Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Futbolculardan maç değerlendirmesi
Alt 05.02.2011, 22:03   #61
Sahin 58
Yeni Yiğido

12 Mesajına 18 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 Sahin 58 ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standart Cevap: Futbolculardan maç değerlendirmesi

hayrettin mactamiydi ???????

bayada atiyo be helal sana kimin yigeni

ankara diyarlarindan huhuuuuu

hayrettin bey aynaya bak ondan sonra baskasina camur at
iki goldede senin hatan 1000%

ömer sana yükleniyorsa sende onu cökert becerebiliyorsan
futbolcu dedigin yapardi bunu
Alt 05.02.2011, 22:08   #62
ayazoğlu
Yiğido

ayazoğlu - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

55 Mesajına 75 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 713 ayazoğlu Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

Olan oldu Trabzon macında tüm futbolcular ikişer kişilik top oynaması lazım ligdeki kırılma noktası macımızdır o mac
ayazoğlu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 05.02.2011, 22:40   #63
emin kara
Yiğido

emin kara - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

102 Mesajına 162 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 644 emin kara FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
ccey Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
bu insafsız eleştirileri ypanalar sivaslıda olamaz emeinnim maçıda seyretmemiştirler, takım çok iyi mücadele etti, herkes elinden geleni yaptı ama şans yok, bence sivasta futbolcular alkışlarla desteklenmeli ve karşılanmalı, bu takım bu nun üstesinden gelir
Ya gercek sivasslı degilizde laf olsun diye yazı yazıyorum taabiki sivaslıyız sivasın bu halde olmasına üzüldümüz için oyuncuları elleeştiriyoruz yoksa şöylemi demeliydim tebrikler kendi kalenize gol attınız oda yetmedi basit hattanız yüzünden 88 dakikada gol yedik bizlerde gördük takım da düzelme var ancak bekledimiz galibiyeti hala göremedik bizim takım kötü oynasada gol yememesi lazım avarajımız kötü kazanmasada kaybetmemesi gerekiyor bunun için her bir oyuncu daha dikatli oynaması lazım artık hataları bu takım kaldıramaz bizler bu nedenle oyuncuları elleştiriyoruz rakipden daha fazla mucadele etmesi daha fazla kazanma istemesi lazım takımın yerlerde sürünmesi bize agır geliyor sivassporu yeri burası degil yigidoya yakışmıyor
emin kara isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 05.02.2011, 22:42   #64
tekdoktirin
Usta Yiğido

263 Mesajına 343 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 831 tekdoktirin COK SEVILEN BIR KISItekdoktirin COK SEVILEN BIR KISItekdoktirin COK SEVILEN BIR KISI

ÖNEMİ YOK ŞÜN KÜ POAN YOK OZAMAN ANLAMI YOK
tekdoktirin isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 05.02.2011, 23:24   #65
Dark Force
Usta Yiğido

Dark Force - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

362 Mesajına 576 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 905 Dark Force FAZLA SÖZE GEREK YOKDark Force FAZLA SÖZE GEREK YOK

bence iyi oynadık basit gol yeme alışkanlığı devam ediyor bu sorunda özgüvenden kaynaklanıyor
Dark Force isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 05.02.2011, 23:35   #66
adres58
Usta Yiğido

adres58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

4.806 Mesajına 12.565 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1482 adres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunft

Arkadaşlar hep böyle yapıyoruz. Hayrettin ne kadarda kötü oynasada bu memleketin çocuğu diye diye yokluğunda veryansın eden siz değilmiydiniz. Bir maçta hatırlıyorum (Avrupa maçımızdı) kalecimiz bir topu ıskalayıp direk gol olmuştu. O maçta mikrofonlara Diallonun bir kelimesini hiç unutmam... Futbol, futbol Futbolda hakeme çarpar gol olur, kendi kalene 2 gol bile atarsın. Mehmet Yıldız gibi artık bıçak kemiğe dayanmıştır ve kaptan olarak isyanını fevri bir şekilde dile getirirsin. Bunlar Diallonun dediği gibi futbolun içinde olan şeylerdir. Adam iyi niyetle oynuyormu siz ona bakın... Olacak böyle şeyler. 3 haftada kötü oynayacak 5 haftada... Ama bu çocuk bizim öz gardaşımız ve toprağımızın adamı... Size hiç güven olmuyor. 3-5 hafta sonra öz vatanımızın evladı Rıza Hocamızada aynısını yapacaksınız. Defol git diyeceksiz Allah kahretsin diyeceksiniz. Bunu çok defalar yaşadık. Hep böyle yapa yapa psikolojik olarak baskıda bıraktınız hem oyuncularımızı hemde hocalarımızı... Ne olursa olsun onlar istisnalar. Ama Hayrettin Rıza hoca Ziya bizim öz çocuklarımız. Hayrettin istermiydi maç başlamadan kendi kalesine gol atacağını.. Eminim deseler beni kesin oynatmayın derdi.. Bunlarıda düşünün lütfen. Ben özverisine bakarım. Ayrıca Mehmet Yıldıza da aynı şeyleri yapıyoruz. Adam kaç haftadır kötü oynuyordu şimdi biraz toparlandı yine ver yansına devam ediyorsunuz. Hemde çoğu kez nezaketten uzak davranıyorsunuz. Ayıp ediyoruz arkadaşlar. Hemde çok ayıp ediyoruz. Kimseyi ayırt etmiyorum ben bile dahil...

