Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Elimizden Geleni Yaptık!
Alt 09.08.2009, 10:29   #61
oguzhan_1616
Usta Yiğido

oguzhan_1616 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

254 Mesajına 428 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 765 oguzhan_1616 Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.
Böse Cevap: Elimizden Geleni Yaptık!

ya biz bu takımı daha 3 -4 ay önce 3-0 yendik nasıl elimizden gelen buydu bi geçen sene ki trabzon maçlarına bak 0-0 ve 3-0 daha (ilk maçtan sahamızda )yenildik elimezden gelen buysa biz fenere galatasaray beşiktaşa karşı ne yaparız merak ediyormm. O zaman kadronu dağıtmayacaktın dün ilk gole bi bakın ya sedat murat hayrettin pozisyonda ceza sahası icindeler arkadan selcuk geliyo ve atıyo ve yerleri de doğru bu sene ne bekliyoruz sivasspordan ???
Alt 09.08.2009, 10:33   #62
Metal Gear
Usta Yiğido

Metal Gear - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

727 Mesajına 1.433 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 792 Metal Gear COK SEVILEN BIR KISIMetal Gear COK SEVILEN BIR KISIMetal Gear COK SEVILEN BIR KISIMetal Gear COK SEVILEN BIR KISI
Standart Cevap: Elimizden Geleni Yaptık!

Alıntı:
sensetik Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
ha bu arada sabah okuduğum bir yazıdanda alıntı yapmadan geçemiyeceğim...yazıyı yazan Sedat TUNALI adında bir kişi...söylemi şu:

Aldığı tüm topları olumlu kullanan ve takımına adeta ikinci bir "motor" gücü veren Mehmet Yıldız'ın oynamadığı hiç bir maçı (5-0'ın rövanşını saymıyorum) kazanamayan Sivasspor, zorlu fikstürünün de etkisiyle toparlanamama tehlikesi taşıyor. İddiam şu; ülkemize Bülent Uygun'u armağan! eden Mehmet Yıldız takımdaki yerini alana kadar Sivasspor zor günler geçirir.
Şu adamı yazar yerine koyup okuyor musun?
Bu adam Sivas'ın 1 numaralı düşmanıdır.
Metal Gear isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09.08.2009, 10:42   #63
giants
Tecrübeli Yiğido

giants - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

259 Mesajına 483 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 giants ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

Alıntı:
SivasSpor.Com Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster

Sivasspor Teknik Direkörü Bülent Uygun, Turkcell Süper Lig’in ilk haftasında 2-1 mağlup oldukları Trabzonspor maçı sonrası karşılaşmayı değerlendirdi!.

Kadro düzeninde yaşadıkların sıkıntının kendilerine pahalıya mal olduğunu söyleyen Uygun şöyle konuştu:

“Ligin ilk maçları her zaman zor oluyor. İyi işler yapmak isteyen bir takıma karşı bizde elimizden geleni yaptık. Kadro düzenimizdeki sıkıntılar bize pahalıya mal oldu. Lig uzun bir maraton. Kendi evimizde yenilmiş olmamız sıkıntı verici, onun dışında kötü bir şey yok. Transferlerimizin geç olması bizim tam olarak forma girmemizi engelledi. Milli takım arasında formumuzu bulup herkesin gıpta ile baktığı bir Sivasspor olmak istiyoruz.
Kadro düzeninde sıkıntı olusuyorsa buna müdahele etmesi gereken bunu sisteme kavusturmasi gereken sizdiniz hocam.

Transferlerin gec oldugu görüsünüzede katilmiyorum.Gelen futbolcularimiz kamp dönemide dahil yaklasik 2 aydir bizdeler.Ya yetersizler yada siz bu arkadaslarin transferi konusunda yanlis yaptiniz. ayrica Bilica meselesinde de Herkesden hizli davrandiginizi biliyoruz. Yönetim bizle görüsme olmadi demesine ragmen siz o sürecte Bilicanin anlastigini hatta imza attigini basina söylediniz.Yasin bize o sürecden kalma bunu anlamis degilim. IST Bel den gelen Erman Basariya gitmis bir takimin Iki oyuncusu etmez bunuda anlamis degilim. basindan beri bu isleri yürüten sizsiniz alinacak verilecek konusunda yönetimi bile takmadiginizi gördük. Bu konularda aksine cok hizli davrandiniz.Hocam lafi dolandirmayi ve camiayi yaniltici demecler vermeyi birakin
Bu takima takviye lazim. mevcut kadro ile isimiz zor.....
giants isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09.08.2009, 10:46   #64
yigidocengiz
Tecrübeli Yiğido

231 Mesajına 294 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 677 yigidocengiz FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

bu adam elime geçse gırtlaklarım ya öyle uyuz oluyorum şu kendini ve haddini bilmez herife
yigidocengiz isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09.08.2009, 11:01   #65
Besyo_cu
Usta Yiğido

Besyo_cu - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

2.819 Mesajına 8.169 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1287 Besyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende Zukunft

