Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Cevap: 3 PUAN ALMAMIZI ENGELLEDİLER
Alt 09.03.2009, 08:53   #61
Holigan Sivaslı
Acemi Yiğido

Holigan Sivaslı - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

26 Mesajına 30 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 647 Holigan Sivaslı FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: 3 PUAN ALMAMIZI ENGELLEDİLER

Çok berbat bir hakem yönetimi vardı arkadaşlar bunu kabul etmek lazım...

Resmen maçı katletti.. geçen fener maçında bu hafta ankara maçında hakemler bizi katletti

bu deniz çoban 10 haftadır görev alamıyormuş 10 hafta sonra çıkmış sivasta maç yönetiyor.

Resmen tetikçi bir hakem vardı yazıklar olsun aldığı para haram zehir zıkkım osun.
Alt 09.03.2009, 08:54   #62
SenSetik
Usta Yiğido

SenSetik - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.636 Mesajına 3.657 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1080 SenSetik ist ein wunderbarer AnblickSenSetik ist ein wunderbarer AnblickSenSetik ist ein wunderbarer AnblickSenSetik ist ein wunderbarer AnblickSenSetik ist ein wunderbarer AnblickSenSetik ist ein wunderbarer Anblick

bu takım mücadele gücünü kaybetmiş arkadaşlar...dün şansal maratonda "eskiden sivas karşısında 8-9 pas yapabilmek büyük olaydı, şimdi bakıyorsun sivas yarıalanında ankara 9 pas yapıp gol atıyor adamlara basan yok" diyor.

ders çıkarılması gereken nokta burası...bizde alex, delgado, bobo, holosko gibi oyuncular yok...

eğer oyuncularımız ne oldum havasına giripte mücadele etmezse sıradan bir anadolu takımından hiçbir farkımız kalmaz...çünkü bizi farklı kılan yanımızdı savaşmak...

şimdi bakıyorum musaya mehmete hiçbiri koşmuyor...herkes kendini böyle general zannederse bu iş olmaz...

ben hırs ve mücadele gücünü tekrar sahaya yansıtabilirsek kaybedilmiş çok fazla şey olduğunu düşünmüyorum..

sonuçta geçen hafta avarajla liderdik bu hafta 1 puan fark oluştu...
lütfen futbolcularda bunu artık görsün...

hocaya gelince herzaman onun yanındayım...siz antipatik desenizde fenerlilikle suçlasanızda ben sivasın ve sivassporun bülent uyguna büyük bir vefa borcu olduğunu düşünüyorum...sonuna kadarda ona GÜVENİYORUM...
SenSetik isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09.03.2009, 09:07   #63
effenberg
Tecrübeli Yiğido

effenberg - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

167 Mesajına 208 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 690 effenberg FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Bülent hocanin bu takima yaptiklari asla inkar edilemez...........

Ama takimin sua bulundugu yer Bülent hoca icin degil cünkü Bülent hoca da buna hazir degil ve kaldirmasi söz konusu degil.

Dün ben maca Tv den canli baktim ve aksam tüm Spor proglamlarin da özetlere baktim bizim 2 puan kayip etmemizde hakemin bir sucu yok asla zaten her kayip da devamli hakemler suclu oluyor Bülent hoca icin.

Maca gelince!
Daha macin basin da sans ile gelen bir gol ile öne geciyoruz üstelik yüzgar arkamizda II.golu bulmak icin ne yaptik???
Ve Bülent hocanin hakemi elestirdigi konu yenilen gol öncesi M.Yildiza yapilan FAUL ya arkadasim Faul olsa bile yaklasik3-4 dakkika top rakip de kaliyor ve TAM 9 KEZ hazirlik paslari yapiyorlar kalemize gelmek icin O siralar bizim futbolcularimiz nerde niye engel olmuyorlar??
Bu elestri verilen veya verilmeyen kartlar haric.

Bizim asil sorunumuz!!
Hem Galatasraya hemde Fenere karsi üst üste oynadigimiz maclar dan dolayi takim bayagi bir hirpalanmis bu gercegi görmemek icin kör olmak gerek cünkü O maclar gercekten üst düzey maclaridi.

