Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

--->: Maçı Değerlendirelim
Alt 31.08.2008, 12:47   #61
ilker_8787
Yiğido

ilker_8787 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

66 Mesajına 107 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 741 ilker_8787 SITEMIZE IŞIK ŞACIYORilker_8787 SITEMIZE IŞIK ŞACIYORilker_8787 SITEMIZE IŞIK ŞACIYORilker_8787 SITEMIZE IŞIK ŞACIYORilker_8787 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR
Standart --->: Maçı Değerlendirelim

yanlış Kamerunluyu aldık Bebbe'yi alsaydık Tum yerine keşke
ilker_8787 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda ilker_8787'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 31.08.2008, 12:59   #62
muttalip58
Acemi Yiğido

muttalip58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

80 Mesajına 133 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 649 muttalip58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

maçın en kotusu tüm eeni iyisi ibrahim doğaşan vall abayya ii oynayan var şamopiyon sivas
muttalip58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 31.08.2008, 13:08   #63
YuNuSPaSa58
Usta Yiğido

YuNuSPaSa58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

344 Mesajına 494 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 814 YuNuSPaSa58 Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

Alıntı:
acun_58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Valla Ben macı Trt fm dınledım Spıker Harıc Hepsı ıyıdı Sıvassporumuzda one cıkan ısım Ibrahım Dogasar bugun macın yıldızıydı Cok calıstı capaladı Golu atacak mesajını verdı ve Attı Genc Arkadasımıza Helal olsun Macın en kottusu Kocaelı Sporda Kırmızı kart goren Arkadas dır...Yakısmadı ona Sıvasspor cok guzel mucadele ettı Helal olsun Yıgıdoma Haftaya Festıval olacak Saha Ben ole dusunuyomm :::::YA buarada:Maclar aksam oynanıyo Neden kımse Meşale Yakmıyo Anlamıs deyılım ben bundan 4 Sene once Sıvas spor da Buyuk cosku Gormustum Her macta Gunduz olmasına Rahmen Mesaleler Yakılırdı Ama su 2 sezondur Maclarda Ne canlı Taraftar Ne bayraklar Nede Mesaleler Yakılmıyo Anlamıs Deyılım Burdan Grup Lıderlerıne Duyuruyorum Maclarda Meşale Yakalım Ortalıgı Dumana Bogalımkı Sıvassporun Taraftarları one cıksın :::: En buyuk BALILIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII IIIIIIIIIIIve MEHMET YILDIZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ Z ::::TUM NIYE Geldı Anlamıs Deyılım D:D

ßiz meşaLe yaktık her iki golden sonra. görevliler yanımıza geldiler polisle birlikte söndürmemizi istediLer. Klüp ceza aLırmış fiLan.. bizde söndürdük..
Alt 31.08.2008, 13:26   #64
şafak58_35
Usta Yiğido

şafak58_35 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

232 Mesajına 329 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 775 şafak58_35 FAZLA SÖZE GEREK YOKşafak58_35 FAZLA SÖZE GEREK YOKşafak58_35 FAZLA SÖZE GEREK YOK

valla ne izliyebildim nede dinliyebildim malesef :(
şafak58_35 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 31.08.2008, 13:28   #65
YuNuSPaSa58
Usta Yiğido

Alıntı:
sivaslı yıldız Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Bence önemli bir deplasmandan galibiyetle dönüyoruz.. Ne yazık ki maçı dinleyemedim ama, yorumlardan anladığım kadarıyla ''Sivasspor Şov'' başlamış bile..
ohooooo Sen ne diyorsunuz aßLa.. süper maçtı.ßizde az ßağırmadık
Alt 31.08.2008, 13:34   #66
YuNuSPaSa58
Usta Yiğido

Alıntı:
TATLISU Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Kocaeli -Sivas maçını İstanbuldan giderek özel olarak izleme fırsatı buldum. öncelikle galip gelen takımımızın sporcu ve tüm teknik kadrosunu tebrik ediyorum. bunun yanısıra sivassporda bazı futbolcuların havaya girdiklerini(burunlarının büyüdüklerini) gördüm.Müsabaka başlamadan önce sivasspor taraftarının 15 metre ilerde bulunan Hayrettin ve Muhammet i (sivil kıyafetli)tribüne istemesine rağmen, adamlar 15 metre taraftarın önüne gelmeyi reddetmeleri tüm taraftarımızı üzmüştür.Bizler İstanbuldan veya yakın yerlerden ne zorluklarla maça gelmemize rağmen bu 2 sporcunun yaptıklarını yanlış buluyorum. Sizler seyirci sayesinde varsınız.Bu düşünce ile teknik kadronun ve yönetim kurulunun bu konuda sporcularımıza gerekli uyarıda bulunacaklarına inancım tamdır.Netice de Sivas ımız ve sivassporumuz kazançlı çıkacaktır. Saygılarımla...
emekli öğretmen.ENVER TATLISU
Muhammed ALi'nin altında beyaz ßi ayakkabıKot Pantolon ßide çizqiLi t-Shirti vardı. Hayrettin'inkini hatırLamıyorum Ama yanLıs yaptıLar..
Alt 31.08.2008, 13:41   #67
omercoskun
Usta Yiğido

omercoskun - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

335 Mesajına 622 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 920 omercoskun ist ein wunderbarer Anblickomercoskun ist ein wunderbarer Anblickomercoskun ist ein wunderbarer Anblickomercoskun ist ein wunderbarer Anblickomercoskun ist ein wunderbarer Anblickomercoskun ist ein wunderbarer Anblickomercoskun ist ein wunderbarer Anblick

