Şimdiki federasyon başkanı eğer kendi yönetimini kurup seçime öyle girip başkan olsaydı daha iyi bir federasyon olurdu. Mahmut Özgener, Hasan Doğanın kurmuş olduğu yönetim ile devam etti. Şu anda Bursa'nın 1. olmasının altında Levent kızıl vardır. Kötü olmalarına rağmen 1. sırada yer alıyorlar.
Uefa ya gideceğimiz yerde inter totoya gittik. Şampiyonlar ligine direk gruplardan başlıyacağımız sene yani geçen sene yine hakkımız hakemler tarafından yenilerek lig ikincisi olup grup maçları yaptık.
Yapılan hakem hataları değil büyük bir oyundur.
Ne tesadüftürki her iki olaydada Beşiktaş yerimizi almıştır.
Topu başka yere atmak değildir hakem hatalarını söylemek varın burdan anlayın derim buralardan geçmişlerden bakalım bize yapılan haksızlıklara...
birakalim arkadas komplo teorilerini.
bursanin bir levent kizili varsa 3 istanbul büyüklerinin kac leventleri vardir sence tff de? ama adamlar yerde sürünüyor 12 puanla nerdeyse küme düsmemeye oynayacaklar.
teoriyi bırakıyım da kimseye komplo teorisi üretmedim...
Komple teori başka anlamlara gelir...
Allah muhafaza emniyete takılır sonra kurban oluruz boşu boşuna
hadı dıyelım macı tekrar oynattılar yada 3 puanı bıze verdiler ne olcak?hakettın de mı kazandın demezler mı adama? senın bu tavırlarından bıktık fıkret ünsal artık ıstıfa et..yenıldıgın her macta bıseyler arayacagına topla cantanı al koluna bakkalı yol alın gidin şu kulüpten
Bazı arkadaşlar kızmış ama benim düşüncem sonuna kadar hakkımızı aramak yönünde ama bu gündemi değiştirme ve kulübün suçlarını kapatmak için yapılmış bir hareket olduğuna katılıyorum
Bu adamın yüzüne karşı gidipde fiko al koluna bakkalı alda git diyebilecek biri varmı acaba? Gidip desede bu ayıp bi şekilde lakap takıp terbiyeler bozulmasa...
Bu Konuda KaNgAlLıYiGiDoO'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Arkadadaşlar,eleştri yaparken şahıslara Fiko ve tarzı ifadeler kullanmayın lütfen,sevilse de sevilmese de şu an klübümüzün basın sözcüsüdür Sayın Fikret Ünsal.
Görüşlerinizi paylaşırken ifadelerimize dikkat edelim.Bağımsız taraftar sitesinde yazıyor olmanız,klübün basın sözcüsüne karşı saygısızlık yapma hakkı vermiyor kimseye.
Yukarıdaki Mesaj için 4 Kullanıcı GuVeN'a Teşekkür Ediyor...