Cevap: Maçı değerlendirelim ...
Öncelikle Sedat BAYRAK kardeşimize büyük geçmiş olsun.
Maçta göze çarpanlar : ? Sahadaki aslanların hırsı ve ne olursa olsun onları yalnız bırakmayan taraftarları.Bu yaşadıklarımızı başka bir takım yaşasaydı inanın şimdi darmadağın olmuşlardı.
Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler : Maçı ilk yarı ve ikinci yarı şeklinde ayırmak gerek bence.İlk yarı istediğini bir türlü yapamayan bir Sivasspor vardı sahada.Bu şartlar altında ilk yarıyı yinede 2-1 önde kapatmasıda büyük şanstı.Fakat ikinci yarı bambaşka bir takım çıktı sahaya sanki,rakibi boğan,üst üste gol posizyonlarına giren,kaçıran,atan,tekme kafa koyan,tribünlere şimdiye kadar nerdeydiniz dedirten bir aslanlar sürürsü vardı.
Hemen hemen herkes bir belgeselde aslan sürüsünün avına toplu halde nasıl saldırdığını izlemiştir.Gözleriniz kapatın o aslanlara kırmızı-beyaz formayı giydirin.İkinci yarının özeti bu.
Maçın Yıldızı Kimdi : Şöyle bir düşünüyorum... kötü olan bir oyuncumuzu hatırlamıyorum,sahi kötü olan kim vardı bugün?
Maçın en kötüsü kimdi : Ben
Maçta göze çarpanlar : Pabuçun pahalı olduğunu anlamış herkes.Tarftarda buna dahil.
Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler : Bu maçı canlı seyrettiğim için kendimi şanslı adlediyorum,her yönüyle harika bir kaç saat geçirdim.Emeği geçen herkese teşekkürler....
Rıza Hoca'nın oyuna hamlelerini nasıl değerlendiriyorsunuz : Takım kadroları açıklanırken herkeste İstanbul B.B'ye maçına döner bu maç şeklinde görüşler hakimdi,Rıza hoca üç forvetle çıkmıştı sahaya zira(Mehmet,Kamanan,Suarez),am a neyseki rakipte üç forvetle sahadaydı(Emenike,Angelov,İlha n Parlak).Yücel İldiz hoca ekmeğimize yağ sürdü resmen.
|