Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Ertuğral'ın Maç Değerlendirmesi
Alt 31.01.2010, 20:22   #61
A.Turan Korkmaz
Usta Yiğido

A.Turan Korkmaz - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

777 Mesajına 1.838 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 721 A.Turan Korkmaz FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Ertuğral'ın Maç Değerlendirmesi

Bir taraftar tuttuğu takımdan neler bekler?
1) Fizik kondisyon olarak yeterli olacak
2) Oyun sistemi takımın yapısına uygun ve işler vaziyette olacak
3) Oyuncular nisbeten görev yerlerinin oyuncuları olacaklar ve her oyuncunun iyi kötü bir yedeği olacak.
4) Teknik direktör oyunu okuyabilen, maça yön verebilen, doğru bir kadroyla çıkıp yerinde değişiklikler yapabilen, oyuncularıyla iletişimi iyi olan biri olacak
5) Başkanın zamanı geldiğinde masaya yumruğunu vuran, ağırlığını hissettiren olacak
Bugün Sivassporumuz bu durumda mı? Hayır. Çok şey mi bekliyoruz taraftar olarak? Maçlara da geliyoruz. Fener için ya da biletler ucuz olduğu için değil, Sivasspor sevdasına geliyoruz.
Lütfen yönetim, başkan, hoca kim ise acil toplanın bu farklı yenilgi son olsun. Akıl akıldan üstündür. Ben bile üzerime vazife değilken buradan teknik laflar ediyorsam, hoca inadı bırakacak, biz nasıl bu ligde kalırız, ayrıntısıyla her ihtimaliyle düşünülecek. Bıçak kemiğe dayandı. Canımız çok yanıyor, çok!
A.Turan Korkmaz isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 31.01.2010, 20:33   #62
mishka
Tecrübeli Yiğido

321 Mesajına 602 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 656 mishka FAZLA SÖZE GEREK YOKmishka FAZLA SÖZE GEREK YOK

Bu kadar basit gollere hocanın yapabileceği hiçbirşey yok. Futbolcularımızın o hataları yapmamasını sağlayacak futbol mentalitesini amatörde oynarken almaları gerekiyordu. Ama Bülent uygunun zamanında futbolcuların menajerliğini yapabildiği ilginç yönetim tarzında futbolcuların bu kadar amatörce oynaması garip kaçmıyor.
mishka isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 31.01.2010, 20:34   #63
mishka
Tecrübeli Yiğido

321 Mesajına 602 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 656 mishka FAZLA SÖZE GEREK YOKmishka FAZLA SÖZE GEREK YOK

Arkadaşlar bu konuda bilgisini paylaşırsa sevinirim . Acaba halihazırda Bülent Uygun'un menajerliğini yaptığı futbolcumuz var mı ?
mishka isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 31.01.2010, 20:42   #64
A.Turan Korkmaz
Usta Yiğido

A.Turan Korkmaz - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

777 Mesajına 1.838 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 721 A.Turan Korkmaz FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
mishka Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Ben hocanın bir suçu olduğunu düşünmüyorum. Yediğimiz gollerin beşi de istisnasız bireysel basit hatalar. İlk yarıda dengeli oynayabildik fenerbahçeyle ama ikinci yarı maalesef oyundan düştü futbolcularımız. Oyunun bazı anlarında oyunu kontrol edip iyi futbol oynayabiliyoruz ama sürekliliğimiz yok hele birkaç maçtır özellikle canımızı yakan bireysel hatalar takımı bitiriyor. trabzon, bursa , fener bütün yenilen goller bireysel hatalardan ve futbolcularda sanki bir isteksizlik var veya takım içinde bir huzursuzluk. Atağın geleceği bölge atağı gerçekleştirecek futbolcu aşikar olmasına rağmen o bölge özellikle bazı futbolcular tarafından kapatılmıyor rakip futbolcuya müdahele edilmiyor. esas bunun sebebini başkanın ortaya çıkarması lazım. ben hocanın sabote edilmeye çalışıldığını seziyorum.
Doktor, başın ağrıyor mu, halsizlik var mı, kusma, bulantı,aşırı terleme oluyor mu gibi sorular sorar. Ama bu saydıkları bir hastalığın belirtileridir yalnızca, hastalığın kendisi değildir. Efendim bireysel hatalar, şu oyuncu bu oyuncu, mesele bu değil,biraz daha geniş bakmalı. Her hafta bu iyi oynamadı, şu oynasın diyoruz, o da oynuyor sonuç değişmiyor.3,4,5 yiyoruz. Hata bireylerde değil, oyun sisteminde. Takım yanlış oynatılıyor eyyy Sivasspor taraftarı. Muhsin hocamızı çok seviyorum, hep desteklediğimi yazdım, hala da ona inanıyorum, seneye inşallah düşmezsek çok iyi olacağız Muhsin hocamızla birlikte buna da tamam ama yanlış oynatıyor. Bu takım bir tür hücum futbolu oynayacak 10 hafta sonra da hazır olacak diyorsunuz, ama bizim bir haftalık lüksümüz bile yok, tam diken üstündeyiz. Hücum gücümüz, Mehmet Yıldızımız iyileşti geldi zaten. Şimdi dörtlü defansın önüne üçlü sağlam libero-orta sahaları koyalım. Önüne Mehmet Yıldızı, En öne de bitirici bir veya iki forvet bu kadar. Neden macera arıyoruz?
Taider,Aubey,Elrio,Musa,Keita hazır değiller. Bunları hazır oyuncuların yanına birer ikişer yavaş yavaş monte edeceksin. Bir anda hepsini oynatırsan, Futbol da matematiktir, tıpkı hayat gibi. Rakamlar kesindir ve acımasızdır.
Önce sistemi değiştir, önce savunma de. Hücumumuz Mehmet Yıldız ve Kamanan öncülüğünde olur evelallah.
A.Turan Korkmaz isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 31.01.2010, 21:06   #65
canberat
Acemi Yiğido

