Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Maçı Değerlendirelim
Alt 24.01.2010, 19:40   #61
hoLiGan Enes
Tecrübeli Yiğido

hoLiGan Enes - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

312 Mesajına 897 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 689 hoLiGan Enes FAZLA SÖZE GEREK YOKhoLiGan Enes FAZLA SÖZE GEREK YOKhoLiGan Enes FAZLA SÖZE GEREK YOK
Standart Cevap: Maçı Değerlendirelim

Maçın en kötüsü kimdi :Taider

Maçta göze çarpanlar : Agbetu-Ferhat-Erman-Akın-Apo

Mağlubiyetin Nedeni :Takımda çook büyük pas sorunları var hiç bir top yerini bulmuyor ..anlaşmazlık var.

Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler:Takımımıza Güveniyoruz 1 günde silip atamayız
Alt 24.01.2010, 19:52   #62
subasi29
Usta Yiğido

subasi29 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.826 Mesajına 2.777 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1118 subasi29 BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

akin disinda herkes dokuldu tel tel
subasi29 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 24.01.2010, 20:21   #63
EsEs2626
Acemi Yiğido

EsEs2626 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

84 Mesajına 209 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 649 EsEs2626 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Trabzonlulara yakıştıramadım sivas kümeye diye bagırmalarını yazıkkk
Alt 24.01.2010, 20:31   #64
elbeguney
Yeni Yiğido

2 Mesajına 2 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 elbeguney FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

kimse kendini kandırmasın bir sivasspor taraftarı olarak işimiz gerçekten zor takım adeta sahada yoktu ayrıca bazı haber başlıklarında internet sayfalarında bazı sivaslılar ben sivasaı olarak sivası tutmuyorum falan filan diye özellikle belirtmiş.bu ya gercekten öyleler yada bazı trabzonlular sivaslı koduyla yazmış.bu onların sivaslı olmadıklarını zaten gösteriyor ayrıca n ekadar yalaka olduklarına sivasalıda olsalar.biz istanbul yalakası değil sivas delikanlısıyız.şunu bilmemiz lazımki takımımıza her zaman testek vermeliyiz.bu seneyi atlattıkmı seneye daha iyi kadro kurup tekrar zirveden inmeyen bi sivasspor görecez.sivassporluluk sivassporu tutuyom dekemle olmuyor yensekte yenilsekte maçlara gidip destek vermkle oluyor.mehmet yıldızda kerdini toparladımı biraz daha düzeliriz.defans orta saha forvet hepinde sorun var.hiç olmazsa ilerde top tutarsak takım biraz rahatlar.son olarak şunu diyorum.ALAYINA İSYAN İNADINA SİVASSPOR..
elbeguney isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda elbeguney'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 24.01.2010, 20:33   #65
kolukisa
Yiğido

57 Mesajına 81 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 619 kolukisa COK SEVILEN BIR KISIkolukisa COK SEVILEN BIR KISIkolukisa COK SEVILEN BIR KISIkolukisa COK SEVILEN BIR KISI

Yazik beyler yazik,Sivasspor'a gonul vermis herkezi gun getikce daha da cok hayal kirikligina ugratiyosunuz,oyuncularin ceza sahasi onunde topa vuracak dermanlari yok,sonra cok gol yiyorlar,bir amator takima donmusler,bu oyunla snirim gelecek senede gidecekleri kumede de kalamazlar,akillarini baslarina alsinlar,cenelerini tutup oyunlarini oynasinlar,saygilarimla.dost aci soyler..
kolukisa isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 24.01.2010, 20:36   #66
elbeguney
Yeni Yiğido

şunuda söyleyim trabzondan bihalt olmaz hersene şampiyonluk amacıyla başlıyorlar.medyanın pofpoflamasıyla adını duyuruyorlar.bize hiç destek yok medyada milletvekillerimiz bile destek vermiyor.hani nerde stad nerde proje.anadolu fatihi sivasspor hadi görüyüm seni lazlara inat dimdik dur.hep destek tam destek..KRALLLLLLL58
Alt 24.01.2010, 20:38   #67
elbeguney
Yeni Yiğido

AFFETTİRİN KENDİNİZİ FENERBAHÇEYİ YENİN...SAHADA AYAKLAR DEĞİL YÜREKLER OYNAR...
Alt 24.01.2010, 20:41   #68
elbeguney
Yeni Yiğido

KAFAM ÇOK BOZULDU YENİLDİK AMA EZİLDİK DESEYDİM KEŞKE.ezile ezile yenildikk..akın olmasa daha kötüydük...bu senede böyle geçsin seneye tekrar kaldığımaz yerden devam etmeliyiz...bu kadroyla olmaz..iyi oyuncular şart. sivasspor3 trabzon0 eskisi gibi
Alt 24.01.2010, 20:43   #69
58500 yildizeli
Yeni Yiğido

2 Mesajına 3 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 58500 yildizeli FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

macta umdugumu bulamadim henus erken bisey soylemek ama sunu diyebilirimki bana gore ermen cok iyi futbolcu oma cok bencil oynuyor hep kendim atiyim diyor iyi bir pas verse daha iyi olacak tek umudum sivassporun ligde kalmasi
58500 yildizeli isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 24.01.2010, 20:46   #70
rmznshn
Acemi Yiğido

