Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Maçın ardından
Alt 05.02.2011, 15:41   #61
YiğidoGençlik
Usta Yiğido

YiğidoGençlik - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

587 Mesajına 1.806 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 771 YiğidoGençlik BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK
Standart Cevap: Maçın ardından

iyi oynadık ama olmadı bu hakemlede olmaz dı zaten
YiğidoGençlik isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 05.02.2011, 16:47   #62
kaplanlı
Tecrübeli Yiğido

102 Mesajına 157 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 646 kaplanlı BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

artık telafisi olmayan maçlar oynayacağız.galip ayrılacağımız maçtan yenik ayrıldık.hakemede yazıklar olsun.bu kadar aleni şekilde yanlı maç yönetilmez.trabzon maçını mutlaka kazanmalıyız.kaybedersek bank asya yolu görünmüştür.içim acıyor ama maalesef durum böyle.
kaplanlı isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 05.02.2011, 17:01   #63
calipso
Usta Yiğido

426 Mesajına 700 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 715 calipso FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

yazık çok yazık..öyle veya böyle takım galip gelemiyor .. şu önümüzdeki 4-5 maçtan daha puan çıkaramazsak küme düştük demektir.. yazık...
calipso isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 05.02.2011, 17:01   #64
LosTie58
Usta Yiğido

LosTie58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

182 Mesajına 249 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 794 LosTie58 FAZLA SÖZE GEREK YOKLosTie58 FAZLA SÖZE GEREK YOK

Gerçekten çok şanssızız bu sıralar. Ligin 2. yarısında belki de 3'te 3 bile yapabilecekken sadece 1 puan çıkartabildik. Hadi Gs maçı pisi pisine 1 golle gitti, hadi geçen hafta da hava şartları izin vermedi top oynamamıza. Ama bu hafta gerçekten kazanabilirdik. İstekliydik, mücadeleciydik. Oyunun hakkı bu skor değildi bana göre. Hakem direncimizi çok kırdı. İlk 30 dk içinde bile Bursa'ya 14 faul bize 1 faul çalmış, düşünün bu daha ilk yarım saatte. Her dokunmamıza faul çaldı resmen. Madem faul diye ilk golümüzü saymadı eğer o faulse Bursa'nın golünden önce Hayrettin'e yapılan 2 kat faul olmalıydı. Ivankov her topu elinde kaçırışında faul dedi. Sonuç olarak kötü bir şekilde kaybettik ne olursa olsun tabi ki orda kendi kalene atmayacaksın topu. Gerçi Hayrettin'den de stoper olmaz zaten. Bundan sonra önümüze bakmalıyız. Bu yıl ligde kalıp seneye üst sıralara oynayan bir ekip kurmalıyız.
Alt 05.02.2011, 17:07   #65
birolsvs58
Yiğido

47 Mesajına 56 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 633 birolsvs58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
erdaleren58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
ya kardesim herkes yorum yazsin ama lütven sen yazma.
m.yildiz bu macin en iyileriydi birde riza hoca geldikten sonra m.yildiz cok ama cok mücadele ediyor .sans bizden yana olsaydi mac 5-2 bizimdi.
aynen katılıyorum
birolsvs58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 05.02.2011, 17:44   #66
erdaleren58
Acemi Yiğido

erdaleren58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

25 Mesajına 36 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 erdaleren58 isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

ben bu takimin oyunundan cok memunum nerede o eski sivas musin hoca ve mesut bakkalin dönemindeki sivas bakmaya korkuyordum gol yedikten sonra takim darmadagin oluyordu bu takimi suan yenmek gercekten zor ama biraz sans yanimizda olsa takimin mücadele gücü cok yüksek m.yildizin o hirsi takima katilan oyuncularin hirsi cok sevindiriyor beni yenilgiyi kabüllenmiyor takim gercektende ben bu maca cok üzüldüm hakem herseferinde faul le oyunu kesti tüm taktir hakini bursaya kullandi birde basin hakemi baski altina aldi güya firat aydin usla bursa birkere kazanmis.
erdaleren58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 05.02.2011, 19:22   #67
eyuphulagu
Usta Yiğido

1.466 Mesajına 3.580 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 929 eyuphulagu FAZLA SÖZE GEREK YOKeyuphulagu FAZLA SÖZE GEREK YOK

