Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > SivasSpor > SivasSpor

SivasSpor SivasSpor'un Gidisi / Yenilikler/ Mac Sonuclari

Seçenekler Arama Stil

Cevap: SİVASSPORU ŞAMPİYON YAPMAZLAR.......
Alt 25.02.2009, 21:18   #61
GuVeN
Usta Yiğido

GuVeN - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

2.350 Mesajına 5.411 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1091 GuVeN BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK
Standart Cevap: SİVASSPORU ŞAMPİYON YAPMAZLAR.......

belki sizin cehenneme şampiyon olarak geliriz,belli mi olur..
GuVeN isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda GuVeN'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 25.02.2009, 21:20   #62
GLoBe-Y-Gençlik
Usta Yiğido

GLoBe-Y-Gençlik - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.205 Mesajına 2.535 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1004 GLoBe-Y-Gençlik ist ein wunderbarer AnblickGLoBe-Y-Gençlik ist ein wunderbarer AnblickGLoBe-Y-Gençlik ist ein wunderbarer AnblickGLoBe-Y-Gençlik ist ein wunderbarer AnblickGLoBe-Y-Gençlik ist ein wunderbarer AnblickGLoBe-Y-Gençlik ist ein wunderbarer AnblickGLoBe-Y-Gençlik ist ein wunderbarer Anblick

Alıntı:
ultrasHooligans Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
sen rahat ol sıkma tatlı canını.
TEK DIYECEGIM AKILLI OL BEYNINI ALIRIM... BENI DÖKME ORAYA LUTFEN
Alt 25.02.2009, 21:21   #63
RECEP_YÜKSEL
Usta Yiğido

RECEP_YÜKSEL - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

485 Mesajına 1.354 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 965 RECEP_YÜKSEL ist jedem bekanntRECEP_YÜKSEL ist jedem bekanntRECEP_YÜKSEL ist jedem bekanntRECEP_YÜKSEL ist jedem bekanntRECEP_YÜKSEL ist jedem bekanntRECEP_YÜKSEL ist jedem bekannt
Daumen hoch Cevap: SİVASSPORU ŞAMPİYON YAPMAZLAR.......

Alıntı:
sivas şampiyon olursa bende fenerbahçeli olucam olmayan ********dir. siz ordan anca hayal kurarsınız biz istanbulluyuz herşeyi biliriz rahat olun geniş takılın siz. en iyi 3. lük sizin içn buyuk başarı geçen yılda aynısı olmuştu son maç samiyen cehenneminde unutmayın !!

Biz ŞAMPİYON oluruz ama sen FENERLİ Olamazsın doğanın kanuna haykırı
senin dediğin kırmız kara benziyor

SİVASSPOR'um Şampiyon olamazsa süpriz olur

bu arada son maç formailete olacak unutma

karsınızda Fener yok son maçta şampiyonluğu versin

Yiğidolar var bu alemin tek kralı KIRMIZ BEYAZ VAR

Bu arada orası cehenemden çok batakahaneye benziyor
Alt 25.02.2009, 21:22   #64
GLoBe-Y-Gençlik
Usta Yiğido

Tecrübe Puanı: 1004 GLoBe-Y-Gençlik ist ein wunderbarer AnblickGLoBe-Y-Gençlik ist ein wunderbarer AnblickGLoBe-Y-Gençlik ist ein wunderbarer AnblickGLoBe-Y-Gençlik ist ein wunderbarer AnblickGLoBe-Y-Gençlik ist ein wunderbarer AnblickGLoBe-Y-Gençlik ist ein wunderbarer AnblickGLoBe-Y-Gençlik ist ein wunderbarer Anblick