68 Mesajına 228 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 672 rmznshn COK SEVILEN BIR KISIrmznshn COK SEVILEN BIR KISIrmznshn COK SEVILEN BIR KISI

Maç benim beklentilerimin çok ötesinde geçti açıkçası. öncelikle biz ne kadar kötü olsak da trabzon da bence bu sezon en iyi hücum oyununu oynadı. kondüsyon açısından da çok iyilerdi ve çok hızlı atağa çıktılar.
bizim onların bu oyununu bozmak adına yapabileceğimiz tek şey bol ayağa pasla oyunu biraz soğutmaktı. ama malasef özellikle ön tarafta kamananın topu tutma özelliği olmadığından ve elrio, taider, musa ve ibrahimin çok fazla top kayıplarından dolayı pas yapmakta çok zorlandık.
defansımızın için de şunları söyleyebilirim: orta alan ve ileride çok çabuk top kayıpları olduğundan defansın üzerine çok yük bindi. apo-murat-aubey-ferhat dörtlüsünün de ilk kez yan yana oynadığını da düşünecek olursak çok pozisyon vermemiz normaldi bana göre. sol taraftan sürekli ferhatın ikiye bir yakalanması onu bayağı zor durumlara soktu ve hatalar yapmasına sebep oldu. ferhata fazla yüklenmemek gerektiğine inanıyorum. hem genç oyuncu hem de hemen hemen ilk defa oynuyor. onun içinde kolay olmadı.
akın gerçekten iyi oynadı. ama şu aut atışlarındaki becerisizliğini de aşsa heralde milli takıma kadar yükselir. zaten fatih terim zamanında aut atışlarındaki zaafı yüzünden düşünmediğini söylemişti.
abdurrahman genel olarak üzerine düşeni yaptı. ama hücumda biraz etkili kullanabilirdi sağ kanadı. en azından onun tarafından bir şeyler yapabilirdik.
murat sözgelmezin son goldeki hatası bana göre affedilmez. sanırım sedat iyileştiğinde aubeyin yanındaki yerini alacaktır ve murat da yedeğe çekilecektir.
yeni transferimiz aubey yen gelmenin ve arkadaşlarına alışamamanın ve dil probleminin sıkıntısını çekti. özellikle top ve adam paylaşımlarında çok acemilikler yaşadı. çok kötü olarak göze batmadı. kaptığı topları oyuna iyi sokmaya çalışması bana göre iyiydi. bilica tarzında bir adam beklerken herkes için belki hayal kırıklığı oldu. ama yine de güçlü fiziğini ve tecrübesini ilerleyen haftalarda kullanacaktır.
orta sahada bizim kendi evlatlarımız ibrahim-musa-erman ve daha sonra kadir ile cihan topu daha çabuk oynama ve doğru pas tercihleri yapma konusunda her zamanki gibi bu maçta da sıkıntılar yaşadılar. ama elrio-taider ve keitayla zaman içinde daha iyi anlaşarak bu sorunuda aşacaklardır. taiderin maç içinde bir sakatlığı olmuş olabilir belki. ama bakıyoruzki bayağı bir idman eksiği var. çünkü top ayağına geldiğinde bir iki hareketi düşünüyor fakat yapmakta zorlanıyor. sanırım o da zamanla düzelecektir.
elrio çok etkisiz göründü maçta. buna sebep olarak zeminin ağırlığını ve kamananın ona pek yardımcı olamamasını sebep olarak görüyorum.
gelelim kamanana.
kamanan bana göre bir takımda santrfor oynacak biri değil. hele hele tek başına hiç değil. ama bugün eldeki kadroya göre oynamak zorunda kaldı. bunun içinde hiç bir varlık gösteremedi. bu kamananın kötü futbolcu olduğunu göstermez. ama hocanın 4-2-3-1 sisteminde faydalı olabilecek bir futbolcu değil. peki ne yapmak lazım :
bir iki seçenek var.
birinici hoca siteminden vazgeçecek. (ki bu pek kolay gözükmüyor)
ikincisi mehmet yıldız hocanın istediği santrfor tipi. onun hemen sahalara sapa sağlam olarak kısacası eski mehmet olarak dönmesi gerekir. (staddaki antremnı izlemiş biri olarak bu biraz sor gözüküyor)
üçüncüsü de yeni bir transfer. (sanırım transfer dönemi bitmemişken bu en kolayı)
özetle çok kötü bir maçtı bizim için. akın dışında hemen hemen vasatı bulan futbolcumuz yoktu. ama bu bundan sonraki maçları da böyle oynayacağımız anlamına gelmez. inanıyorum ki bursa maçıyla bu kötü performansı sileriz.
karamsar olmamak gerekir. böyle kötü maçlar senede 3-5 maç oynanır. biz zaten ilk yarıda bu hakkımızı çoktan doldurmuştuk. trabzon maçı KDV si oldu....
HEP DESTEK TAM DESTEK.......................
rmznshn isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 4 Kullanıcı rmznshn'a Teşekkür Ediyor...

Etiketler
değerlendirelim, maçı