yazık bu takımın paralarına be yığınla oyuncu alındı. hiç adam gibi oyuncu yok. ersen martin ispanyanın düşen takımından pekmezci düşen hacettepeden cihan ikinci ligden erman düşmekten kurtulan belediyeden agbeto düşen kocaeliden yasin fenerin artığı. sattığımız oyuncular ise lig ikincisinin oyuncularıydı. şimdi diğer takımlarda takımı sırtlıyorlar. hayalci olmamak gerekirmiş. birşeyler yapmak istemiyorsanız kadronuzu bozmayın bari. yok parasına verip artıkları takıma doldurdunuz. kelin ilacı olsa kendi başına sürerdi
googleda sivasa yeni stad yapılacak diye yazın binlerce sayfa çıkıyor. stadın maket resimleri bile var. ama kendisini herhalde 100 yıl sonra görürüz. süper lig ikinciliğimiz bile oldu. yıllar sonra bu günlere hoş bir tebessümle bakarız. biz bundan sonra ne stat görürüz. ne lig ikinciliği.
Durduk yere gecen sezonun iskelet takimi neden bozulur ki? Hadi Bilica' yi artik tutamazdik fenere hediye ettik bi yerde... ama diger giden oyuncular yerine birer gomlek dusuk kaliteli olanlari getirdik ilginc... Bu sezon cok iyi takviyeler yapilmadigi takdirde kume dusmenin adaylarindan biri olabiliriz... bu macla ilgili soylenecek fazla bir sey yok.. Bulent Hoca ile bir farkli fb maglubiyeti daha... sasirmamiz mi gerekiyordu?
Son haftalarda maalesef takım iyi gitmiyor ama bakıyorum sanki lig bitti ve biz düştük arkadaşlar ne olursa olsun sevin sevmeyim ama Bülent hoca bu takımı ligin dibinden aldı 2 sezonda bırakın Türkiyeyi Dünyanın gündemine oturmadıkmı 2 hafta önce kim geldi Sivasa ANDERLEHT bu hafta kim geliyor son UEFA Şampiyonu bunların hiçmi önemi yok ben eminimki hocamız ve futbolcu kardeşlerimiz bizden daha üzgün sabretmek lazım zaman herşeyin ilacı stadımız yenilendi ısıtma sistemi kuruldu bu sezon ortalarda idare ederiz seneye inşallah daha iyi bir takım kurar yine üst sıralara tırmanırız lütfen bu sevdaya gönül vermiş insanları küstürmeyelim bakın Diyarbakır yönetim oluşturamıyor yokluk içinde...
Hocayi elestiririz ama Bazilari bulent hocayi hemen kesip atmis, istifa demis, simid bunlarin Tese'den ne farki var, daha dune kadar tese taraftarina, hocalarinin istifa etmesini gulen simdi onlarin durumuna dustu. hocamiz mac kazansin, yasa hoca ne adamsin derler, mac kaybediyorsun hemen asip kesiyorlar.. dusundurucu dogrusu