Cevap: Maçın ardından
pes yani hocam...
sen şikayet merciimisin,bize şikayetmi ediyorsun gol yedik oyun disiplininden koptuk diye.gol yiyince oyun disiplininden kopmamayı benmi gelip çalıştıracağım takıma?bence sorun hakem falan değil ramoviçe suç bulanlar olmuş hatta akın oynasın falan diyenler.geçen sene petkoviçte akında bi dünya gol yedi(2009-2010 sezonunda enfazla gol yiyen takım sivasspor:59 gol).önünde oynayan takım kötü olunca kalecinin çok gol yemesi doğal.bunun vebali sizde ve takımı gerekli şekilde güçlendirmeyen ceplerinde akrep olan,habire bedavaya veya ununu elemiş futbolcu alan yönetimdir.siz istediniz almadılarsa çıkın rıza çalımbay gibi açıklama yapın ben bas bas bağırdım bana adam almadılar diye bizde bilelim kim suçlu kim değil,yok eğer siz dediyseniz bu kadro bana yeter diye şimdide çıkıp hakem falan demeyin.hayrettin sakat ikinci sol bek yok,forvet hiç yok dünki maçta bi kıyas yapalım sivasın forvet hattı mehmet yıldız(çok kötü bir mehmet yıldız),ibrahim şahin(ibrahim şahini saymasakta olur)ts:umut bulut,teofilo,jaja,burak.daha fazla söze gerek varmı?aklıma gelmişken hocam tabiiki siz bu işin içindesiniz onca yıllık tecrübeleriniz var falan ama uğur kavuktan sağ açık yaratma sevdanızdan artık vazgeçseniz diyorum ...
|