkez_emre COK SEVILEN BIR KISImerkez_emre COK SEVILEN BIR KISImerkez_emre COK SEVILEN BIR KISI
Standart --->: -->: --->: TEK GRUP,TEK SES PROJESİ

Alıntı:
Üni-Ç58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Rize maçına Çılgınlar organize olamadı diye meydan boş buldun 5 kişi 10 kişi diye yaz dur.Önce sen grubunda kaç tane ben sivassporluyum diyebilcek maça İstanbul takımlarının ürünüyle gelmeyen kaç adamın var ona cvp ver.Çılgınlar sizden kat kat büyük potansiyele sahip yarın Ankaragücü maçında kaç kişiyiz iyi bak görürsünüz.Ayrıca daha 2 gün önce ben Çılgınlardanım diyenlerde sizler değilmiydiniz.Bundan sonra Çılgınlarla ilgili konuşma.Mazimiz Yeter Size .::Since 1986 Çılgınlar 58::.

Ayrıca birleşme konusuna gelincede Çılgınlar olarak 1967 Genç Taraftarlar Derneği ve Merkez Tayfa grubu ile tek ses tek yürek olmak için birşeyler yapmaya çalışıyoruz sonundada hayırlısı neyse o olucak inş.

birleşme filan yok
once siz birleşin destekleyeceğiz diyenler sözlerinin yiyip hele bakarız diyip gecistirdiği sürece de ben ve arkadaslarım trıbunlerde yokuz...
ama bilmıyorlarki bir gun bu takım da orta sıralarda alt sıralarda olucak o zaman gelırler yanımıza...