Simdi Bülent hoca hakemler ve baskalari ile ugrasana kadar takim ile ilgilensin bir an önce takimi toparlasin yoksa bu oynanan futbol ile ligi hic tahmin edemedigimiz bir yerde bitirebiliriz.
effenberg isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09.03.2009, 09:25   #64
DOCKA
Yiğido

DOCKA - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

73 Mesajına 176 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 DOCKA ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

stadda izledim maçı belki 1 yada 2 pozisyonda hakemi eleştirebiliriz ama takım gerçekten çok ama çok kötüydü dün kazanma adına hiçbirşey yapmadı ki maç ayrıca bana kalırsa bülent hocanın maç sonu sergilediği tavırda hoş bir tavır değildi bence ne demiş atalarımız HEM SUÇLU HEM GÜÇLÜ tamam takım ağır maçlar oynadı ve yorgun ama hocam kabul edelim çok belirgin bir düşüş var kocaeli maçından beridir futbol oynamıyoruz kabul edelim son 4 maçta 7 puan kaybetmişiz yazık günah ya sonra mehmet yıldız çıkıp kredimizden kullandık diyor arkadaşlar artık kredi falan kalmadı takımın kendine çeki düzen vermesi lazım yinede her daim takıma desteğe devam etmemiz lazım
DOCKA isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09.03.2009, 09:25   #65
sgulturk
Acemi Yiğido

sgulturk - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

20 Mesajına 26 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 660 sgulturk FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

yiğidolar;
Taraftarların yapması gerekenler, zor şartlarda asıl ortaya çıkıp takımı desteklemek. hala lideriz ve takıma küsüyoruz bu akıl alacak şey değil.

Bülent hoca, haklısın hakem berbattı ama onuda yenmemiz gerekiyordu. şampiyon yiğidoyta bu yakışırdı. eski oyunumuzdan uzklaştık bu kesin, gol yemeyen yiğido her maç gol yer oldu. kontraları unuttuk neredeyse. ayrıca bülent hocam hakemi suçlayınca futbolcular kendi hatalarını hakeme yükleyerek eksiklerini göremeyecekler bu handikaptan kurtulmamız gerekir

futbolculara düşen, tarihi bir fırsat ayağımıza geldi toplanıp bu inişi durdurmaları gerekiyor eski motivasyonu yakalamaları gerkkiyor.

şu bir gerçek siz bizim gönüllerimizde zaten şampiyoon oldunuz. bu kadar panik yapmanıza gerek yok. bize bu rüyaları yaşatan mecnun başkan bülent hoca ve tüm futbolcuları hep kutladık kutluyoruz ve kutlayacağız. daima arkanızdayız. yiğido taraftara düşen budur.
sgulturk isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı sgulturk'a Teşekkür Ediyor...
Alt 09.03.2009, 09:28   #66
OFS58
Yiğido

OFS58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

18 Mesajına 24 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 OFS58 ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

Bu takıma tam destek hep destek, bu takım şampiyon olacak..!

Bülent hocam hakem hatalı yönetim gösterdi ama takımımız maçı kazanmak için oynamadı, bu agresif tutumun takıma zarar verir.
sevgi ve saygılarımla,
Alt 09.03.2009, 09:28   #67
abircan
Usta Yiğido

abircan - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

239 Mesajına 440 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 961 abircan TAM BIR BEYEFENDIabircan TAM BIR BEYEFENDIabircan TAM BIR BEYEFENDIabircan TAM BIR BEYEFENDIabircan TAM BIR BEYEFENDI

umudu yitirmeyin, takımın kafası fener mağlubiyetleindeydi, bu maça emin çktılar, 3. dakkadada golu bulunca rehavete çöktüler, olan oldu ama hala lideriz unutmayın, daha çok sular akacak bu ligde hala şansımız % 50 unutmayın bunu
Alt 09.03.2009, 09:32   #68
oguz262626
Yeni Yiğido