Düşerken iki şeyi unutma!!!! Kimin seni ittiğini ve kimin seni tutmadığını... Ayağa tekrar kalkınca lazım olacak...
.
KAFKAS ATASÖZÜ
adres58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 4 Kullanıcı adres58'a Teşekkür Ediyor...
Alt 05.02.2011, 23:41   #67
tapolat
Yeni Yiğido

tapolat - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

5 Mesajına 8 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 tapolat isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Grosicki: "İnşallah daha iyi olacağız.."
Sivassporlu Kamil Grosicki, Bursaspor maçını ve performansını şu şekilde değerlendirdi:
"İlk yarıda da fırsatlar oldu ama değerlendiremedim. Attığım golden memnunum, hiç değilse bir gol sahibi oldum. Bundan sonra oynamaya devam edeğiz inşallah daha iyi olacağız."

Grosicki inşallahmı demiş )))
tapolat isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda tapolat'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 06.02.2011, 01:10   #68
tekdoktiri
Tecrübeli Yiğido

tekdoktiri - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

94 Mesajına 125 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 649 tekdoktiri FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

önemi yok ts yen melisiniz lazları
tekdoktiri isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 06.02.2011, 16:14   #69
settar58
Acemi Yiğido

settar58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

22 Mesajına 39 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 settar58 isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Hayrettini eleşttiren arkadaşlar heralde maçı izlemediler sadece hayrettin düşmanlığı yapmak için yazıyorlar.
Maçı stadyumda izleyen biri olarak taraftarımızın en çok eleştirdiği hayrettin de mehmet yıldız da resmen savaştılar grosicki golü attıktan sonra yüzlerindek hırs ve sevinnç ifadesini görmeliydiniz. maçtaki tek eksiğimiz hakem yanlış kararlarından sonra tabi eneramo ve sonradan oyuna giren pedrielin güçsüzlüğü idi.
settar58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda settar58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 06.02.2011, 20:57   #70
58müco58
Acemi Yiğido

26 Mesajına 55 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 552 58müco58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
adres58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Arkadaşlar hep böyle yapıyoruz. Hayrettin ne kadarda kötü oynasada bu memleketin çocuğu diye diye yokluğunda veryansın eden siz değilmiydiniz. Bir maçta hatırlıyorum (Avrupa maçımızdı) kalecimiz bir topu ıskalayıp direk gol olmuştu. O maçta mikrofonlara Diallonun bir kelimesini hiç unutmam... Futbol, futbol Futbolda hakeme çarpar gol olur, kendi kalene 2 gol bile atarsın. Mehmet Yıldız gibi artık bıçak kemiğe dayanmıştır ve kaptan olarak isyanını fevri bir şekilde dile getirirsin. Bunlar Diallonun dediği gibi futbolun içinde olan şeylerdir. Adam iyi niyetle oynuyormu siz ona bakın... Olacak böyle şeyler. 3 haftada kötü oynayacak 5 haftada... Ama bu çocuk bizim öz gardaşımız ve toprağımızın adamı... Size hiç güven olmuyor. 3-5 hafta sonra öz vatanımızın evladı Rıza Hocamızada aynısını yapacaksınız. Defol git diyeceksiz Allah kahretsin diyeceksiniz. Bunu çok defalar yaşadık. Hep böyle yapa yapa psikolojik olarak baskıda bıraktınız hem oyuncularımızı hemde hocalarımızı... Ne olursa olsun onlar istisnalar. Ama Hayrettin Rıza hoca Ziya bizim öz çocuklarımız. Hayrettin istermiydi maç başlamadan kendi kalesine gol atacağını.. Eminim deseler beni kesin oynatmayın derdi.. Bunlarıda düşünün lütfen. Ben özverisine bakarım. Ayrıca Mehmet Yıldıza da aynı şeyleri yapıyoruz. Adam kaç haftadır kötü oynuyordu şimdi biraz toparlandı yine ver yansına devam ediyorsunuz. Hemde çoğu kez nezaketten uzak davranıyorsunuz. Ayıp ediyoruz arkadaşlar. Hemde çok ayıp ediyoruz. Kimseyi ayırt etmiyorum ben bile dahil...
HER SATIRINA İMZA ATARIM TEŞEKKÜRLEEEER
58müco58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda 58müco58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...

Etiketler
değerlendirmesi, futbolculardan, maÇ