Alıntı:
sivas şampiyon olursa bende fenerbahçeli olucam olmayan ********dir. siz ordan anca hayal kurarsınız biz istanbulluyuz herşeyi biliriz rahat olun geniş takılın siz. en iyi 3. lük sizin içn buyuk başarı geçen yılda aynısı olmuştu son maç samiyen cehenneminde unutmayın !!
senın bıldıgın karsıdakının bıldıgı kadardır... para babasısınız ne delıkanlı gordunuz ne dostluk parayla mutluluk yasamaya calısıyorsunuz... bende basarım o kupayı bu kupayı alırım.. Antı ıstanbul dıyorum Antı ıstanbul dıyorumAntı ıstanbul dıyorum Antı ıstanbul dıyorumAntı ıstanbul dıyorum Antı ıstanbul dıyorumAntı ıstanbul dıyorum Antı ıstanbul dıyorumAntı ıstanbul dıyorum Antı ıstanbul dıyorumAntı ıstanbul dıyorum Antı ıstanbul dıyorumAntı ıstanbul dıyorum Antı ıstanbul dıyorumAntı ıstanbul dıyorum Antı ıstanbul dıyorumAntı ıstanbul dıyorum Antı ıstanbul dıyorumAntı ıstanbul dıyorum Antı ıstanbul dıyorumAntı ıstanbul dıyorum Antı ıstanbul dıyorumAntı ıstanbul dıyorum Antı ıstanbul dıyorumAntı ıstanbul dıyorum Antı ıstanbul dıyorumAntı ıstanbul dıyorum Antı ıstanbul dıyorumAntı ıstanbul dıyorum Antı ıstanbul dıyorumAntı ıstanbul dıyorum Antı ıstanbul dıyorumAntı ıstanbul dıyorum Antı ıstanbul dıyorumAntı ıstanbul dıyorum Antı ıstanbul dıyorumAntı ıstanbul dıyorum Antı ıstanbul dıyorumAntı ıstanbul dıyorum Antı ıstanbul dıyorumAntı ıstanbul dıyorum Antı ıstanbul dıyorumAntı ıstanbul dıyorum Antı ıstanbul dıyorumAntı ıstanbul dıyorum Antı ıstanbul dıyorumAntı ıstanbul dıyorum Antı ıstanbul dıyorumAntı ıstanbul dıyorum Antı ıstanbul dıyorumAntı ıstanbul dıyorum Antı ıstanbul dıyorumAntı ıstanbul dıyorum Antı ıstanbul dıyorumAntı ıstanbul dıyorum Antı ıstanbul dıyorumAntı ıstanbul dıyorum Antı ıstanbul dıyorumAntı ıstanbul dıyorum Antı ıstanbul dıyorumAntı ıstanbul dıyorum Antı ıstanbul dıyorumAntı ıstanbul dıyorum Antı ıstanbul dıyorumAntı ıstanbul dıyorum Antı ıstanbul dıyorumAntı ıstanbul dıyorum Antı ıstanbul dıyorumAntı ıstanbul dıyorum Antı ıstanbul dıyorumAntı ıstanbul dıyorum Antı ıstanbul dıyorumAntı ıstanbul dıyorum Antı ıstanbul dıyorumAntı ıstanbul dıyorum Antı ıstanbul dıyorumAntı ıstanbul dıyorum Antı ıstanbul dıyorumAntı ıstanbul dıyorum Antı ıstanbul dıyorumAntı ıstanbul dıyorum Antı ıstanbul dıyorumAntı ıstanbul dıyorum Antı ıstanbul dıyorumAntı ıstanbul dıyorum Antı ıstanbul dıyorumAntı ıstanbul dıyorum Antı ıstanbul dıyorumAntı ıstanbul dıyorum Antı ıstanbul dıyorumAntı ıstanbul dıyorum Antı ıstanbul dıyorumAntı ıstanbul dıyorum Antı ıstanbul dıyorumAntı ıstanbul dıyorum Antı ıstanbul dıyorumAntı ıstanbul dıyorum Antı ıstanbul dıyorumAntı ıstanbul dıyorum Antı ıstanbul dıyorumAntı ıstanbul dıyorum Antı ıstanbul dıyorumAntı ıstanbul dıyorum Antı ıstanbul dıyorumAntı ıstanbul dıyorum Antı ıstanbul dıyorumAntı ıstanbul dıyorum Antı ıstanbul dıyorumAntı ıstanbul dıyorum Antı ıstanbul dıyorumAntı ıstanbul dıyorum Antı ıstanbul dıyorumAntı ıstanbul dıyorum Antı ıstanbul dıyorumAntı ıstanbul dıyorum Antı ıstanbul dıyorumAntı ıstanbul dıyorum Antı ıstanbul dıyorumAntı ıstanbul dıyorum Antı ıstanbul dıyorumAntı ıstanbul