2 Mesajına 2 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 oguz262626 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Eskişehir macı sonrası hakem de bi insan hata yapabilir demesi hala hafızalarımızdaEskişehirspor macında net 2 penaltımız verilmedi .Bulent uygunun dik duruşunu bu mactada göstermesi lazım dı.Bizim mactan sonra sivasta baya bi düşüş var .
oguz262626 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda oguz262626'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 09.03.2009, 09:39   #69
Alişan
Tecrübeli Yiğido

Alişan - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

131 Mesajına 172 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 783 Alişan Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

Bülent bey fenerbahçeyle maçlara başlamadan öncede yazdım sivassporumuzda düşüş var fenerde her iki maçımızıda bu düşüşümüz ve kadrodaki yanlışlıt nedeni ile yenildik. Ankaraspor maçındada görülüyor futbolcular bir golün üzerine yatmaya çalışıyorlar. Siz böyle büyük bir takımın teknik direktörü olarak bunları görmeniz gerekirken kulübenin camlarını kırıyorsunuz bu yaptığınızı hiçbir sivassporlu veya sivaslı onaylamadı bunu bilin. O kadar seyircinin önünde yapılan bu hareket seyircinin gözünü boyamak içinse yanlış yaptınız. Hakem çok iyi bir maç yönetmemiş olabilir bu gün türkiyede bütün maçların hakemleri için aynı şeylen söyleniyor ama siz gol attınızda hakem saymadımı futbolu futbol gibi oynatın ondan sonra hakkınızı alamazsanız çevrenize saldırın yoksa bu hareketler sizi değil bizim sivasımızı ve sivassporumuzu zedeler. Bizler şampiyon olmasını her zaman istiyoruz olmasa bile bizim sevdamız sivasa, sivasspora, kırmızı beyaza ölmek var dönmek yoktur bizde
Alişan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09.03.2009, 09:40   #70
Rallim58
Gast

Alıntı:
Agcalli Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Hocam tamam hakem suçlu olabilir, sivas maçını katletmiş olabilir ama şunu da gözardı etmemek gerek.. Sivassporda müthiş bir düşüş var ve tek gole yatıp maç almayı planlıyoruz.. bu maçın ders olması dileği ile..
Müsabakanın hakemi Deniz ÇOBAN!, talihsiz bir yönetim sergilemiş olabilir; Ancak ilk 45 dakika da rüzgar arkamızda destek olmasına rağmen, düzgün ne pozisyon ne de şutumuz sözkonusu. Yani dün sahada biz yok idik, aldığımız toplar rakip ceza alanı önlerinde ayağımızda ezmekten öte birşey yapamadık...

Hakemlerin dürüst ve adaletli bir yönetim sergilemesini istemekten ileri bir talebimizde asla sözkonusu olmamalıdır. Bugün, müsabaka içerisinde, psikolojik ve ani tavır sergileyen; bir Lugano, Alex, R.Carlos, Arda, Ayhan, İ.Üzülmez vs. futbolcuların tepkilerinin, değil aynısını yarısını dahi tepki gösteren Anadolu takımı oyuncularına sarı kartlar cömertce gösterilirken, malum takım oyuncularına gösterilememesi, isyanın çıkış noktasını oluşturmaktadır. O malum futbolculara kart gösterebilmek için mangal gibi yürek ister...

İşte bu nedenle, hakemlerden adaletli yönetim isterken, futbolcularımızdan da özverili oyun istemek her taraftarın en tabii hakkıdır. İşi hakem insiyatifine bırakmadan, kendimiz halletmeliyiz.

Topları ezdiysek, pas yapamadıysak, halen bazı futbolcularda ısrarımızı sürdürüyorsak, gol atamadıysak, bu müsabakanın kayıtlarını defalarca izleyerek, hatalardan ders çıkarmalıyız diye düşünüyorum...
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı 'a Teşekkür Ediyor...

Etiketler
almamizi, büyük, engelledİler, hakeme, puan, tepki