Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Yiğido Demir Attı, Çare Arıyor!
Alt 22.09.2009, 09:36   #1
ready
Usta Yiğido

ready - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

735 Mesajına 1.153 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 ready ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standart Cevap: Yiğido Demir Attı, Çare Arıyor!

Alıntı:
yigidomurat Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
ibb trabzona yattı bu bir gerçek(albayraklar grubunun belediyeyle ilişkileri üst düzeyde ve ibb ilk defa trabzona yatmadı) fenere de yattı sayalım ama bize karşı böyle oynamaz bu ş.........r,ölümüne oynarlar,onun için bu adilerin karşısına savaşçı bi kadroyla çıkılmalı,onur,hayrettin,yasin kesinlikle maç kadrosuna bile alınmamalı(sedatı saymadım çünkü her takımda en az bir tane mal oyuncu olur,birde yasinle arasında tercih yapmam gerekirse sedatı seçerim,yanlış anlaşılmasın kalitesinden değil,takımı tanıdığından)zita,sezer,cihan, erman,kamanan,ibrahim şahin ve hatta agbetu mutlaka birlikte oynamalı,yoksa başka türlü düzelememiz imkansız.ha birde defansta murat ve embemba denense iyi olur gibi geliyor bana,mbemba bu yasinden ve sedattan daha kazma değil çünkü
ne kadar saçma düşüncelerin var bana kalırsa sen taraftar degil de koplo teorileri üreticisi olmalısın..hiç bir takım birbirine yatmaz
Alt 22.09.2009, 19:12   #2
yigidomurat
Yiğido

yigidomurat - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

48 Mesajına 57 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 663 yigidomurat FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

[QUOTE=ready;564774]ne kadar saçma düşüncelerin var bana kalırsa sen taraftar degil de koplo teorileri üreticisi olmalısın..hiç bir takım birbirine yatmaz [/QU

sende ne kadar cahilmişsin be birader ya senin gibi birisine gerçekleri anlatacak kadar çok vaktim yok,beni eleştirene kadar dediklerimi biraz araştır ve tabi futbolun gerçek yüzünü öğrenmeye çalış.futbol sadece bi spor değil.
yigidomurat isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 22.09.2009, 19:35   #3
ready
Usta Yiğido

[QUOTE=yigidomurat;565014]
Alıntı:
ready Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
ne kadar saçma düşüncelerin var bana kalırsa sen taraftar degil de koplo teorileri üreticisi olmalısın..hiç bir takım birbirine yatmaz [/QU

sende ne kadar cahilmişsin be birader ya senin gibi birisine gerçekleri anlatacak kadar çok vaktim yok,beni eleştirene kadar dediklerimi biraz araştır ve tabi futbolun gerçek yüzünü öğrenmeye çalış.futbol sadece bi spor değil.
sivassporu üçüncü ligden beri takip ediyorum maratondan çekirdek yiyip takımı eleştirmek degildir taraftarlık senin gibilerinin her maglubiyette istifa diye ortalıgı yıkan seyirci kısmını stada almakda caiz degil
Alt 22.09.2009, 20:33   #4
yigidomurat
Yiğido

[QUOTE=ready;565018]
Alıntı:

sivassporu üçüncü ligden beri takip ediyorum maratondan çekirdek yiyip takımı eleştirmek degildir taraftarlık senin gibilerinin her maglubiyette istifa diye ortalıgı yıkan seyirci kısmını stada almakda caiz degil
SİVASSPORu üçüncü ligden beri takip ediyosunda sende diğerlerinden farklı olarak yani çekirdek yemekten başka ne iş yaptın.kaldıki burda kimse senin bu takımı üçüncü ligden beri takip ettiğini tekzip edemeyeceği için meydan boş istediğin kadar konuş.çoğunuz bu takım birinci lige çıktıktan sonra SİVASSPORlu oldunuz.ben bu yüzden kimseyi eleştirmiyorum yanlış anlaşılmasın.ama kimse kimseden daha fazla SİVASLI değil.herkesin bi fikri var ve herkes bunu söylemekte özgür.senin düşünceni paylaşmayan SİVASLIdeğil aynı fikre sahipse SİVASLI öylemi???çekirdek yemek kısmına katılıyorum ama takımı eleştirmenin neyi taraftarlık değil işte orasını anlayamadım.O ENGİN TECRÜBENLE BENİ Bİ NEBZEDE OLSA AYDINLATIRSAN SEVİNİRİM ARKADAŞIM.
Alt 22.09.2009, 15:51   #5
kadirakin58
Tecrübeli Yiğido

kadirakin58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

328 Mesajına 596 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 kadirakin58 isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Alıntı:
ibb trabzona yattı bu bir gerçek(albayraklar grubunun belediyeyle ilişkileri üst düzeyde ve ibb ilk defa trabzona yatmadı) fenere de yattı sayalım ama bize karşı böyle oynamaz bu ş.........r,ölümüne oynarlar,onun için bu adilerin karşısına savaşçı bi kadroyla çıkılmalı,onur,hayrettin,yasin kesinlikle maç kadrosuna bile alınmamalı(sedatı saymadım çünkü her takımda en az bir tane mal oyuncu olur,birde yasinle arasında tercih yapmam gerekirse sedatı seçerim,yanlış anlaşılmasın kalitesinden değil,takımı tanıdığından)zita,sezer,cihan, erman,kamanan,ibrahim şahin ve hatta agbetu mutlaka birlikte oynamalı,yoksa başka türlü düzelememiz imkansız.ha birde defansta murat ve embemba denense iyi olur gibi geliyor bana,mbemba bu yasinden ve sedattan daha kazma değil çünkü
bir takım diğerine yatsa 1-0 yenilir, 2-0 yenilmez, hatta 6-1 hiç yenilmez. 2-1 yenilir, 3-1 yenilmez, hatta 6-1 hiç yenilmez. yatan takım yattığını belli etmemeye çalışır. mantıklı gelmedi söylediklerin.
kadirakin58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 22.09.2009, 08:39   #6
pover58
Usta Yiğido

