Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Maçın Ardından
Alt 09.05.2009, 23:53   #61
aslanefe58
Yiğido

85 Mesajına 145 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 621 aslanefe58 BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK
Standart Cevap: Maçın Ardından

bazı gerçekler belliydi ama şimdi şampiyonluk gidince herkes konuşur olmuş. bu takımın en iyi gününde bile bülent uygun'un yanlış yolda olduğunu söylüyoduk. maalesef hocamız futbol adına değilse bile hayata bakışı anlamında yetersiz çapsız biri.. böyle adamlar gazla geldikleri yerlerde sonunda çuvallarlar. bakın inanmayanlara adresimi telefonumu veriyim bülent beş yıl sonra ya bank asya da olur ya da süper ligin ordan oraya dolaşan hocalarından biri olur. bu klup yapısını kuran sorunsuz bir klup yaratan başkandır ki ben kendisini hiç tanımam.. bülent gibi bi adam için 20 25 yaşında fazla eğitimli olmayan çocukları toplayıp gaz vererek ancak bu noktaya gelinir.. ama bilgisiz ve çapsız olduğu için bundan sonrasını hep beraber göreceğiz..biz lafımızın arkasındayız...
aslanefe58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09.05.2009, 23:57   #62
kadir20
Tecrübeli Yiğido

kadir20 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

38 Mesajına 57 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 812 kadir20 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
sinan*58* Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
kadir 20 iyidiyonda bugune kadaroynattigi futbolu su son iki mactir niye oynatmiyo sacmaylayip duruyo durmadan oyun sistemi arayisinde sene basimi ki bunlari yapiyo birde bu futbolla avrupa kupalarina gidemezsek sasirma

arkadasim ikinci yari basladiktan beri ilk yarinin futbolunu oynayamiyoruz bu kesin,ama takim buralara geldi,getirende bülent hoca!elestirilmesin demiyorum ama yapici elestirilsin,elestirirkende destek olmaya devam edelim!asil destek böyle zamanlarda belli olur!Bazi arkadaslar öyle seyler yazmiski sanki takimi buralara getiren Bülent Uygun degilmis!neyse saglik olsun,haftaya besiktas muhtemelen puan kaybedebilir,toplanip kendimize ceki düzen verirsek haftaya emaneti geri aliriz diye düsünüyorum,insallahda öyle olur
kadir20 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09.05.2009, 23:58   #63
58svsvs58
Acemi Yiğido

44 Mesajına 70 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 604 58svsvs58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

arkadaşlar benden duymuş olmayın size bi tüyo iddaa oynayan varsa sivas g. birliği maçını g.birliğine verin hemde 1000 kolon oynayabilirsiniz. bizde şampiyon olmak isteyen adam yok.
58svsvs58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09.05.2009, 23:59   #64
58svsvs58
Acemi Yiğido

sivas tan 11 tane esnaf koysanız en azından yenilmezdik
Alt 10.05.2009, 00:00   #65
FANATIK YIGIDO
Tecrübeli Yiğido

130 Mesajına 164 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 661 FANATIK YIGIDO FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
NİHAT_EKİCİ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
BÜLENT HOCA SİZİ HEP TAKDİR ETTİM, AMA İBB MAÇINA M.YILDIZ-KAMANAN-TUM ÜÇLÜSÜYLE BAŞLAMAK ZATEN BİR FACİAYDI, ORTA SAHA YOK OLDU, KAMANAN YERİNE SEZER VEYA ONURLA BAŞLASAYDIN İBB GOL ATAMAZDI.
gardas sana aynenkatiliyorum bana soyleyecek birlaf birakmamissin buyenilginin tek sorumlusu bulent hocadir 5dakikada isibitirmek istiyosun bulent oysa mac 90dakika gol atmaktancok gol yememeyi dusunseydin bulen hocam goller saten kendiliyinden gelirdi
FANATIK YIGIDO isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 10.05.2009, 00:07   #66
astaravisa
Usta Yiğido

astaravisa - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

247 Mesajına 379 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 752 astaravisa FAZLA SÖZE GEREK YOKastaravisa FAZLA SÖZE GEREK YOK

mehmet yıldızın çirkinliği bület hocanın çok bilmişliği ...
sadece işinizi yapsanız ne olur. kalmış tı bikaç hafta.
üstünüze vazife olmayan şeylere kalkışıyorsunuz. olacağı buydu. 2. likde tehlikede şimdi.
astaravisa isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 10.05.2009, 00:17   #67
yigidoabdullah
Acemi Yiğido

