Alıntı:
HaSiVasLıM58 Nickli Üyeden Alıntı
Bakın sadece yapılanı Ülker'e maal etmeyin adam bence haklı kardeşim adamda gördü'Medya sorumluları var elbettei Ülker'in bizim olumsuzluklarımızı ve bunları göz önünde görüp değerlendirdiler ve olmaz diye satamayız diye belkide karar aldılar ben inanıyorumki Ülker Sivasspor'u masaya yatırdı yani Sivasspor hakkında uzunn uzun Ülker Medya Reklam çalışanları onlarda isterlerdi eminim buna..!Gördü Ülker Zirveyi Zorlayan'Takımın Futbolculara olan Taraftarın hayranlığını olumsuz olarak ve Maça giden sadece izleyici takımı ve Taraftarın ilgi ve alakasızlığını v.b onlarca etken..Onlar bilmiyolarmı bizim Sivas'ı Her tarafı bayrak asın bayrak asın diye haykırdığımızı?Gelincik tarlasına çevirin dediğimizi?Onlar bilmiyormu bağır arkadaş 90 dakika susma bağır bağır diye dilimzden Tüy bittiğini?Onlar bilmiyormu İnegölde Gs Sivasspor maçında 4 kişi o maçı izlediğimizi?Onlar bilmiyormu Beşikıtaş İnönüde 2 Milyon Sivas'lının yaşadığı hanniii övünürüz ya bu meıtropolda 70 kişinin maç izlediğini?Onlar bilmiyormu 5058 kampanyasından 16.000 kişinin sadece mesaj attıgını ?Onlar bilmiyormu Stada sivil elbiselerle çıkıldığını Taraftarın?Bunların hepsi onlar üzerinde ÜLKER Üzerinde sizce ne etki verdi dersiniz?Onlar şunuda biliyor ve bizde çok iyi Gençler birliği Kayseri maçını Türkiye kupası maçını Kayserinin 100 otobüs ve 75 taxi geldiğini sadece bu bir örnek.Arkadaşlar Bu Ülker'de çalışanlar Tüm beyin yapısı yüksek kariyer yapmış Profosyenel çalışan ekip ruhu taşıyan özverili titiz ve seçme insanlardan oluşan bir kadroya sahip olduğunu hepimiz çok iyi derecede bilmekteyiz..Fakat şunu unutmayın ne dedim ekip ruhu değilmi o ekip ruhu hiç bir zaman işi şansa bırakmaz yani kumar oynamaz adamlarda çok iyi biliyorki riskli bir o yüzden bu riski göz önüne almazlar bizde ekip ruhu olmadıklarını çok iyi biliyorlar inanın yoksa bu saydıklarım pozitif olsa neden oda para kazanmak ister elbetteki her şey Ticaret kazanacaksın...Sonra İst'ye bir Sivasspor Store bile açamadık?Bütün bunlarda öfkelenecek kızacak bir sorun yokk biz bütün bunlar bizim ürünümüz bizim eserimiz..!!Asla unutmayın
|
SENDE HAKLISIN HEMSERIM
COK TA GÜZEL YAZI YAZMISSIN
BEN ÜLKERE E-MAIL ATTIM:BANA CEVAP YAZMISLAR
ISTEYEN ATABILIR CEVAPTA YAZIYORLAR