Sivas ders verdi

Sivasspor sezonu erken açan bir takım olarak daha derli toplu ve daha atak bir futbol sergilerken, buna karşılık Kocaelispor biraz daha dağınık ve biraz daha çekingen futbol oynadı. Yıllar önce Kocaelispor formasıyla yıldız olan Bülent Uygun, hoca olarak ilk kez eski takımı Kocaelispor karşısında görev yaparken değişik duygular içerisindeydi. Ancak
maç başladığında bu duygular yerini puan savaşına bıraktı. İlk dakikalardan itibaren Kocaelispor açık bir baskı uygularken, Sivasspor biraz daha kontrollüydü. Kocaelispor'un ateşini söndüren Sivasspor, 30. dakikadan sonra ciddi ciddi Kocaelispor kalesine geldi. Mehmet Yıldız, Silva, Oliveira ile müsait pozisyonlar yakaladı. Ancak Fatih Terim tarafından yeniden Milli Takım'a seçilen Serdar Kulbilge inanılmaz kurtarışlar yaparak takımının kurtarıcı meleği oldu. Maçın 2. yarısında Sivasspor oyuna iyice ağırlığını koydu. Gerilerden gelen Faruk'un desteği, İbrahim Dağaşan'ın olağanüstü futbolu ve adeta yürüyerek oynayan Mehmet Yıldız'ın tecrübesi Sivasspor'a golü getirdi. Gençlerbirliği karşısında Ankara'da inanılmaz bir hata yapıp golü yiyen Kocaelispor defansı, dün de Sivasspor karşısında gole davetiye çıkardı. Transfer şampiyonu Kocaelispor, hatalar şampiyonu olmaya aday. Geçtiğimiz sezon ses getiren Yiğidolar ise gücünden bir şey yitirmediğini ispatladı. Dünkü maçın geneline bakacak olursak açık üstün olan taraf Sivas'tı. Kocaelispor ise iyi görüntü vermedi
omercoskun isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
-->: --->: Maçı Değerlendirelim
Alt 31.08.2008, 13:45   #68
sinan-58
Usta Yiğido

sinan-58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

616 Mesajına 1.180 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1076 sinan-58 COK SEVILEN BIR KISIsinan-58 COK SEVILEN BIR KISIsinan-58 COK SEVILEN BIR KISI
Standart -->: --->: Maçı Değerlendirelim

Alıntı:
TATLISU Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Kocaeli -Sivas maçını İstanbuldan giderek özel olarak izleme fırsatı buldum. öncelikle galip gelen takımımızın sporcu ve tüm teknik kadrosunu tebrik ediyorum. bunun yanısıra sivassporda bazı futbolcuların havaya girdiklerini(burunlarının büyüdüklerini) gördüm.Müsabaka başlamadan önce sivasspor taraftarının 15 metre ilerde bulunan Hayrettin ve Muhammet i (sivil kıyafetli)tribüne istemesine rağmen, adamlar 15 metre taraftarın önüne gelmeyi reddetmeleri tüm taraftarımızı üzmüştür.Bizler İstanbuldan veya yakın yerlerden ne zorluklarla maça gelmemize rağmen bu 2 sporcunun yaptıklarını yanlış buluyorum. Sizler seyirci sayesinde varsınız.Bu düşünce ile teknik kadronun ve yönetim kurulunun bu konuda sporcularımıza gerekli uyarıda bulunacaklarına inancım tamdır.Netice de Sivas ımız ve sivassporumuz kazançlı çıkacaktır. Saygılarımla...
emekli öğretmen.ENVER TATLISU
hayrettini bizde sivasta çağırınca gelmez ama mohammed gelirdi nie gelmedi acaba yanlış yapmışlar
Alt 31.08.2008, 13:48   #69
GLoBe-Y-Gençlik
Usta Yiğido

GLoBe-Y-Gençlik - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.205 Mesajına 2.535 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 980 GLoBe-Y-Gençlik ist ein wunderbarer AnblickGLoBe-Y-Gençlik ist ein wunderbarer AnblickGLoBe-Y-Gençlik ist ein wunderbarer AnblickGLoBe-Y-Gençlik ist ein wunderbarer AnblickGLoBe-Y-Gençlik ist ein wunderbarer AnblickGLoBe-Y-Gençlik ist ein wunderbarer AnblickGLoBe-Y-Gençlik ist ein wunderbarer Anblick

zor bır mac oldu gururumuzdur sıvasspor hepsıne tskler
Alt 31.08.2008, 14:08   #70
hodrimeydan4107
Yeni Yiğido

hodrimeydan4107 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

18 Mesajına 33 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 640 hodrimeydan4107 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

ılk yarı sıvas ıyıydı ıkıncı yarıcok ıyı basladık kontradan gol yedık faulle uzaktan yakından alaksı olmayan bı pozısyonda pozısyonda gole gıden adam oldugu ıcın musa kırmızı gordu ıkıncı sıvas golu 2 metre offsayttı macı ızleyenler gorurler HODRİMEYDAN herzamankı gıbı mukkemeldı 400 500 cıvarında sıvaslı vardı butun mac hodrimeydanı ızledırler

sıvasa basarıar

not: bır amc nasıl katletılır ozetlerı ızleyın gorun ******** hakem ıstemıyoruz
hodrimeydan4107 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla