Cevap: Rahmetle Anıyoruz
olmadı be reis.bizi böylece bırakıp gittin .hergün üşüdük hergün donduk adeta.alperenler yetim ülkücüler lidersiz,müslüman dünyası gerçek parlıyan yıldızını,türk alemi tek destekçisini yitireli 1. yıl oldu.her ismini duydugumuzda,kirli siyasileri her gördügümüzde meydanların bomboş oldugunu gördügümüzde kısaca seni hatırlatan her olayda birkat daha kahroluyor içimiz geçiyor gözlerimizden yaşlar hüzünlü hüzünlü dökülüyor.hani anadolu insanını iktidar yapacaktık hani mazlumlara kol kanat gerecektik hani tüm ülkücü ve milliyetçileri bir çatı altında topluyacaktık,hani filistine yardım edecektik hani ülkeyi kalkındıracak türkü kürdü alevisi sünnisi lazı çerkezi birleştirecek kardeşlik duygularını pekiştirecek hep birlikte mutlu olacaktık.
olmadı başkan olmadı bizi terkettin ..sitemim sana degil sana kıyanlara arkadaşlarına kıyanlara.sivasın yigit adamları adam gibi adamlar size kıydılar ancak biz kadere inanan insanlarız.allah size bu kadar ömür vermiş bunu degiştirmeye kimsenin gücü yetmez...inna lillahi ve inna ileyhi raciun...her nefis ölümü tadacaktır.
olmadı bizim muhsin olmadı ne senin yüzün güldü ne alperenlerinin nede garibanların nizamı alem ülküsü yetim kaldı.
olmadı başbug siyaset kirlendikçe kirlendi. müslüman geçinen iktidar halka ve ülkeye ihanete devam ediyor milliyetçiler sessiz kalıyor adeta chp ile ittifak yaparcasına yanlış siyaset izliyor.
olmadı genel başkanım ülkücülerin iktidar olması çook zor gözüküyor emeklerle kurdugun ugruna canını verdigin partinde yeterli gözükmüyor.bütün umudumu yitirmiş durumdayım .bizim başaramadıgımızı yeni kuşak başarırmı acaba?herşeye ragmen bir umuthalen var zor görüksede.
sayın genel başkanım ve arkadaşları ruhunuz şad mekanınız cennet olsun inanın özlüyor ve üşüyoruz....
|