Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > SivasSpor > SivasSpor

SivasSpor SivasSpor'un Gidisi / Yenilikler/ Mac Sonuclari

Konu Kapatılmıştır

Seçenekler Arama Stil

--->: SATILMIŞ FENERBAHÇE
Alt 10.05.2008, 21:19   #61
gardaSivaS
Yeni Yiğido

2 Mesajına 2 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 gardaSivaS FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart --->: SATILMIŞ FENERBAHÇE

kardeş yattaranin pozisyonunda nasil basip alsin? 3 e tek atak sen bir maçin özetini izle..birde sinirin yatişsin mantikli olarak düşün..gs 2-0 galip sen 2-0 maglupsun..ne düşünürdün?böyle saçma sapan bir kuralimi?emin ol çogunun böyle bir kuraldan bile haberi yoktur..yine söylüyorum FB satacak olsa yönetimiyle oyunucusu taraftariyla YİGİDOLARi desteklemezdi..ve yine söylüyorum bizim için tek dost YİGİDO
gardaSivaS isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 10.05.2008, 21:20   #62
kRaL53
Yeni Yiğido

0 Mesajına 0 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 kRaL53 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Yaw ArkadasLar Gidin Yaw Fener Nerde Satıldı Yaw Siz İlk Once BJK GS FB Kendı Evınızde Hepsini Yenecekdiniz.. Ama Hepsine Yenıldınız Hıc bır Buyuk Takımlara Oynıyamadınız..Sız Sadece Anadolu takımlarına oynıyabılırsınız.. Snra Gelmıssınız Fener Beraber Olsun.. Fenerbahce su 3 haftda Gitti OyuncuLar ınanmadı.. Trabzonspor Fenerbahceye KArsı Dusman Gibi Oynadı Ve Fenerbahcem Yenıldı :(.. Siz Asıl Kendı Hesaplarınızı Degerlendırın ...
kRaL53 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 10.05.2008, 21:22   #63
ertor58
Tecrübeli Yiğido

ertor58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

185 Mesajına 567 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 817 ertor58 FAZLA SÖZE GEREK YOKertor58 FAZLA SÖZE GEREK YOKertor58 FAZLA SÖZE GEREK YOK

Alıntı:
gardaSivaS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
kardeş yattaranin pozisyonunda nasil basip alsin? 3 e tek atak sen bir maçin özetini izle..birde sinirin yatişsin mantikli olarak düşün..gs 2-0 galip sen 2-0 maglupsun..ne düşünürdün?böyle saçma sapan bir kuralimi?emin ol çogunun böyle bir kuraldan bile haberi yoktur..yine söylüyorum FB satacak olsa yönetimiyle oyunucusu taraftariyla YİGİDOLARi desteklemezdi..ve yine söylüyorum bizim için tek dost YİGİDO
VALLA YEDİĞİ GOLDEİSTESE BASAR ALIRDI BEN DEFALARCA İZLEDİM YATTARANIN GOLUNU SİVASTA 4 ATAN FENERDEN ESER YOKTU BUMU FENERBAHÇE YANİ FENERİN GÜCÜ BUMU EĞER BUYSA FENER BALON ŞİŞİRİLMİŞ BOŞ BİR BALON. SATTI TABİ. BJK İLE NALŞATI SATTI. İSTEMEDİLER VARUPADA ANADOLU TAKIMI
ertor58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 10.05.2008, 21:23   #64
savas58
Acemi Yiğido

savas58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

5 Mesajına 8 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 672 savas58 Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

Alıntı:
gardaSivaS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
ya hala burda fb yi savunuyorlar biz böyle sivasli istemiyoruz hem fb hem sivas olmaz birini tercih et gardaş.
savas58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 10.05.2008, 21:23   #65
kayayatakci
Tecrübeli Yiğido

kayayatakci - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

165 Mesajına 275 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 kayayatakci isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

ben buna katilmiyorum fener oynamak istedi hakem mani oldu 4 maci ayni anda izledik fener 3 defa gol atti ofsayit diye vermediler zaten fener .bjk .gs.birbirini sevmezler sende biliyorsun feneri hakem yakti birde trabzonun fener düsmanligi ben fener bahcenin maci verecegine hic inanmiyorum türkiye liglerinde tek takim var sivasi seven fenerbahcedir birsürü yedek oyuncu lar baskanimiz mecnun otyakmaz bülent hacamiz ismail hocamiz hep fener kökenli bunu unutmayalim bjk ve gs tam sivas düsmanidir maclarinda görüyoruz ¨cok cirkin tezahuratlar filan .yildirim demir ören ve adan polat ortak calismasindan dolayi canim yigidomuz gidemedi uefa ya ïkili avarajda biz 2 gol daha iyiyiz 3 lü avarajda haluk (uluk ) ulusoysuzun eseri sonsuz selamlarimla kaya .en büyük sivasspor
Alt 10.05.2008, 21:26   #66
gürçayırlı
Yeni Yiğido

gürçayırlı - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 0 gürçayırlı FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart --->: 3’LÜ AVERAJ OLASILIĞI

kaderde varsa ...... mek neye yrar üzülmek kısmet buraya kadarmış önce şampıyonluk sonra şampıyonlar ligi ve en sonda uefa kupasına katılma hakkı elimizden uçup gitti yaktı bizi bu istanbul takımları sattılar bizi
gürçayırlı isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
--->: F.Bahçenin yenilmemesi gerekiyor
Alt 10.05.2008, 21:26   #67
Arif Coşkun
Usta Yiğido

