Bu kadar seyirciye bu kadar oyun ve bu skor normal.O stadı bu tür maçlarda dolduramazsan seneye bank asya maçlarını trtden izlersin.Bursaspordaki taraftar bizde olsa şampiyonluğa oynadığımız 2 sene üst üste şampiyon olurduk.Evinde çekirdek çitleyip maçı radyodan dinleyen veya maçı lig tvli kahvehanelerde izleyenlerin bu takıma laf söylemeye hakkı yok.1 puan iyi bence ne kadar köfte o kadar ekmek.
Ya anlamiyorum Sivas bu havalara alisik olmasi lazimken antalya (sicak kent takimi) daha iyi oynadi böyle birsey olurmu. kimse bahane lere siginmasin. yerli futbolcularimizin hepsi futbolcudan haric hersey olabilir herhalde. ya insan dogru dürüst bir organize ataki biraktim artik paslasma denen birsey göremedim.
Böyle hakemlerin süperligde olması çok ilginç.. FB SS çaındada heri takımın oyuncuları hakemi eleştirdi aynı şekilde SS Antalya maçından da heriki takımın oyuncuları yine eleştiriyordur hakemi. Hakem olmamalı bu adam.. Gözünün önündeki yumrugu göremeyen hakem süper ligde olmamalı...
Böyle bir sahada ancak bu kadar olur.Kar bizim için dezavantaj oldu. Buna rağmen mücadeleyi bırakmayan bütün futbolcuları kutluyorum . Bugün Erman ve Grosicki çok iyiydi. Grosicki düzgün bir sahada çok ekstra işler yapacaktır.
kamanan kac defa topla buluştu bilen varmı..
2 yarı takım oyunda duştü m.nas nerde
haca bizim söyldklmizn tersini yapıyor
o zaman rıza m.yıldız, kamananı,sedat ı bu gun++ ermanı katmayılm ++ve harettini hermacta onat diyeilm sayın hoca
.........özetle iyi ve kaliteli oyuncularımız var ama sahaya yansılmıyor
.........biz bu hakemle hic bir macı kazanamadık bu hakemi kasıtlımı veriryr orp fdrsyon yönt uyuyormu
ARKADAŞLAR BU KADAR ELEŞTRİ FAZLA DEĞİL Mİ HAVA MALUM STADDA GÖZ GÖZÜ GÖRMÜYORDU VE BUZ GİBİ SAHADA MÜCADELE VERİYORSUN BU SKOR NORMAL ASLINDA ALMAMIZ GEREKİYORDU BAHANELERE SIĞNAMAMAK LAZIM AMA BU MAÇ BİTTİ ARTIK HAFTAYA VAR GÜCÜMÜZLE OYNAYIP ALMALIYIZ MAÇI