Alıntı:
mishka Nickli Üyeden Alıntı
Ben hocanın bir suçu olduğunu düşünmüyorum. Yediğimiz gollerin beşi de istisnasız bireysel basit hatalar. İlk yarıda dengeli oynayabildik fenerbahçeyle ama ikinci yarı maalesef oyundan düştü futbolcularımız. Oyunun bazı anlarında oyunu kontrol edip iyi futbol oynayabiliyoruz ama sürekliliğimiz yok hele birkaç maçtır özellikle canımızı yakan bireysel hatalar takımı bitiriyor. trabzon, bursa , fener bütün yenilen goller bireysel hatalardan ve futbolcularda sanki bir isteksizlik var veya takım içinde bir huzursuzluk. Atağın geleceği bölge atağı gerçekleştirecek futbolcu aşikar olmasına rağmen o bölge özellikle bazı futbolcular tarafından kapatılmıyor rakip futbolcuya müdahele edilmiyor. esas bunun sebebini başkanın ortaya çıkarması lazım. ben hocanın sabote edilmeye çalışıldığını seziyorum.
|
Doktor, başın ağrıyor mu, halsizlik var mı, kusma, bulantı,aşırı terleme oluyor mu gibi sorular sorar. Ama bu saydıkları bir hastalığın belirtileridir yalnızca, hastalığın kendisi değildir. Efendim bireysel hatalar, şu oyuncu bu oyuncu, mesele bu değil,biraz daha geniş bakmalı. Her hafta bu iyi oynamadı, şu oynasın diyoruz, o da oynuyor sonuç değişmiyor.3,4,5 yiyoruz. Hata bireylerde değil, oyun sisteminde. Takım yanlış oynatılıyor eyyy Sivasspor taraftarı. Muhsin hocamızı çok seviyorum, hep desteklediğimi yazdım, hala da ona inanıyorum, seneye inşallah düşmezsek çok iyi olacağız Muhsin hocamızla birlikte buna da tamam ama yanlış oynatıyor. Bu takım bir tür hücum futbolu oynayacak 10 hafta sonra da hazır olacak diyorsunuz, ama bizim bir haftalık lüksümüz bile yok, tam diken üstündeyiz. Hücum gücümüz, Mehmet Yıldızımız iyileşti geldi zaten. Şimdi dörtlü defansın önüne üçlü sağlam libero-orta sahaları koyalım. Önüne Mehmet Yıldızı, En öne de bitirici bir veya iki forvet bu kadar. Neden macera arıyoruz?
Taider,Aubey,Elrio,Musa,Keita hazır değiller. Bunları hazır oyuncuların yanına birer ikişer yavaş yavaş monte edeceksin. Bir anda hepsini oynatırsan, Futbol da matematiktir, tıpkı hayat gibi. Rakamlar kesindir ve acımasızdır.
Önce sistemi değiştir, önce savunma de. Hücumumuz Mehmet Yıldız ve Kamanan öncülüğünde olur evelallah.