Arif Coşkun - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

138 Mesajına 217 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 969 Arif Coşkun isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.
Standart --->: F.Bahçenin yenilmemesi gerekiyor

Ben bu işten birşey anladıysam arap olayım.Anlayan biri varsa analtsın ne olur.Bu nasıl iş yaa.Keyfi bir karar gibi.
Alt 10.05.2008, 21:27   #68
ertor58
Tecrübeli Yiğido

ertor58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

185 Mesajına 567 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 817 ertor58 FAZLA SÖZE GEREK YOKertor58 FAZLA SÖZE GEREK YOKertor58 FAZLA SÖZE GEREK YOK

BEN FENERİN OYNADIĞINA KATILMIYORUM SİVASA 4 ATAN FENERDEN ESER YOKTU ANTU.COM DAN DİNLEDİM MAÇI MAÇIN 63. DAKİKASI ANTUNUN SİPKERİ DİYORKİ FENERLİ OYUNCULAR MAÇ BİTSEDE GİTSEK HAVASINDALAR HEPSİ DÖKLÜYO TEK AYAKTA KALAN EDU DİYOR. YEDİĞİ GOLLERİDE GÖRDÜK. ARTIK ANLAYIN BİZE BİZDEN BAŞKA DOST YOK BU MAÇIN SATILDIĞINA KALIBIMI BASARIM. ZATEN MAÇTAN ÖNCE FENER KUPAYI TRABZONA İSTEMEMİŞTİ.
ertor58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 10.05.2008, 21:30   #69
savas58
Acemi Yiğido

savas58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

5 Mesajına 8 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 672 savas58 Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

Alıntı:
kayayatakci Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
ben buna katilmiyorum fener oynamak istedi hakem mani oldu 4 maci ayni anda izledik fener 3 defa gol atti ofsayit diye vermediler zaten fener .bjk .gs.birbirini sevmezler sende biliyorsun feneri hakem yakti birde trabzonun fener düsmanligi ben fener bahcenin maci verecegine hic inanmiyorum türkiye liglerinde tek takim var sivasi seven fenerbahcedir birsürü yedek oyuncu lar baskanimiz mecnun otyakmaz bülent hacamiz ismail hocamiz hep fener kökenli bunu unutmayalim bjk ve gs tam sivas düsmanidir maclarinda görüyoruz ¨cok cirkin tezahuratlar filan .yildirim demir ören ve adan polat ortak calismasindan dolayi canim yigidomuz gidemedi uefa ya ïkili avarajda biz 2 gol daha iyiyiz 3 lü avarajda haluk (uluk ) ulusoysuzun eseri sonsuz selamlarimla kaya .en büyük sivasspor
ya kardaş sen de birini tercih et ya sivas ya fb sen hiç angut coma girmedin heralde sivas hakkında neler söylemişler senın o taakım arkadaşların bi ögren
savas58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 10.05.2008, 21:35   #70
gardaSivaS
Yeni Yiğido

Tecrübe Puanı: 0 gardaSivaS FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

GARDAŞ BEN ADANALİYİM GFB ÜYESİYİM DELİCESİNE FB SEVDALİSİYİM..AMA BENİMDE MEMLEKETİMİN TAKİMİ VAR DEMİRSPOR , ADANASPOR GİBİ..YALNİZ BUNLARA SEMPATİ DUYMUYORUM..BEN VE KARDEŞLERİM HAYATIMIZDA İLK KEZ YİGİDOLARİ BENİMSEDİK, SEVDİK, SAYDIK , DESTEKLEDİK , İNANDİK..AMA GEL GÖRKİ BÖYLE DÜŞÜNCELER BİZİ ÜZÜYOR..BİZLER O ikiz kardeşlerden HER ZAMAN NEFRET ETMİŞİZDİR KALDİKİ 3'LÜ AVERAJİ İLK DEFA BURDA DUYDUM..EMİN OL FB bjk İÇİN SİVASİ ATEŞE ATMAZ..ATACAK OLSAYDİ YÖNETİMİ FUTBOLCUSU TARAFTARİYLA SİVASİ DESTEKLEMEZDİ BU YOLDA..YİNE SÖYLÜYORUM TEK DOST YİGİDO
gardaSivaS isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Konu Kapatılmıştır