yigidoabdullah - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

19 Mesajına 24 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 600 yigidoabdullah FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

sivasspor koca galatasaray fenerbahçe ve trabzonu yendi simdi kume dusen takimlara yeniliyor ben anlamadim
siz anladiniz mi ?
kadro da sorun mu var ?
yigidoabdullah isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 10.05.2009, 00:18   #68
58svsvs58
Acemi Yiğido

mustafa denizli:: geç gelen liderlik..... diyor. adam sanki lider olacağını biliyormuş gibi. beşiktaş lider olmadı. biz zorla lider yaptık. beşiktaşa istanbulda yenilmedik. galatasarya istanbulda yenilmedik. trabzona trabzonda yenilmedik. bursaya kayseriye yenilmedik. bizi biz yendik. gazianteple istanbul b.ş bld takımlarına yenildik hemde ikisinide ilk maçlarda 3. 0 yendiğimiz takımlara. hemde üst üste topu topu sezon boyunca 3 mağlubiyetimiz varken. takım aynı takımda takımdaki ruh yada hesaplar başka herhalde. bence sivasspor şampiyon olamayacak daha doğrusu olmak istemiyor. yada fanfili finfon yapıyor oyuncular
Alt 10.05.2009, 00:20   #69
hiko58
Usta Yiğido

hiko58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

425 Mesajına 728 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 867 hiko58 TAM BIR BEYEFENDIhiko58 TAM BIR BEYEFENDIhiko58 TAM BIR BEYEFENDIhiko58 TAM BIR BEYEFENDI

bülent hoca
ben herkes gibi sana yağcılık yapmayacağım.bu olanların tek sebebi sensin. ve şuna inandımki sen sivası şampiyon yapmak istemiyorsun. daha teknik direktörlüktede daha çok ekmek yemen gerekiyorki ortaya çıkasın. önce söyleyeceğim şey çok konuşuyorsun. ağzın laf yapıyor. futbolcuyu iyi motive edemiyorsun. ancak kendi reklamını yapıyorsun. birde menejerlik yaptığın futbolcuları öne çıkarmaya çalışıyorsun. hangi akılllı teknil direktör ligin bitmesine 4 hafta kala futbolcumu şu istiyor bu istiyor diye ortaya düşer sana soruyorum. geçen yılda mehmet yıldızla ilgili böyle şeyler konuştun bak mehmet yıldız sahada yok. sorumlusu sensin. mehmet yıldız ikinci yarı başladı başlayalı sahada yok. kale önünde toplara vuramıyor. şimdide bilicaya yaptın yapacağını. bir tutturdun gönüllerin şampiyonu diye milleti kandır kandır dur.ne gönülü bee.buraya kadar gelmişiz buradan geri döndünmü sivaslıyı madara edersin. bütün dünyadaki sivaslılar şimdi ağlıyor. kalp krizi geçirenler var. sen çıkmışsın pişkin pişkin demeçler veriyorsun. futbolcu pazarlayıp cebini doldurmaya çalışıyorsun. yazık çok yazık. o DÜNYALAR İYİSİ BAŞKANA MECNUN BAŞKANA ACI BİZE ACIMIYORSAN. o insanki sana kimseye verilmeyen yetkiler vermiş. sana güvenmiş. olur olmadık demeçler veriyorsun herkesi sivasa düşman ediyorsun. sanki düşmanımız azmış gibi.ne zaman susacaksın kardeşim. antep maçında tuttun muhammet aliyi oynattın maçı verdin. şmdi mehmet yıldız. kardeşim ben artık o adamı istemiyorum. neden sergio paşekoyu kazanmaya çalışmadın. o kalitede bir futbolcun varmı. takımlarından kovulan futbolcuları bağrına bastın bir o futbolcuyu kazanmaya çalışmadın. neden balili,yi son dakkalarda lıyorsun. mehmet yıldızdan iyi bence.hiç değilse koşuyor.yani bülent hoca sivası sen bitirdin. daha yazacak çok şey var ama boşver. yazık ettin sivasa. yazık ettin.
hiko58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 10.05.2009, 00:26   #70
58svsvs58
Acemi Yiğido

bilica sen bi tanesin be helal olsun senin aldığın paralar. bu ligde senin gibi adam yok

Etiketler
ardından, maçın