501 Mesajına 741 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 839 pover58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

bizim defans düzelmedikçe bırakın deplasmanda galibiyeti evimizde bile maç kazanamayız.bunu neden görmüyor teknik heyet anlamış degilim bu yasinle bu iş olmaz.kaç defa dedik anlamıyor koca kafalılar.sokaktan kime sorsanız reçeteyi verir bizim hocada tık yok.bukadar kör olmayı nasıl başarıyoruz hayret.geçen yıllar olmazı nasıl başardık bu yılda olmazı tersinden başarıyoruz helal olsun bize ve hocamıza.
pover58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 22.09.2009, 15:44   #7
kadirakin58
Tecrübeli Yiğido

kadirakin58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

328 Mesajına 596 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 kadirakin58 isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

bülent uygun lütfen alt yapıdan bir oyuncuyu yasin çakmak yerine sahaya sür. alt yapımızdaki başarılı bir defans oyuncusu yasin çakmak'tan 10 kat iyi oynar. yasin çakmak'ı kadroda tutup dönem sonunda satıp para kazanmayı planlıyorsanız yanlıyorsunuz. yasin çakmak yüzünden küme düşersek 1 kazanıcaz diye 10 kaybederiz bu sefer. 2 tane lisanslı sivasspor forması aldım, takımıma destek verdim ama yeni transfere para harcayın diye de tutturmuyorum. alt yapıdan futbolcu çıkartın maçlara ama görmeyelim artık yasin çakmağın yüzünü. yasin kabiliyetsizlikleriyle 30 maç oynasa düzelmez, ama alt yapıdan futbolcu çıkarsanız 5 maç oynasa takıma oturur. lütfen.
kadirakin58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 22.09.2009, 19:08   #8
yigidomurat
Yiğido

YİĞİDO DEMİR ATTI ÇARESİ İSE ÇOK AÇIK:BÜLOYU ŞUTLAMAK VE HERŞEYE YENİDEN BAŞLAMAK.ARTIK MAÇA ÇIKMADAN MAÇI KAYBEDECEĞİMİZİ BİLMEKTEN VE TAKIMIMIZA GÜVENEMEMEKTEN SIKILDIM.MURAT ERDOĞAN GİBİ Bİ ADAMI GÖNDERDİN YA YAZIKLAR OLSUN SANA EZİK HERİF,PUSULAN İYİCE ŞAŞTI NAPTINI BİLMİYOSUN.FENER AYKUTUN YERİNE SENİ GETİRMEDİ YA KAFAYI YEDİN İYİCE KAFAYI.DEFOLUP GİDERSİN İNŞALLAH EN KISA ZAMANDA PİS FİTNE...
Bu Konuda yigidomurat'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 22.09.2009, 20:40   #9
ready
Usta Yiğido

takımı eleştirmek görüşlerimizi paylaşmak güzel herkes fikrini özgürce ifade edebilmeli yalnız şu bülent uygun istifa söylemleri için erken oldugunu düşünüyorum atalarımızın dedigi gibi dere geçerken at degiştirilmez eger hocanın istifası söz konusu oldugu zaman da yönetimde ki insanlar oturur kararını verir biz ne desek de boş güzel kardeşim
Alt 22.09.2009, 20:50   #10
yigidomurat
Yiğido

Alıntı:
ready Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
takımı eleştirmek görüşlerimizi paylaşmak güzel herkes fikrini özgürce ifade edebilmeli yalnız şu bülent uygun istifa söylemleri için erken oldugunu düşünüyorum atalarımızın dedigi gibi dere geçerken at degiştirilmez eger hocanın istifası söz konusu oldugu zaman da yönetimde ki insanlar oturur kararını verir biz ne desek de boş güzel kardeşim
kardeşim çok güzel söylemişsin kararı yönetim verir,ama yönetimlerin kararlarını (özellikle büyük takımlarda)çoğu zaman taraftar belirler.maalese bu taraftarı ciddiye almayan bir yönetimimiz var.inan bana ben şehrimi çok seviyorum,takımımı çok seviyorum.SİVASLILARA aptal diyen bir diyen bi şaklabanın bu takımın başında bulunması kanıma dokunuyo,dahada kötüsü mecnun başkanın bu adama sahip çıkması kanıma dokunuyo...demekki iş bizim zannettiğimiz gibi memleket meselesi falan değilmiş,çok büyük dolaplar dönüyo ve biz bunun farkında değiliz.hiç bir takım(hocası kim olursa olsun isterse rıchard olsun) 6 maçta bir beraberlik alındığı zaman hocamızın zamana ihtiyacı var demez ve tabiki hiç bir taraftar da.bence bülent hemen şimdi istifa etmeli ve ancak amatör kümede oynayabilecek topçularını da alıp gitmeli(hayrettin,onur,sedat,y asin,ersen)bilmem anlatabildimmi???bu topçular varken zaten değil bülent feriştahı gelse bu takımı kurtaramaz.bize bu adamların topçu falan olmadığını bilen bir hoca lazım diye düşünüyorum.

Etiketler
arıyor, attı, Çare, demir, yiğido