dıyorum Antı ıstanbul dıyorumAntı ıstanbul dıyorum Antı ıstanbul dıyorumAntı ıstanbul dıyorum Antı ıstanbul dıyorumAntı ıstanbul dıyorum Antı ıstanbul dıyorumAntı ıstanbul dıyorum Antı ıstanbul dıyorumAntı ıstanbul dıyorum Antı ıstanbul dıyorumAntı ıstanbul dıyorum Antı ıstanbul dıyorumAntı ıstanbul dıyorum Antı ıstanbul dıyorumAntı ıstanbul dıyorum Antı ıstanbul dıyorumAntı ıstanbul dıyorum Antı ıstanbul dıyorumAntı ıstanbul dıyorum Antı ıstanbul dıyorumAntı ıstanbul dıyorum Antı ıstanbul dıyorumAntı ıstanbul dıyorum Antı ıstanbul dıyorumAntı ıstanbul dıyorum Antı ıstanbul dıyorumAntı ıstanbul dıyorum Antı ıstanbul dıyorumAntı ıstanbul dıyorum Antı ıstanbul dıyorumAntı ıstanbul dıyorum Antı ıstanbul dıyorumAntı ıstanbul dıyorum Antı ıstanbul dıyorumAntı ıstanbul dıyorum Antı ıstanbul dıyorumAntı ıstanbul dıyorum Antı ıstanbul dıyorumAntı ıstanbul dıyorum Antı ıstanbul dıyorumAntı ıstanbul dıyorum Antı ıstanbul dıyorumAntı ıstanbul dıyorum Antı ıstanbul dıyorumAntı ıstanbul dıyorum Antı ıstanbul dıyorumAntı ıstanbul dıyorum Antı ıstanbul dıyorumAntı ıstanbul dıyorum Antı ıstanbul dıyorumAntı ıstanbul dıyorum Antı ıstanbul dıyorumAntı ıstanbul dıyorum Antı ıstanbul dıyorumAntı ıstanbul dıyorum Antı ıstanbul dıyorumAntı ıstanbul dıyorum Antı ıstanbul dıyorumAntı ıstanbul dıyorum Antı ıstanbul dıyorumAntı ıstanbul dıyorum Antı ıstanbul dıyorumAntı ıstanbul dıyorum Antı ıstanbul dıyorumAntı ıstanbul dıyorum Antı ıstanbul dıyorumAntı ıstanbul dıyorum Antı ıstanbul dıyorumAntı ıstanbul dıyorum Antı ıstanbul dıyorumAntı ıstanbul dıyorum Antı ıstanbul dıyorumAntı ıstanbul dıyorum Antı ıstanbul dıyorumAntı ıstanbul dıyorum Antı ıstanbul dıyorumAntı ıstanbul dıyorum Antı ıstanbul dıyorumAntı ıstanbul dıyorum Antı ıstanbul dıyorumAntı ıstanbul dıyorum Antı ıstanbul dıyorumAntı ıstanbul dıyorum Antı ıstanbul dıyorumAntı ıstanbul dıyorum Antı ıstanbul dıyorumAntı ıstanbul dıyorum Antı ıstanbul dıyorumAntı ıstanbul dıyorum Antı ıstanbul dıyorumAntı ıstanbul dıyorum Antı ıstanbul dıyorumAntı ıstanbul dıyorum Antı ıstanbul dıyorumAntı ıstanbul dıyorum Antı ıstanbul dıyorumAntı ıstanbul dıyorum Antı ıstanbul dıyorumAntı ıstanbul dıyorum Antı ıstanbul dıyorumAntı ıstanbul dıyorum Antı ıstanbul dıyorumAntı ıstanbul dıyorum Antı ıstanbul dıyorumAntı ıstanbul dıyorum Antı ıstanbul dıyorumAntı ıstanbul dıyorum Antı ıstanbul dıyorumAntı ıstanbul dıyorum Antı ıstanbul dıyorumAntı ıstanbul dıyorum Antı ıstanbul dıyorumAntı ıstanbul dıyorum Antı ıstanbul dıyorumAntı ıstanbul dıyorum Antı ıstanbul dıyorumAntı ıstanbul dıyorum Antı ıstanbul dıyorumAntı ıstanbul dıyorum Antı ıstanbul dıyorumAntı ıstanbul dıyorum Antı ıstanbul dıyorumAntı ıstanbul dıyorum Antı ıstanbul dıyorumAntı ıstanbul dıyorum Antı ıstanbul dıyorumAntı ıstanbul dıyorum Antı ıstanbul dıyorumAntı ıstanbul dıyorum Antı ıstanbul dıyorumAntı ıstanbul dıyorum Antı ıstanbul dıyorumAntı ıstanbul dıyorum Antı ıstanbul dıyorumAntı ıstanbul dıyorum Antı ıstanbul dıyorumAntı ıstanbul dıyorum Antı ıstanbul dıyorum
Alt 25.02.2009, 21:25   #65
ultrasHooligans
Yeni Yiğido

