Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > SivasSpor > Maçlar

Maçlar Oynanan / Oynanacak / Ertelenen Maclar Hakkinda Yorumlar / Haberler .

Seçenekler Arama Stil

Cevap: İçimiz acıyor Bülent hocam!
Alt 02.03.2009, 17:02   #61
merkez_emre
Usta Yiğido

merkez_emre - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

470 Mesajına 1.011 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 884 merkez_emre COK SEVILEN BIR KISImerkez_emre COK SEVILEN BIR KISImerkez_emre COK SEVILEN BIR KISI
Standart Cevap: İçimiz acıyor Bülent hocam!

Alıntı:
Kokomo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
3 gündür yazılanlara bakıyorum, utanıyorum ! Ne Bülent Uygun kaldı ne Başkan kaldı ne de takım kaldı ortada vurula vurula ! İçten gelen kurşunlar en ağır kurşunlardır !

Sizlere sesleniyorum ey gafiller ! Karşındaki takım Fenerbahçe. İstediği zaman dünya devi Chelsea'yı dağıtmış, ligdeki tüm derbileri almış, gerektiği zaman en büyük rakibine 6 tane atmış bir takım ! Bülent hoca değil Alex Ferguson olsa ne olurduki o geceki oyun karşısında ? 2 kez öne geçmemiz bile büyük başarıdır. Her otoritenin dedigi gibi, FB sezonun en iyi oyununu oynadı ! 1 haftadır herkesi uyardım ama nafile, 1 puan bile büyük başarıdır diye ! TR Lig şampiyonu olmayı sadece 4 takım başarmış bu ülkede arkadaşlar !

Her futbolcumuzun, Bülent hocanın, oraya giden taraftarların alınlarından öperim ! Hepsine helal olsun ! Bizi bu noktaya getirdikleri için ! 3.Ligde Ağrı, Fatsa, Palandöken deplasmanlarını yaşamayanlar bu günlerinde kıymetini de bilemezler ! Bu takım şampiyonda olmasa , kupayıda almasa yine de helal olsun helal olsun ...

Bu tip ilk mağlubiyette takıma, hocaya böyle saldıran densizler olduğu sürecede, bırakın Trabzon gibi 6 şampiyonluk almayı, büyük takım olmayı, 2 sene sonra 2.Lig yolunu tutar bu camia ...

Kendinize gelin arkadaşlar ve ne olursa olsun takıma destek verin ! Anadolu insanı ilk olayda hemen yanındaki dostunu , arkadaşını satmaz, bunu da kafanızın en ücra köşesine yazın !

eyvallah aynen katılıyorum abi ...
Alt 02.03.2009, 17:24   #62
giants
Tecrübeli Yiğido

giants - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

259 Mesajına 483 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 giants ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

Yenilgi hepimizi üzüyor.Tabiki sivasspor Hak etmedigi bir yenilgi aldi.ama unutulmamaliki hepimiz bu sevda gemisindeyiz. Kim sivassporu bitirmek istese kendiside onunla birlikte bitecek.Bu gercek Yönetiminden, teknik heyetine,Futbolcusundan,Gercek ten yüregi bu takim icin carpan Taraftarina kadar gecerli.Taraftar olarak Biz tabiki Bu geminin acigini gedigini varsa söyleyecegiz,aciga cikarip Gemiye kaptanlik yapanin dikkatini cekecegiz .Ama kirip parcalamadan.Birde unutulmamaliki elestiri hangi niyetle yapilirsa yapilsin
en hassas ve en zayif oldugumuz yerden yapilir. bizede düsen bu zayifliklari ortadan kaldirmak. basari göreceli bir kavramdir. kendini ne kadarina yakin oldugunla ilgilidir. feneri yenmekte basaridir. bu ligte her takimi yenmekte basaridir.ayrica realmadrid i yenmekte basaridir. basarida sinir yok bizim acimizdan mesele ne kadarini basarip kendimiz yüceltiriz. bu ligde en basarili olan ligde sampiyon olandir. herkes bu yolla basarili olur kazanir ve taraftarini mutlu eder.
giants isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 02.03.2009, 17:54   #63
eftelya
Yeni Yiğido

eftelya - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

10 Mesajına 21 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 613 eftelya FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

bülent hocanın takımın başında ilk çıktığı maç bi fenerbahçe kupa maçı idi ve fenerbahçenin yedeklerine 4-0 yenildik 4 eylulde..

an itibari ile kötü durumda olan takımımız için kimse olumlu konuşmaz böyle giderse küme düşeriz lafları edilirken ben "böyle oynayalım kimse önümüzde duramaz lider oluruz demiştim"..

çünkü o günkü oyundan keyif almış oyunu hosuma gitmişti takımımın 4 yemesine rağmen.. dediğim gibi oldu ve karşısında kimse duramadı ve lider oldu çok kez sivasspor..

dun oynanan oyundan, geçen hafta oynanan oyundan, ondan önceki hafta oynanan oyundan ve daha öncekinden sizi bilmem ama ben memnun değilim.. iyiye gitmiyoruz, dileğim eski sivassporu görürüz sahada en kısa zamanda ama bi seylerin farkına varalım ki sahada lidere yakışan bi oyun yok şu an.. evet fenerbahçe en iyi oynadı ama neden bize karşı bunuda dusunmek gerek..

Çarşamba gununden itibaren ben LİDER SİVASSPORUMU tekrar sahada görmek ve şampiyonluk şarkılarımı en gür sesimle söylemek istiyorum...

Unutmayalım, önce ahlak ve maneviyat!
eftelya isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 02.03.2009, 18:23   #64
TRAPER
Yiğido

TRAPER - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

75 Mesajına 125 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 732 TRAPER Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

Alıntı:
izmirliyigido Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
İçimiz acıyor Bülent hocam. Belki çok duygusal bir anımızda yazıyoruz duygularımızı, düşüncelerimizi ama sahada gördüğümüz SİVASSPOR, bizim SİVASSPOR'umuz değildi. İlk 30-35 dakika biraz oynar gibi olduk ama sonra seyreden taraf olduk.

Rakibe göz açtırmayan, sahada her yerde rakibe basan ve bozan, defansta kademeyi en iyi yapan, kalede değil gol top görmeyen, topu ileride tutup rakibi kendi defans bloğuna çeken, orta sahayı iyi kullanamasakta kanatlardan bindirmelerle rakibi bunaltan SİVASSPOR'u aradık be hocam.

Tamam Fener seyircisi Beşiktaş gibi küfür, G.Saray gibi hakaretler etmedi ama onlara kendi sahalarında Sivasspor'un futbolunu seyrettirmeyi "arkadaş bu takım liderliği hakediyor" dedirtmeyi çok isterdik. Ama olmadı hocam.

Maç öncesi o kadar inanmıştık ki, en kötü ihtimal 1 gol yeriz ama üstüne 2 tane atarız diyorduk. Bu maçı kaybetmeyiz diye hepimiz kalbimizden inanmıştık. 2 gol attık ama üstüne 4 gol yedik içimiz acıyor be hocam.

Lütfen hocam, lütfen bir daha böyle oynamayalım. Kupa maçında bu tarz oyun oynamayalım. Açık futbolu denemeyelim. Sen kendi sistemini daha iyi biliyorsun, onu söylemeyelim. Ama SİVASSPOR gibi oynayalım hocam. Biz sana inanıyoruz ve güveniyoruz.

Bizi çok yükseklere çıkarmışken bizi orlardan aşağıya atma. Bizi alıştırdın, devamını getir. Yoksa içimiz çok acıyor hocam.

AYK
KArdeşim çok doğru söylüyosun belki kiminize komik gfelecek ama ben sivasspor yenildi diye okula gitmiyordum okulda sivassporumuzla dalaga geçecekler diye gitmek istemedim yapmayın bize bunu kimin hakkı var bizim diğrelerinin yanında ezmeye
Alt 18.03.2009, 21:03   #65
sivasdostuu
Yeni Yiğido

sivasdostuu - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

3 Mesajına 5 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 sivasdostuu FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

bakın 10 yıldır gs bizden puan bile alamıyor kadıköyde. Ts 2001 yılından bu yana içerde dışarda sürekli yeniliyordu bize tek galibiyetini geçen sene avni akerde alabildi. Bjk son 5 maçtır sürekli yeniyoruz.
kısacası biz bu sene karşımızda güçlü gördüğümüz takımlara karşı acaip motive oluyoruz. Ben Bülent Hoca'nın yüzüncü yılda kadıköyde galibiyeti m.yozgatlı'nın olağanüstü golüyle kaybettiğinide hatırlıyorum. Bülent Hoca'nın FB geçmişi olduğu için gs medyası tarafından harcanmaya çalışıldığını düşünüyorum. Ersun Hoca'yada aynısını yaptılar.
siz Bülent Hoca'ya sahip çıkın. inşallah şampiyon olursunuzda bu tür şeyler unutulur gider.
sivasdostuu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Etiketler
acıyor, bülent, hocam, İçimiz