Tarihinizde bir kerede olsa bizi kendi sahamızda yenmeyi başardınız bravo. Sizin galibiyet sevincınızı sanki şampiyon olmuşcasına havalara uçmanızı g ve şimdiki sevinç gösterilerinizi gördükce diyorum ki BİZ SİZDEN DAHA BÜYÜĞÜZ !!!
Besyo_cu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09.08.2009, 11:14   #66
zarta
Yeni Yiğido

3 Mesajına 3 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 zarta FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Sivasspor 2007-2008 sezonunun ilk haftasında oyanadığı Trabzonspor maçıyla başlayan yükseliş trendinin sonuna geldi. O maçla birlikte Anadolu'dan bir takım daha İstanbul'a kafa tutar diye düşünenler bile oldu. Sivas'ın bu çıkışı daha sağlıklı olsaydı belki bu kadar çabuk düşüşte olmazdı. Trabzon Avni Aker'de hakkaniyet çerçevesinde sonuçlanmayan o maçın ceremesi bir şekilde Sivasspor'dan çıkacaktı. Bülent Uygun hiçbir zaman büyük bir taktisyen, iyi bir motivatör ol(a)madı. Sedat TUNALI'nın dediği gibi Bülent UYGUN'u bu noktalara getiren ilk başta Mehmet YILDIZ'dı, onun dışında Sivasspor hiçbir maçında hakemlerin aleyhte kararlarına maruz kalmadı. Sivasspor'un başlarda arkasına aldığı sempatik takım olma durumu bile uzun sürmedi. Bir dönem nerdeyse tüm takım taraftarları Sivasspor'un başarılı olmasını istediler. Ne zaman Bülent UYGUN, Sivasspor Yönetimi, olur olmaz konuşmalara başladı, o zaman Sivasspor'a olan sempati antipatiye dönmeye başladı.

Bir Trabzonlu ve Trabzonsporlu olarak Sivasspor'la oynadığımız olaylı maçtan sonra ben Sivasspor'a hep antipatik baktım. Ama yazdıklarımın içinde gördüğünüz üzere hep Sivasspor dedim, Sivasspor'a kızdım, Sivas insanına, Sivas halkına sallamadım hiçbir platformda. Kültürleri, vatanperverlikleri, yaşayışları birbirine çok benzeyen iki şehir olan Sivas ve Trabzon ancak bu şekilde birbirinden ayrışabilirlerdi. Trabzon insanına "Lazları nasıl konuşturdunuz? Hamsi kafalılar şöyle böyle..." diyerek sadece iki aynı şehri ayrıştırmış olursunuz. Bunu Trabzonspor'a gönül verenlerde yaparsa onlar da aynı yanılgıya düşmüş olurlar, hata yaparlar.

Geçen sene Sivasspor'un 3-0 kazandığı maçta, şehrinize misafir olarak gelip maçı izleyen bir tribünsever kardeşiniz olarak görmenizi istediğim ben, o maça girebilmek için iki tane farklı tribünden bilet satın almak zorunda kalan biriydim. Gişelerdeki görevli, bana sattığı bileti, "Bu bilet Trabzonspor tarafına ait bilet" deyip sattı. Sivasspor tarafına aitti o bilet, bitmemiş Sivasspor tribünü biletlerinden Trabzonspor taraftarına 800 tane bilet satıldı ve o kadar insan 800*5TL= 4000 TL için kandırılarak dışarıda bırakıldı. Biz sonradan duydukki, Sivas'a gelen Beşiktaş taraftarlarına aynı yöntemle bilet satılmış ama bu biletleri alan Beşiktaşlı'lar dışarıda kalmayı bırakın Sivasspor taraftarının oturması gereken havuz tarafı tribünlerine yerleştirilmiş. İşte Trabzonspor taraftarını dertlendiren, zorumuza giden durum bu. Sen İstanbul takımları taraftarlarına gösterdiğin misafirperverliği Anadolu'nun Bey'ine, birçok yönünle aynı olduğun Trabzon şehrinin insanına yapma!

Çok fazla yazıp, birçok şeyi en azından burda çözmek ve birşeyleri yeniden inşa etmek, daha sağlıklı ilişkiler kurup, Anadolu'dan tek yürek tek bilek olmak o kadar isterim ki... Ama eminim bu yazmak istediklerimi hem Trabzonspor tarafında hem Sivasspor tarafında anlamayacak olgunlukta insanlar olacaktır ve bir iki kışkırtıcı yazıyla ortalık yine toz duman olacaktır. O zaman kendi zihniyetimi ve duygularımı yazayım ve yazımı nihayetlendireyim. İnşallah takımlarımızın başında İstanbul takımlarına gönül vermiş Başkanlar, hocalar olmaz. İnşallah takımlarımızın değerleri hiç uğruna peşkeş çekilmezler. İnşallah Anadolu dik duruşunu İstanbul'a karşı her daim gösterir. İnşallah Anadolu'nun birbirini yemediği, sadece İstanbul takımlarını yemek için birbiriyle kenetlendiği günleri görürüz.

