Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Maçın ardından
Alt 14.09.2010, 07:53   #61
şarkışla 58
Usta Yiğido

şarkışla 58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

731 Mesajına 1.223 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 805 şarkışla 58 COK SEVILEN BIR KISIşarkışla 58 COK SEVILEN BIR KISIşarkışla 58 COK SEVILEN BIR KISIşarkışla 58 COK SEVILEN BIR KISI
Standart Cevap: Maçın ardından

Bu kadronun yetersizliği ile ilgili 10-15 tane yazı yazmışımdır.Biz Apo nun Hayro nun yerlerine onları zorlayacak adam alınsın derken,yok dediler yedeklerini bile değiştirmediler.Hayro-Ferhat,Apo-Uğur alternatiflere bakın yav.orta sahaya Ceyhun,Nas alındı herkeste bir sevinç tamam dediler bütün sorunlar çözüldü belli oluyor.gs maçı alındı tamam oooo şampiyonluk şarkıları
şarkışla 58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda şarkışla 58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 14.09.2010, 08:46   #62
hiko58
Usta Yiğido

hiko58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

425 Mesajına 728 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 868 hiko58 TAM BIR BEYEFENDIhiko58 TAM BIR BEYEFENDIhiko58 TAM BIR BEYEFENDIhiko58 TAM BIR BEYEFENDI

şimdi eğri oturup doğru konuşalım mesut bakkal bey. oyuncumuz atılınca diyorsun zaten 4-0 dı. 15 günlük arada ne yaptınız. baklava yeyip uyudunuz sanırım. bu kötü gidip sinyallarini bursa maçında verdi siz uyanamadınız. kendi sahanızda yenildiniz iyi oynadık dedik sustuk. 6-1 ya dile bile kolay gelmiyor 6-1 allahtan korkun. hiçmi antreman yaptırmadın bu takıma. sonra neden yabancıları oynatmıyorsun hoca takım tel tel dökülüyor neden hoca neden. inadınız yüzünden sivası rezil etmöeye rencide etmeye ne hakkınız var hoca. alternatifin olduğu halde dar kadroyla çıkıyorsun. aynı kişiler ve aynı verimsiz oyuncular. her gittiğiniz yere götürdüğünüz oyuncularınızı illaki verimsiz olduğu halde oynatmak zorunda değilsiniz yabancıları neden oynatmıyorsunuz. neden onca para verilen oyuncuları harcıyorsunuz. aklınızdaki ne. bülonun paşeko sergio yu harcadığı gibi sizde bu futbolcularımı harcamak istiyorsunuz. amacınız kendi getirdiğiniz futbolculaRIN prim yapmasını sağlamakmı yoksa sivassporun daha iyi yerlere gelmesi yada şampiyonluğu kovalamasımı. tsabalala yı aldırmadın amacının ne hala anlayamadım. bütün takımlar iyi transfer yaparken biz onların altında ezildik. yapmayın. adamlar sivas kümeye diye bağırıyorlardı. tv başında ağladım. ya oraya maça giden yiğido kardeşlerim ne hale geldi hiç düşündünüzmü. hakeme kabahat bulma kaç tane pozisyon yarattın onu söyle. sedat yan hakeme neden küfretti onu söyle. bu futbolcular antremanı sevmediğiğ için sende bunlara uydun. muhsiz hocam antremanı çok yaptırıyor diye bu futbolculaR OYNAMADI SIRF ADAM KOVULSUN DİYE. sende kovulmamak için antreeman yaptırmıyorsun sanırım. arada bir amç alırız ligde kalmaya oynarız mantığın devam edecek sanırım. senin faydalı olacağına kendimi inandırmaya çalışıyordum ama inancım bitti kusura bakma. 6-1 hazmadilecek bir skor değil. hakkari spor bile 6-1 yenilmezdi.
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı hiko58'a Teşekkür Ediyor...
Alt 14.09.2010, 08:58   #63
pover58
Usta Yiğido

501 Mesajına 741 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 807 pover58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

hocam hakem yanlı kararlar aldı tamam.ya sen takıma neden müdahale etmedin kaleci gününde degilken neden ısrar ettin.hakem ******** tamam ama bizim takım çokmu şerefiyle oynadı.çıkmu mücadele etti.sen neden işe el atmadın.hakemler sivası sevmiyor peki sivaslılar sevdimi bu oyununuzu.söylenecek çok şey var ama daha fazla söylemiyecem.ilk defa yönetimi eleştirecem.1 m yıldız neden takıma katkı saglamıyor?neden kimse kulagını çekmiyor adam yok biz görüyoruz yönetim neden görmüyor körmü oldular. 2 golcümüz yok neden bir forvet alınmadı. 3 geçen yıl kadro dışı bırakılan çok kişi tarafından eleştirilen(akrabam abdullah yigit dahil)hayrettin olmadıgı zaman takımın hali ortada??????, rezalet. neden önlem alınmadı.4 kimse kusura bakmasın bu takım bu hali ile seneye yokolur biline.içim yanıyor kardeşim bize bu hüsranı yaşatmaya kimsenin hakkı yok. yenilirsin eyvallah ama onurunla mücadele eder yenilirsin kimse bişey demez.bu takıma acil takfiye lazım bir golcü bir tsabalala farz oldu.ugur ve ferhat satılıp yerine adamgibi bir adam alınmalı kalemizde akına teslim edilmeli yoksa bankasyada görüşürüz seneye.
pover58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 14.09.2010, 09:08   #64
Alişan
Tecrübeli Yiğido

Alişan - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

131 Mesajına 172 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 769 Alişan Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

