Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Maçı değerlendirelim
Alt 23.04.2011, 17:50   #61
gülkız
Yiğido

125 Mesajına 249 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 734 gülkız COK SEVILEN BIR KISIgülkız COK SEVILEN BIR KISIgülkız COK SEVILEN BIR KISI
Standart Cevap: Maçı değerlendirelim

geçen haftadan da kötü oynanılan bir oyun ve hak edilen bir mağlubiyet...adına rehavet mi dersiniz,fenerin bucayla oynamasına duyulan güven mi dersiniz,ya da içerdeki 2 ankara maçını yada en az birini alınacak gözüyle bakılan inanç mı dersiniz,konya maçını nasıl olsa alırız diye düşünülen plan mı dersiniz...teori üretmek çok kolay ancak gerçek olan bi şey var ki Sivasspor,karabük'e piknik yapmaya gitmiş,mangalla kömürleri eksikti sadece...Rıza hocanın yapacağı bi şey yok,sahaya çıkıp o oynamıyor ancak 10 yaş daha genç olsaydı hepsinden daha iyi top oynayacağı da aşikar...maçta görüldüğü üzere eneramonun çırpınmaları ile sonradan pedrielin ve ermanın biraz gayretleri de yetmedi..aslında bu maçta ermanın şahsi yönde hareket etmesini bekledim ama olmadı...kamil grosickide ciddi bir form düşüklüğü artık bariz görünmektedir,ermanın yaptığı asistlerin hepsini öldürdü denilebilir...Sivassporun bu sene ligde kalma yüzdesi yüksek olsa da oyuncuların para kazanma ve kişisel kariyerleri için mücadeleyi bırakmamaları lazım...Kazanırlarsa da kendilerine,kaybederlerse de kendilerine...Maçın hakemine gelince felaketti...Takdir haklarının çoğunu rakipten yana kullandı,Sivasspora yapılan faullerin çoğunu es geçti...Bakalım haftaya Mustafa Pektemekli,Jedinaklı Gençlerbirliği karşısında nasıl bir Sivasspor izleyeceğiz?
gülkız isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 5 Kullanıcı gülkız'a Teşekkür Ediyor...
Alt 23.04.2011, 17:56   #62
Besyo_cu
Usta Yiğido

Besyo_cu - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

2.819 Mesajına 8.169 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1291 Besyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende Zukunft

Rıza Hoca 2. yarıya başlarken yaptıgı hamle ile elleriyle maçı rakibe hediye etti. Erman ve kadar bu kadar etkisizken Grosicky , eneramo ve Mehmet Yıldız varken 4. forvet Suarezi oyuna alarak Karabüke gel bu sefer de sen bana 5 at dedi. Böyle inanılmaz bir hatayı Rıza Hoca gibi yılların teknik adamı nasıl yapar anlamadım. Neyseki hatasından erken dönerek Mehmeti çıkarıp Mendonçayı oyuna aldı.

Bu maç bize her yönüyle ders olacak nitelikte. Rıza Hoca neden kariyerine Avrupayı veya Miili takımı ekleyemediğini, Uğur kavuğun sadece Bank Asyada orta sıralarda bir takımda oynayabileceğini, Başarıya aç oyuncuların ( Karabüklüler) ne kadar önemli olduğunu birkez daha gösterdi.

Karabük sıradan bir takım onu farklı kılan iase Türkiyenin en iyi forvetlerinden Emenike, onuda satarlarsa küme düşerler...
Besyo_cu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda Besyo_cu'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 23.04.2011, 18:10   #63
mishka
Tecrübeli Yiğido

321 Mesajına 602 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 643 mishka FAZLA SÖZE GEREK YOKmishka FAZLA SÖZE GEREK YOK

Futbolun doğruları ve yanlışları vardır. Ya doğruları sahaya yansıtırsınız ya da yanlışları , bunlardan dolayı da olumlu veya olumsuz yargılanmanız gayet doğal. Siz Rıza Hoca'dan daha mı iyi biliyorsunuz gibi bir mantığı anlamak mümkün değil. Nihayetinde uzaya çıkmıyorsunuz, sadece bir futbol oyunu oynanıyor ve bu oyunu değerlendirmek içinde Mourinho olmaya gerek yok. Takıma bir hava getirme konusunda motive etme konusunda takdir ettiğim Rıza Hoca maalesef kadro seçimi, oyuncu değişiklikleri ve taktiksel anlamda futbolun gereğini yapmıyor. Ayrıca inatçı yapısı ve formayı hak edene vermemesi takımın başarılı olmasını engelliyor.

Hemen hemen oynadığı hiçbir maçta bir şey ortaya koyamayan Mehmet Nas'ın banko oynaması ama her zaman vasatın üstünde oyun oynayan Rada'nın ilk onbirde, Keita'nın kadroda yer almaması, Mehmet Yıldız'ın vasata bile yaklaşmayan oyunuyla ilk onbirde yer bulması anlaşılır değil. Bu maçta olduğu gibi orta saha direncini sağlamayıp kontrolü rakibe verirseniz maçı kaybetmeniz de gayet doğal.