İnsan sağlam kafayla bazı şeyleri daha iyi görüyor ve daha iyi düşünüyor...Bu maçın sonucunu sadece hakeme bağlamak ne kadar doğru olur bilmiyorum...Çünkü sivasspor hakeme rağmen çok iyi ve rakibinden net pozisyonlar yakaladı ama gerke şanssızlıktan gerekse beceriksizlikten atamadı..Sivasspor takımında çok iyi oyuncular var ama bu oyuncular takım olamazsa sivasspor için beklenmeyen son yakındır beyler...Bazıları diyor ki sivasspor iyi oynuyor ama kazanamıyor ..Ben iyi oynayıp yeneilmektense kötü oynayıp kazanmayı tercih ederim..Geçen yıl sivasspor M. Hoca döneminde 2. yarı doğru dürüst futbol oynamadan sadece rakipleri kadar mücadele ederek küme de kaldı..Bu yıl eğer iyi futbol oynayıp da sürekli puan kaybedersek işimiz çok ama çok zor..İyi futbola puan verilmiyor sedece kuru övgü ve alkış var..Tabi ki iyi futbol oynayıp kazanmak istiyoruz ama bu iyi futbol puan ve puanlar getirmezse ortada ciddi sorunlar var demektir..Rakiplerin puan aldığı bir dönemde sen puan alamazsan kaçınılmaz son yakındır arkadaşlar..Şimd, soruyorum yabancılar içinde kampa ilk katılan oyuncu kim:Cevabı :Sandro..Peki bu oyuncu oynatılmayacaksa neden alındı...Bu oyuncu hazır değilse,yedek olarak alındıysa yazık günah değil mi sivassporun paralarına;yazık değil mi sivasspora...Takımda un,şeker var ama helva yapılması için golcülere doğru düzgün pas atacak bir oyun kurucumuz yok..Sen eğer Sandroyu aldıysan ne yapıp edip bu takıma monte edeceksin;etmeyeceksen niye yabancı hakkını bu oyuncu da kullandın...2. olarak takımda oyun kurucu oynayacak Sandronun dışında Cihan da var..Üstelik bu oyuncu geçen yıl ligde kalmamızda Keita ile birlikte en çok rolü olan oyuncu...İnanıyorum ki Cihan oyun kurucu oynarsa bu takıma daha faydalı olabilir..Artı elinde Keita var ama geçen 2. yarı takımın kümede kalmasında Kadir ile beraber en çok çalışp didinen bir oyuncuyu sadece maçın son dak. larında düşünüyorsun..Halbuki son yarım saatte Keita oyuna alınsaydı sivasspor orta sahası bu kadar oyundan düşer miydi?Ziya da son maçlarda biraz düşme olduğunu düşünüyorum;bunda da ona yardım etmeyen Erman gib,i oyuncuların olmasından kaynaklanıyor;çünkü rakipler artık maden bulmuş gibi her maçta Ziya'nın kanadınıdan atak yapıyor ve yenilen gollerin büyük kısmı da bu kanattan geliyor...3.olarak ilk yarı bu takımda 5 tane gol atıp takıma 4 puan kazandıran ve arkadaşlarına asistler yapan bir Suarez var..Bu oyuncuda düşüş gözleniyor;çünkü yeni alınan Enaramo ile birlikte Suarez 2. plana atılmış durumda...Suarez bu takım için önemli bir oyuncu mutlaka onunla birebir görüşmeler yapılıp takım için önemli bir oyuncu olduğu kendisin hissettirilmeli...Suarez 2. yarıya kötü başlamış olabilir ama ben diğer maçlarda daha iyi bir Suarez seyredeceğimize inanıyorum...Hayrettin'in çok hata yaptığı ortada ;heran hata yapabilecek bir yapısı var;bir an önce bu mevkide asıl mevkisi stoper olan bir oyuncu oynatılmalı..M. Yıldız iyi oyuncu olabilir ama forvet arkasında çok başarılı olduğunu düşünmüyorum...M. yıldız gerçek yerinde daha başarılı oluyor...Sivassporun yediği golde Ziya nın ofsatı bozduğu görüldü;bu dak. da Hayerettin veya Navratil tarfından Ziya uyarılabilseydi bu gol omayacaktı..Bu da oyuncular arsında iletişim kopukluğunu açıkca gösteriyor...Zaman gittikçe daralıyor sivasspor iyi futbol oynayarak galip gelmeli ve puanları toplamalı;yenemiyorsan yenilmeyeceksin..Her alınan puan bizi hedefe götürecektir..Rıza hoca mutlaka 3 oyuncu değişikliğini de kullanmalıdır;oyuncu değişikliğini yapmak için maçın sonunu beklememelidir..Enaramo iyi oyuncu olabilir ama malesef kilo sorunu var ve çok ağır ..Biran önce gerçek kilosuna kavuşarak 90 dak. oynayacak duruma gelmelidir..Sivassporun iyi futbolunu sadece deplasmanda değil iç sahada da görmek istiyoruz..Yenemiyorsan yenilmeyeceksin...
eyuphulagu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 05.02.2011, 19:50   #68
carizma0658
Usta Yiğido

carizma0658 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

327 Mesajına 479 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 758 carizma0658 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

KİMİN NE DEDIGI DEİL BİZİM NE GÖRDÜGÜMÜZ ÖNEMLİDİR SİVAS TOPARLANDI HELAL OLSUN RIZA HOCAM BU TAKIM SENEYE KORKUTAN TAKIM OLACAKTR..
Alt 05.02.2011, 20:28   #69
noname87
Usta Yiğido

337 Mesajına 533 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 824 noname87 COK SEVILEN BIR KISInoname87 COK SEVILEN BIR KISInoname87 COK SEVILEN BIR KISI

Göbeğe adam şarttı hayrettin orda oynamaya devam ederse işimiz zor
noname87 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 05.02.2011, 21:26   #70
dv9000
Yiğido

dv9000 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

32 Mesajına 39 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 601 dv9000 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Tabi ERTUGRUL bey bu mac sizin icin cok sey ifade ediyor SAMPIYON olursaniz HAKEMLE aldiginiz macla olacak TARIKATCI vatandas
dv9000 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Etiketler
ardından, maçın