canberat - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

20 Mesajına 30 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 692 canberat Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

ARKADAŞLAR ALLAH BELASINI VERSİN O BÜLENT UYGUNUN TAKIMIN İSKELETİNİ BOZDU GİTTİ BEN BAŞKA BİRŞEY DEMİYORUM ÇÜNKÜ DÜŞÜNDÜKÇE KÖTÜ KONUŞACAGIM
canberat isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 31.01.2010, 21:21   #66
karamik
Usta Yiğido

karamik - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

561 Mesajına 1.041 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 745 karamik FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Arkadaslar Muhsin Hocanın bişe yapacağı yok bu hoca Türkİyede takım çalıştıramaz Yönetimden rica ediyorum lütfen diyorum bu kaçıncı söylemem bir genç teknik direktör getir futbolcularla arkadas gibi olan ya Mehmet yıldız gol attı fener gibi takıma bizim yedek kulubesi ayaga bile kalkmadı Mehmet yanlarına gidene kadar takımda sivasspora gönül bağı oluşturmak gerekiyor bunuda onlarında futbolculugundan tanıdığı fenerde galatada beşiktaşta kaptanlık yada Abilik yapmıs bir Hoca şart Muhsin Hocadan Masallar dinlemek is te mi yo rum
Alt 31.01.2010, 21:23   #67
badboysefaa
Yiğido

badboysefaa - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

140 Mesajına 205 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 698 badboysefaa FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

yazık bu takıma düşersek cok yazık olacak
badboysefaa isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 31.01.2010, 21:29   #68
sewaz58
Tecrübeli Yiğido

sewaz58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

183 Mesajına 256 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 731 sewaz58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Hocam yeter bırak takımı eleştirmeyi de çare bulmaya bak bizde biliyoruz,görüyoruz nerelerde eksik veya hata var ama aramızdaki tek fark ise sen bunları düzeltmek için oradasın...Her maçtan sonra madem bunları söylüyorsun neden bu takıma defans aldırmıyorsun veya neden hiç yeni taktik vs.göremiyoruz...Oynadığımız oyunu eleştirmeyi biz senden daha iyi yaparız nasıl olsa hepimiz kenardan iştirak ediyoruz.Seviyoruz hocamızı efendi,düzgün bir insan ama bu kervan böyle yürümez...
BİZ SIVASLIYIZ!!!

58 & SİVASSPOR & 58
sewaz58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 31.01.2010, 21:43   #69
karamik
Usta Yiğido

karamik - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

561 Mesajına 1.041 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 745 karamik FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
mishka Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Arkadaşlar bu konuda bilgisini paylaşırsa sevinirim . Acaba halihazırda Bülent Uygun'un menajerliğini yaptığı futbolcumuz var mı ?
Arkadas sen ne ima etmeye Calişıyosun Bulent Uygun 6 yıl takıma hizmet etti bu kadarda saygısızlaşma futbolcu Oynamıyorsa adam gibi Hoca getirirsin başka faktörlere bağlama.
Alt 31.01.2010, 22:12   #70
shang
Usta Yiğido

shang - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

534 Mesajına 894 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 809 shang COK SEVILEN BIR KISIshang COK SEVILEN BIR KISIshang COK SEVILEN BIR KISIshang COK SEVILEN BIR KISI

bugün denizliyi izledim adamlar kaybetti ama öldürdüler galatasarayı ya eğer biz bu fenere o topu oynasak duman etmiştik feneri bank asyada dahil olmak üzere bizden kötüsü futbol oynamamayı isteyen takım yok 3 final maçı adamlar can havliyle ne saldırıyor ya bizde saldıracaz yada gidip bank asyada oynayacaksınız kardeşim fenere trabzona kaybedebilirik ama bugun denizli gibi sende oyna kaybet eyvallah bu takımı bu hale getirenler umarım gönül rahatlığıyla dolaşır ortalarda...hocamında arkasındayım bireysel hatalara ne yapacak ama fiziksel anlamındaki görüşüne katılmıyorum 45 dk sonra öldüler resmen ayakta duran adam kalmadı sahada
shang isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Etiketler
değerlendirmesi, ertuğralın, maÇ