Oyunculara gelirsek birçoğu ligi kafasında bitirmiş. Takımın her zaman en iyisi olan Kadir son iki maçtır eski günlerini mumla aratıyor . Zaten Uğur Kavuk ve Mehmet Nas bu takımın oyuncusu olmadıklarını her maçta gösteriyorlar. Grosicki kaç maçtır bir varlık gösteremiyor. Ben pas verilmediği görüşüne katılmıyorum özelikle Erman ve diğer futbolcular birçok pas vermesine rağmen etkili olamadı. Belki de GS transferi kafasını karıştırmış olabilir. Ligin ikinci yarısında gelen Eneramo 3 gol atmışken Mehmet Yıldız'ın daha iki golde olması da performansı konusunda bir fikir veriyordur.

Bu sene bir mucize olmazsa düşmeyiz ama maalesef hocamız bana gelecek sene için ümit vermiyor. Bazı futbolcularla da yollar ayrılmazsa faydadan çk zarar getirecekler.
mishka isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 5 Kullanıcı mishka'a Teşekkür Ediyor...
Alt 23.04.2011, 18:24   #64
Abdullah DuMaN
Usta Yiğido

Abdullah DuMaN - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

4.168 Mesajına 9.556 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1526 Abdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz sein

Maçı canlı izledim hakem maçı çok durdurdu yanlış kararlarları maçın dengesinde etki etti
futbolcular olarak Mehmet Yıldız artık miadını doldurmuş vaziyette ilk yarıya Pedrielle başlanması daha iyi olurdu Hayrettin Uğur vasattı ortada birşeyler yapmaya çalışan Kadir vardı birde sürekli pas bekleyen Grosicki ama istediği ısrarla istediği paslar bir türlü verilmedi Navratili bugün tanıyamadım çok fazla bariz hata yaptı
Rıza hoca Pedriel ve Ziya ile başlamalıydı sonradan oyuna giren mendoca fena değildi ilkyarının başı ve ikinci yarının sonunda çok pozisyon kaçırdık
Takımını Karabükte destekleyen herkese sonsuz Teşekkür

Yorumlarınızı ilgi ile okuyup beğeniyoruz.
Ancak; yorumlarınızı mümkünse küçük harflerle yazınız lütfen....

Bizi Twitter'den takip etmek için tıklayınız....
Abdullah DuMaN isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı Abdullah DuMaN'a Teşekkür Ediyor...
Alt 23.04.2011, 18:26   #65
elbeylii
Yiğido

106 Mesajına 177 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 elbeylii BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

Alıntı:
kareas Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
rıza hoca;senden hiç bir zaman ama hiç bir zaman teknik direktör olmaz,olamaz..olmayacakta..... ..... bunu yenildik diye demiyorum..
KAREAS HOCANIN NEYİ VAR SEN SİVASLI BİLE DEGİLSİN HOCAYA ATMA TERBİYESİZLİĞE LUZUMU YOK HOCAYA ATMA
elbeylii isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda elbeylii'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 23.04.2011, 18:30   #66
zgR
Yiğido

zgR - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

103 Mesajına 173 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 647 zgR FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Grosickinin adini kac kez duydunuz arkadaslar?bu adama niye pas atilmiyor?gecen haftada ayni sikayet vardi herkeste.boyle giderse seneye grosickinin tozunu bulamayiz takimda.niye kiymeti bilinmiyor acaba.riza hocam lutfen mudahale edin bu duruma.
Alt 23.04.2011, 18:32   #67
Respect58
Usta Yiğido

Respect58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

772 Mesajına 1.547 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 757 Respect58 hat eine strahlende ZukunftRespect58 hat eine strahlende ZukunftRespect58 hat eine strahlende ZukunftRespect58 hat eine strahlende ZukunftRespect58 hat eine strahlende ZukunftRespect58 hat eine strahlende ZukunftRespect58 hat eine strahlende ZukunftRespect58 hat eine strahlende ZukunftRespect58 hat eine strahlende ZukunftRespect58 hat eine strahlende ZukunftRespect58 hat eine strahlende Zukunft

Daha öncede dedim yine diyorum.Bu anlayış olduğu sürece biz hersene küme düşmemeye oynarız.Her sene bizimkiler yatar yatar sonra bakarlar düşüyoruz iki maç kazanırlar yine yatarlar..Sonrada bak takımı kümede bıraktık daha ne istiyorsunuz derler.Ya bu anlayışı değiştireceksin yada oyuncuları..Adamlar triliyonları alıyorlar bi 90dk oynamak zorlarına gidiyor..