Bakkal hocam senin açıklamanı okuyunca acaba ben akşam trabzon-sivasspor maçını seyrettim derken başka bir maçmı seyrettim acaba. Hocam bırakın hakemi falan biz hiç oynayamadık hakem kırmızı göstermiş geç bile kaldı. Yada bütün gollerin pasını hakemmi verdi bırakın hocam sahada yokduk. Sanki sahada 11 adam var oda trabzonlular oyun disiplininden koptuk kendi kendimize saçma saçma oyun oynadık sahada bunları görmedinmi hocam. Kalkmış hakeme takıyorsun biz gol attık hakem vermedi yada atılan altı golün hepsi ofsayıddan mı atıldıda hakem vermedi hocam. Vallahi hocam biz bu oyunla gidersek bu sene kesin dipdeyiz geçen sene öldük öldük dirildik ama bu sene ölürsek bir daha kalkamayız. Eskişehir maçında aynı olursa işte o zaman ligin dibine demir atarız ve birdaha çıkacağımızı sanmıyorum.
Alişan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 14.09.2010, 09:33   #65
Shan58
Tecrübeli Yiğido

173 Mesajına 276 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 678 Shan58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Bende istifasını açıklayacak sanmıştım.
Bu mağlubiyetten sonra hangi yüzle o göreve devam edecek merak ediyorum.

Hakemi sevmemişmiş. sevsinler seni Bakkal efendi.

Hakemi sevmediysen kime ne. sevipde ne yapacaksın hakemi.
Sana puan verirken bakkal efendi sen bu hakemi sevdinöi diyemi soruyorlar.
senin hakemle ne işin var. kurduğun kadroya, yaptığın transferlere bak.
15 takım değiştiren adamı hangi akla mantığa transfer ettiğini açıkla önce.
Shan58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 14.09.2010, 09:41   #66
kadirakin58
Tecrübeli Yiğido

kadirakin58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

328 Mesajına 596 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 kadirakin58 isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

mesut bakkal istifa, başka lafa gerek yok. bundan sonra mesut bakkal'ın takımdaki futbolcular üzerinde hiçbir otoristesi olamaz.
kadirakin58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 14.09.2010, 10:08   #67
yigido_sampiyon
Usta Yiğido

yigido_sampiyon - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

419 Mesajına 645 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 yigido_sampiyon isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

uğur kacuk kadir pekmezci murat sözgelmez kim bunlar arkadaşlar???

bans asyada zor kadroya girer bu adamlar!!!
yigido_sampiyon isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda yigido_sampiyon'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Takima Sahip Cikalim...
Alt 14.09.2010, 10:28   #68
eintracht
Yeni Yiğido

eintracht - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

2 Mesajına 4 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 eintracht Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.
Cool Takima Sahip Cikalim...

Ben Sivas'in son 3 haftadaki oyununu begendim.

Dun belki o kadar iyi gorunmedi ama 2-0'dan sonra direnci kaybetti takim. Cok duygusal bir takimiz.

Yedigimiz gollerden de, Yattara'nin frikigine yapacak birsey yoktu. Ikinci golden once Ceyhun'a faul olup olmadigi tartisilir. Selcugun fuzesini Barcelona da olsa yerdi. Sonraki goller zaten moraller bozulduktan sonra geldi.

Sonuc olarak dun biz ne kadar kotu olsak ta, sanssizlik ve hakemin ilk yaridaki yanli tutumu da sonuca destek verdi.

Ben takimdan yine de umutluyum. Eskisehir maciyla tekrar cikisa geceriz...
eintracht isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda eintracht'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 14.09.2010, 10:31   #69
aldair
Acemi Yiğido

aldair - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

36 Mesajına 54 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 710 aldair Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

pes yani hocam...
sen şikayet merciimisin,bize şikayetmi ediyorsun gol yedik oyun disiplininden koptuk diye.gol yiyince oyun disiplininden kopmamayı benmi gelip çalıştıracağım takıma?bence sorun hakem falan değil ramoviçe suç bulanlar olmuş hatta akın oynasın falan diyenler.geçen sene petkoviçte akında bi dünya gol yedi(2009-2010 sezonunda enfazla gol yiyen takım sivasspor:59 gol).önünde oynayan takım kötü olunca kalecinin çok gol yemesi doğal.bunun vebali sizde ve takımı gerekli şekilde güçlendirmeyen ceplerinde akrep olan,habire bedavaya veya ununu elemiş futbolcu alan yönetimdir.siz istediniz almadılarsa çıkın rıza çalımbay gibi açıklama yapın ben bas bas bağırdım bana adam almadılar diye bizde bilelim kim suçlu kim değil,yok eğer siz dediyseniz bu kadro bana yeter diye şimdide çıkıp hakem falan demeyin.hayrettin sakat ikinci sol bek yok,forvet hiç yok dünki maçta bi kıyas yapalım sivasın forvet hattı mehmet yıldız(çok kötü bir mehmet yıldız),ibrahim şahin(ibrahim şahini saymasakta olur)ts:umut bulut,teofilo,jaja,burak.daha fazla söze gerek varmı?aklıma gelmişken hocam tabiiki siz bu işin içindesiniz onca yıllık tecrübeleriniz var falan ama uğur kavuktan sağ açık yaratma sevdanızdan artık vazgeçseniz diyorum ...
aldair isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 14.09.2010, 11:01   #70
kursad1981
Yiğido

118 Mesajına 242 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 692 kursad1981 Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

bende seni sevmedim sucu kimseye atma takım yeterli deyip transfer yapmayan oynatmayacagınoyuncuları takımda tutan sensin keske istifa etseydin
kursad1981 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda kursad1981'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...

Etiketler
ardından, maçın