bu defa canım kadar sevdiğim sivassporumun maçına gidemiyorum daha şimdiye kadar 2, lig olsun hiç bir maçını kaçırmadım istanbulda ama malesef bu defa olmadı ben esnafım nalburiye bizim kurban bayramlarında işlerimiz çok yoğun oluyo 5 kişiyle çalışıyoruz malum ekmek parası beni sivaslı kardeşlerim affetsin yoksa bu maçı kesinlikle kaçırmazdım ama inanıyorumki en az 25,000 kişi olur sivaslıların istanbuldaki gücünü göstermiş oluruz tekrar beni affedin kalbim olimpiyatta sivassporla birlikte [istanbulda sivas koyulhisarlı ferhat]
CAnın Sagolsun Be Abi
SenIn YErine de bagırırım soz
3-2 yenmıstık dımı o macı
YAnlıs hatırlamıodurumdur ıns
MActaydım Bende
evet gardaş bende mactaydım ilk 15 dk muthıs bastırmıstık 1 topumuz dırekden dnmustu sonra adamlar bı kere geldı ondada panter yavuzu malup etmeyı basardılar gol attılar ardından ısmaıl hoca tıpık taktıgını yaptı golu yıyınce ufuk mohammed vardı galıba forvetde çetinide oyuna sokmustu yanlış hatırlamıyorsam gokhan bozkaya yanımıza gelırken kayıp dusmustu ayrıca macın hakemı hakan sılvıserviydi yanımdaki amcanın dili dönmediği için kim bu hakan s...sivri demişti ayrıca stadda satılan koftede rezalet otesıydı ahha yazdıkca hatırlıyorum bıletlerın 20 lıra oldugunu duyan sıvaslılar kale arkası kapılarını kırıp kapalı trbune atlamıslardı gos bır enstantaneydı bunun uzerıne mac 30-35 dk gec baslamıstı benım mactan hatırımda kalan bunlar bıde sıvasspor o macta bıletlerı ucuza satmak ıcın yesıl bır araba getırmıstı burdan alırsanız para sıvasa gıdecek falan dıyolardı lkalsadhlasdh hatırımda kalan bunlar ..................
Bu Konuda Divriği58-'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Bu maçta rekor olacak arkadaşlar bende maltepeden gelirim muhtemelen..
maç biletleri ne kadar bilen var mı?
Atatürk Olimpiyat Stadı`nda 07 Aralık 2008 Pazar günü saat 14.00`da oynanacak olan İstanbul Büyükşehir Belediyespor - Sivasspor Turkcell Süper Lig 14. hafta müsabakasının biletleri 15 YTL`den tüm Biletix gişelerinde satışa çıktı.
Maçı coşku ve heyecanla bekliyorum.
Sizler sanmayınki sadece sivasta yaşayanlar ve sivaslılar bu takımı destekliyor.
İnanın anadoluda Sivassporu tutan ve destekleyen büyük bir çoğunluk var.
Kalbimiz sivassporla.
bende iki kişi ile orada olacağım inşallah.
hepinize yürek dolusu sevgiler selamlar[/SIZE]
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı Afyon sivasspor'a Teşekkür Ediyor...
[SIZE="3"]Değerli Sivassporlu kardeşlerim,
Afyonda ikamet ediyorum,ve maç için istanbula gideceğim ve inşallah sultanbeyli merkez camii karşısından kalkacak otobüsede bineceğim,
Maçı coşku ve heyecanla bekliyorum.
Sizler sanmayınki sadece sivasta yaşayanlar ve sivaslılar bu takımı destekliyor.
İnanın anadoluda Sivassporu tutan ve destekleyen büyük bir çoğunluk var.
Kalbimiz sivassporla.
bende iki kişi ile orada olacağım inşallah.
hepinize yürek dolusu sevgiler selamlar[/SIZE]
Düşünceleriniz Beni Sivaslı ve Sivassporlu olarak gercekten cok gururlandırdı ayagınıza ve yüreğinize sağlık aramıza hoşgeldınız....