Muhabbetle...
zarta isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda zarta'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 09.08.2009, 11:15   #67
Metal Gear
Usta Yiğido

Tecrübe Puanı: 792 Metal Gear COK SEVILEN BIR KISIMetal Gear COK SEVILEN BIR KISIMetal Gear COK SEVILEN BIR KISIMetal Gear COK SEVILEN BIR KISI

Alıntı:
besyo_cu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Tarihinizde bir kerede olsa bizi kendi sahamızda yenmeyi başardınız bravo. Sizin galibiyet sevincınızı sanki şampiyon olmuşcasına havalara uçmanızı g ve şimdiki sevinç gösterilerinizi gördükce diyorum ki BİZ SİZDEN DAHA BÜYÜĞÜZ !!!
İnsanlık olarak çok daha büyüğüz.Bizim 15bin kişi arasında 61 tişörtlü birisi rahatça sevinebiliyorken,onlar sevinçlerinde bile koltuk kırıyor.
Alt 09.08.2009, 11:21   #68
Metal Gear
Usta Yiğido

Zarta@

Diyorsun ki bizi haksız yenip yükselişe geçtiniz.Peki o maçta olaylar çıkana kadar futbolumuzu ayakta alkışlayanlar kimlerdi,sizler değil miydiniz?Ne oldu da şansa bala olduk?

Ortada bir kin bir husumet var ancak bu husmetin başlatıcısı ve daha büyüteni Trabzonspor taraftarıdır.Sizin yönetici sıfatlılarınız bizim sitemize üye olup,Sivaslıymış gibi davranıp,iki yüzlülükle üyelerimiz arasına fitne ve fesat tohumları atarken,utanmadan,sıkılmadan halı saha maçlarımıza bile adlarını yazdırırken,sonra kendi sitelerine gidip "Gördünüz mü lan,nasıl da birbirine düşürdüm hamidoları" diye adice dalga geçerken,bizim hangi kelimeleri kullanmamızı bekliyordun?

Sivasspor'un büyüyen bir marka olmasını en az isteyen takım hatta istemeyen takım tsdir.Anadolu'dan 5. şampiyon yani 5.büyük çıkar düşüncesi sizleri rahatsız etmektedir.Bunun siz de çok iyi farkındasınız.
Alt 09.08.2009, 11:30   #69
zarta
Yeni Yiğido

3 Mesajına 3 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 zarta FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

[B]@Metal Gear[/B

Yazdığım şeylerin bütününe bakmayı ister misin? Şahısları konuşmak istesem yazımın son paragrafında "Çok fazla yazıp, birçok şeyi en azından burda çözmek ve birşeyleri yeniden inşa etmek, daha sağlıklı ilişkiler kurup, Anadolu'dan tek yürek tek bilek olmayı o kadar çok isterim ki... Ama eminim bu yazmak istediklerimi hem Trabzonspor tarafında hem Sivasspor tarafında anlamayacak olgunlukta insanlar olacaktır ve bir iki kışkırtıcı yazıyla ortalık yine toz duman olacaktır." bu yazıyı yazmazdım. Keşke Sivasspor, Bursaspor, Eskişehirspor, Ankaragücü en az 2'şer kez şampiyon olmuş olsalardı. Böyle olsaydı LİG TV, federasyon ve diğerleri bu sene hangi İstanbul takımı şampiyon olmalı diye hesap kitap yapmazlardı.
zarta isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09.08.2009, 11:35   #70
Metal Gear
Usta Yiğido

Alıntı:
zarta Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
[B]@Metal Gear[/B

Yazdığım şeylerin bütününe bakmayı ister misin? Şahısları konuşmak istesem yazımın son paragrafında "Çok fazla yazıp, birçok şeyi en azından burda çözmek ve birşeyleri yeniden inşa etmek, daha sağlıklı ilişkiler kurup, Anadolu'dan tek yürek tek bilek olmayı o kadar çok isterim ki... Ama eminim bu yazmak istediklerimi hem Trabzonspor tarafında hem Sivasspor tarafında anlamayacak olgunlukta insanlar olacaktır ve bir iki kışkırtıcı yazıyla ortalık yine toz duman olacaktır." bu yazıyı yazmazdım. Keşke Sivasspor, Bursaspor, Eskişehirspor, Ankaragücü en az 2'şer kez şampiyon olmuş olsalardı. Böyle olsaydı LİG TV, federasyon ve diğerleri bu sene hangi İstanbul takımı şampiyon olmalı diye hesap kitap yapmazlardı.
Genele baktım,yazının hepsini okudum..
Bu sadece senin isteğin..
Hameşhrilerinni yüzde 98'i Anadolu'dan bir takımın şampiyonluğa oynamasını bile hazmedemezken,Ankaragücü,Eskiş ehir,Sivas vb şampiyon olsa eminim kıyameti koparırlar.

Etiketler
elimizden, geleni, haber, yaptık