Alıntı:
gül5858 Nickli Üyeden Alıntı
Bursaspor Başkanı'nın ve maçın temsilcilerinin bu olay krşısında neden suskun kaldığını sormadan edemeyeceğim....
Ve bu bir spor burda bu tezauratlların ne gereği vardı...
Spor barış demektir ve ayrıca Diyarbakır spor'u pkk ya eş değer tutmak bir akadarda yanlış....
Bir iki kendini bilmez taraftarın milleti galyana getirdiği ortada.....
Ben bir taraftar olarak bu denli siyasi konuların bir maçta ön plana geçmesini ve susan kişileri ayrıca kınıyorum.....
En iyi taraftar ve en centilmen ve misafir perver taraftarın Sivasspor olduğunuda belirtiyorum.
Kendi aramızda kendi takımımıza tepki versekte bu konularda misafir perverizdir diyorum.
|
Bir iki kendini bilmez diyosunuzda bu takım 2. lig den beri bu tür seylere maruz kalıyor.Ve hak ediyorda.Birine kendi gözlerimle şahit oldum.Koltukları,ellerine geçen herşeyi üstümüze attılar.
Amacı futbol oynamak olan insanlara taş atan diyarbakırlı,maçlarda istiklal marşımızı ıslıklayan diyarbakırlı,maçta pkk bezi açan diyarbakırlı..Başkan oraya buraya çıkıp masum rolünü oynayacığına ilk önce kendi kurumunu bir temizle.Yeni olan sey değil bu.Senelerdir yaşanıyor.Birde çıkıp çekiliriz diyorsun.İnşallah çekilirsinde..Fazla size burası