Alıntı:
lise!mustafa Nickli Üyeden Alıntı
Böyle Bir Konu Açılmışya Helal olsun.
BANKA HESABI KONUSUNDA GÜVENİLİR BİRİNİN SEÇİLMESİ LAZIM.PALA_
ÖKKEŞ ÜYA ADI İLE SİTEMİZE KAYITLI ABİMİZİ TANIMIYORUM AMA EGER KENDİNE GÜVENEN BİRİSİ VAR İSE SÖYLESİN BANKA HESABI AÇILSIN VE HERKEZ ELİNDEN GELDİGİNCE YARDIMDA BULUNSUN.
|
Gardaşım beni tanıyan tanır,beni şu anlık bu işe karıştırmayın çünkü benim şu anda halıhazırda devam eden farklı kampanyalarım var.
Beni karıştırmayın derken sizin arkanızda olmıyacağım anlamı çıkarmayın,ben size abilik-amcalık yaparak öncülük ederek size tecrübemle destek vereceğim.
Bizim amacımız anadolunun yiğit takımı sivasspor taraftarlarının kulübüne destek olması için sizleri teşvik etmek,gerisini siz getireceksiniz.
Sizlere bu konuda birkaç önerim var.
1-Önce listelerimizi oluşturalım,bakalımki nekadar taraftar destek oluyor.
2-Yeterli sayıya ulaştığımız zaman kulüple irtibata geçilerek(önerim site sahibi Rüştü bey olabilir) kulübe ait bir resmi hesap istenebilir.
3-Bizim oluşturmuş olduğumuz listedeki arkadaşlarda bu resmi hesaba havalelerini yaparlar kimsede kuşku kalmaz.
4-Kulüpte periyodik olarak havale yapanların isimlerini forumdaki yetkiliye bildirir bu listelerde forumda yayınlanır.
Bu kadar basit,
Şimdi yapacak tek şey,başlattığımız listelerin dolması ve taşması,
Pala amcanız size anca bukadar yardımcı olabilir,başka sorunu ve çekincesi olan varsa yardımcı oluruz.
Saygılar.