ultrasHooligans - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

10 Mesajına 11 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 641 ultrasHooligans FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
AhMeTTuRaN90 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
TEK DIYECEGIM AKILLI OL BEYNINI ALIRIM... BENI DÖKME ORAYA LUTFEN
sen benim 20m yanıma yaklaşamassın kalitem sarsılır. beynimi alcakmış türkçe konuşmayıda bilmiyosun bari sus
ultrasHooligans isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 25.02.2009, 21:28   #66
GLoBe-Y-Gençlik
Usta Yiğido

Alıntı:
sen benim 20m yanıma yaklaşamassın kalitem sarsılır. beynimi alcakmış türkçe konuşmayıda bilmiyosun bari sus
işte bu kadarsınız paramı tamam dırr ınsanın ınsan oldugunu unutuyorsunuz kımı orada catısır kımı bılmem nerede bırbırıne taş atar... konusma benım mekanımda benı susturacakk kımmıs ooo nıckınden utan dıyecegım o yuz de yoqq sendee...
Alt 25.02.2009, 21:29   #67
GLoBe-Y-Gençlik
Usta Yiğido

Alıntı:
ha bırde yaklasırcam yıgıdoya leke atmıs olurum..
Alt 25.02.2009, 21:30   #68
RECEP_YÜKSEL
Usta Yiğido

RECEP_YÜKSEL - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

485 Mesajına 1.354 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 965 RECEP_YÜKSEL ist jedem bekanntRECEP_YÜKSEL ist jedem bekanntRECEP_YÜKSEL ist jedem bekanntRECEP_YÜKSEL ist jedem bekanntRECEP_YÜKSEL ist jedem bekanntRECEP_YÜKSEL ist jedem bekannt
Daumen hoch Cevap: SİVASSPORU ŞAMPİYON YAPMAZLAR.......

Alıntı:
Hasret GÜLLERİ Gibisin ya pardon TANER GÜLLERİ'ydi O

ya Ergün amcanı çağır o mersedez versin yada zalad gelsin

belki o zaman şampiyon siz olursunuz minik kediler
Alt 25.02.2009, 21:32   #69
GLoBe-Y-Gençlik
Usta Yiğido

Alıntı:
RECEP_YÜKSEL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Hasret GÜLLERİ Gibisin ya pardon TANER GÜLLERİ'ydi O

ya Ergün amcanı çağır o mersedez versin yada zalad gelsin

belki o zaman şampiyon siz olursunuz minik kediler
aynen recep abı anlamıyorumkı sankı kendı mekanında ötüyor...

5-2 lutfen

yasasın anadolu
Alt 25.02.2009, 21:33   #70
ultrasHooligans
Yeni Yiğido

ultrasHooligans - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

10 Mesajına 11 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 641 ultrasHooligans FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
AhMeTTuRaN90 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
ha bırde yaklasırcam yıgıdoya leke atmıs olurum..
benim istanbulda çok sivaslı arkadaşım var ama hepsi istanbul beyefendisi senin gibi kaba saba değil. insan biraz misafirperver olur gururlanır sitenizi ziyaret ettiğim için ama nerdee sende o naziklik.
ultrasHooligans isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda ultrasHooligans'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...

Etiketler
sİvassporu, yapmazlar, Şampİyon