Aslında hiç oyuncudan taktikten bahsetmeyecektim ama..Mehmet Nas,Kadir ve Uğur Kavuğun muhteşem futbollarına kayıtsız kalamadım..Daha öncede yazmıştım Kadir efendi tola oynuyor oynuyor kaptırıyor..Kaleye bir tane düzgün şut vuramıyor..Bugün pas dahi veremedi 50 tane top kaptırdı..Mehmet Nasta aynı şekilde şut ve pas özürlü tek yaptıkları mücadele etmek buda bi fayda etmiyor..Uğur Kavukta her ne kadar beklediğimden iyi bir performans sergilesede..Bi adam her maç rakibini kaçırmaz,kaliciyle karşı karşı bırakmaz.Biraz bindirmelere çıkar..
Respect58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı Respect58'a Teşekkür Ediyor...
Alt 23.04.2011, 18:49   #68
selimdelen
Tecrübeli Yiğido

selimdelen - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

115 Mesajına 165 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 selimdelen isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Alıntı:
Besyo_cu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Rıza Hoca 2. yarıya başlarken yaptıgı hamle ile elleriyle maçı rakibe hediye etti. Erman ve kadar bu kadar etkisizken Grosicky , eneramo ve Mehmet Yıldız varken 4. forvet Suarezi oyuna alarak Karabüke gel bu sefer de sen bana 5 at dedi. Böyle inanılmaz bir hatayı Rıza Hoca gibi yılların teknik adamı nasıl yapar anlamadım. Neyseki hatasından erken dönerek Mehmeti çıkarıp Mendonçayı oyuna aldı.

Bu maç bize her yönüyle ders olacak nitelikte. Rıza Hoca neden kariyerine Avrupayı veya Miili takımı ekleyemediğini, Uğur kavuğun sadece Bank Asyada orta sıralarda bir takımda oynayabileceğini, Başarıya aç oyuncuların ( Karabüklüler) ne kadar önemli olduğunu birkez daha gösterdi.

Karabük sıradan bir takım onu farklı kılan iase Türkiyenin en iyi forvetlerinden Emenike, onuda satarlarsa küme düşerler...
kardeş futbol takım oyunu takım da sadece emenike yok karabuk haksızlık edecegine hatayı nerede yaptıgına bak ugur kavuk erman her ne kadar kritik gollere imza atsada takımı rahatsız ettıgını bencillik yapıp puan kaybına sebeb oldugunu biliyoruz ben bu sezon değil onumuzdeki sezon onumuzu acık gormuyorum sahsen rıza hocayı cok taktir eden seven biri olarak gitmesini kalben istemesemde mantıklı olanı gitmesi yerine türkiye ligini iyi bilen kalitesini ispatlamış bir teknik adam gelmesi gerek son bir kac macta en etkili silahı kamil i cıkartması beni bu düsünceye itti tabiki benden daha iyisini biliyordur rıza hoca umarım herseyi yoluna sokar ve güven verir istikrar saglar
selimdelen isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 23.04.2011, 18:51   #69
furkandtr
Acemi Yiğido

furkandtr - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

33 Mesajına 53 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 587 furkandtr FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Karabükspor - Sivasspor (2-1) maçı ile ilgili düşünceleriniz nelerdir?

Maçta göze çarpanlar : ?

Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler : ?

Maçın en iyisi kimdi : ?

Maçın en kötüsü kimdi : ?Grosicki(akdıpı topu kaptırdı.

Maçta göze çarpanlar : ?Takımız isteksizliği

Hakem hakkında ki genel görüşleriniz neler : ?10 üstünden 4

Rıza Hoca'nın oyuna hamlelerini nasıl değerlendiriyorsunuz : ?Oyuncu değişklik haklarını kötü kullandı. Ayrıca Rıza hocanın kamanan'ı kadroya neden almadığını anlayamıyorum.yedeklerde Pedriel'den başka Atak oyuncusu yok.
furkandtr isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 23.04.2011, 18:59   #70
mucahitbaba58
Usta Yiğido

mucahitbaba58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

426 Mesajına 707 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 879 mucahitbaba58 kann auf vieles stolz seinmucahitbaba58 kann auf vieles stolz seinmucahitbaba58 kann auf vieles stolz seinmucahitbaba58 kann auf vieles stolz seinmucahitbaba58 kann auf vieles stolz seinmucahitbaba58 kann auf vieles stolz seinmucahitbaba58 kann auf vieles stolz seinmucahitbaba58 kann auf vieles stolz seinmucahitbaba58 kann auf vieles stolz seinmucahitbaba58 kann auf vieles stolz sein

Amator gibi oynayan bir sivas vardi
Karsidakini izleyen ne yapacahini bilmeyen bir sivasspor
En az bes sifir bitecek bir maci biteremeyen karabuk

Etiketler
değerlendirelim, maçı