Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > SivasSpor > Transfer

Transfer Transfer Listesi / Yeni transferler / Giden futbolcular

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Çalımbay : Yabancı Hakkımız Dolu
Alt 12.06.2011, 00:08   #61
migroArmis
Usta Yiğido

migroArmis - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.045 Mesajına 2.992 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 816 migroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDI
Standart Cevap: Çalımbay : Yabancı Hakkımız Dolu

Alıntı:
karşıyakalı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
bundan sonra artık kimse bana ilk 5 falan demesin alınan oyuncularla biz ancak son 5 için oynarız ve muhtemelen küme düşeriz.ugur kavuk bu takımdan gönderilmesi gereken ilk 5 kişliden birisidir.o zaman apoyu neden bıraktınız ugur kavuktan 5 kat iyi sag bekti apo.artık rıza hocaya falanda güvenmiyorum.ugur kavugu takımda tutup apoyu gönderen adama güvenim kalmamıştır benim.şimdi içim acıyarak kesin söylüyorumki bu takım küme düşecektir.alınan adamlar tırışkadır ve takımı bırakın ilk 5 e oynamayı ligde bile tutmaya yetmeyecektir.hani yabancılar gidiyordu kaliteli adamlar geliyodu.yine kandırıldık bu senede.rabbim sonumuzu hayır eyleye çünki işimiz yine ALLAHA KALIDI BU SENEDE
Katılıyorum...Ama Sivassporun mevcut kadrosu her ne olursa olsun süperligde orta sıralara oynayabileceğini düşünüyorum..Ama artık her takım diri her takım oynamaya çalışıyor..İşin ucunda iyi paralar var..Bu takım düşmez ama gerekli takviyeler yapılmazssa bırakın ilk 5 i ilk 10 bile girmesi oldukça güç olacaktır...
Alt 12.06.2011, 01:50   #62
atrium58
Yiğido

atrium58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

108 Mesajına 168 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 676 atrium58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Rıza hocanın sağ beke alternatif oyuncu bakması uğura yedek olsun diye oyuncu bakması anlamına geldiğini düşünmüyorum Takımın en çok ihtiyaç duyduğu bölgeler 1. kaleci tam kapalı kutu gördükten sonra yorum yapabiliriz 2. sağ bek oyuncu aranıyor 3. stoper faty alındı ve Diallo döndü 4.orta saha çek oyuncu alındığı söyleniyor 5.forvet aranıyor. Kendisi gitmek isteyen mehmet ve taraftarın çoğunun antipati duyduğu sedat dışında takımda devamlı oynayanlardan giden yok ve taraftarında özellikle anketlerde teyit ettiği bölgelere takviye yapılmış. Gerisi rıza hoca ve ekibinin helva tarifine kalıyor..
atrium58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 12.06.2011, 03:10   #63
57 Mehmet
Tecrübeli Yiğido

57 Mehmet - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

169 Mesajına 255 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 680 57 Mehmet BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

bize yakisir bir golcü,isvec liginde forma giyen 23 yasindaki fasli mustafa el kabir,piyasa degeri 1 milyon euro
http://www.youtube.com/watch?v=gN_HO9Lv6n4
57 Mehmet isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda 57 Mehmet'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 12.06.2011, 03:38   #64
sabanoh
Tecrübeli Yiğido

sabanoh - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

92 Mesajına 158 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 760 sabanoh FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
57 Mehmet Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
bize yakisir bir golcü,isvec liginde forma giyen 23 yasindaki fasli mustafa el kabir,piyasa degeri 1 milyon euro
http://www.youtube.com/watch?v=gN_HO9Lv6n4
Oyuncu Cagliari takimiyla anlasmis kardes.
sabanoh isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda sabanoh'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 12.06.2011, 07:06   #65
B.DUMANLI
Usta Yiğido

2.031 Mesajına 3.824 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1133 B.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekannt

Hoca olarak ses cikartmazsan sezon basinda vede yönetim agziyla bütceden bahsedersen senin istikbalinde ayni Mesut Bakkal gibi olur.Sana en sonunda bavul toplatirlar.Gecen yil ben sezon basinda olsaydim Sivasspor bu durumlarda olmazdi diyen sendin.Bu yil yapilan transferlere bakiyoruz,bu kadromu bizi ilk bese sokacak .Kadroyu oldugundan fazla cogaltiyorsun o genclerden hangisi ilk onbirde yer bulacak.Daha forvete senin istikbalinin can damarina bir cözüm bulamadin.Hani elinde kabarik bir liste mevcuttu.Alternatifler coktu.Ne oldu Riza hoca.Daha gencsin,toysun ,Sivas´li sanma seni her zaman bagrina basacak.Takimi iyi kur ve isteklerinde direncli ol.Sayet bu yilda kümeye oyniyacak olursa bu takim gerek sen ve yönetim cok sey kaybedersiniz.Sivas´li bikti artik takimin her yil küme düsmemeye oynamasindan.
B.DUMANLI isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda B.DUMANLI'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 12.06.2011, 07:19   #66
Yusuf Çevik
Usta Yiğido

Yusuf Çevik - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

778 Mesajına 1.676 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 844 Yusuf Çevik Fazla söze gerek yokYusuf Çevik Fazla söze gerek yokYusuf Çevik Fazla söze gerek yokYusuf Çevik Fazla söze gerek yokYusuf Çevik Fazla söze gerek yokYusuf Çevik Fazla söze gerek yokYusuf Çevik Fazla söze gerek yokYusuf Çevik Fazla söze gerek yokYusuf Çevik Fazla söze gerek yokYusuf Çevik Fazla söze gerek yokYusuf Çevik Fazla söze gerek yok

Bakalım hayırlısı olsun.

Ben oyuncunun ismine bakmıyorum.Rıza Hoca`ya güveniyorum inşALLAH.O gerekeni yapacaktır.
Yusuf Çevik isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 12.06.2011, 07:52   #67
GÜLEZ
Yeni Yiğido

GÜLEZ - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

9 Mesajına 14 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 588 GÜLEZ FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Derlerya okumak cehaleti alır aptallık baki kalır diye bizim yonetimde bazı şeyler baki kalmış böyle transfermi olur ya doldurdular 2. lig topçularını
yerli golcu alacaklarmış kımı alacaklar çok merak ediyorum bırakın sivasspor milli takım yerlı forvet bulamıyor niye bıraktınız mehmet yıldızı o zaman
ugur kavuk kalmamalıydı kalacaksa apo kalmalıydı
rıza hocada bu işi kıvıramaz zaten eskışehirde gorduk ne yapabılecegını
GÜLEZ isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda GÜLEZ'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 12.06.2011, 08:17   #68
karşıyakalı
Tecrübeli Yiğido

karşıyakalı - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

325 Mesajına 593 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 669 karşıyakalı FAZLA SÖZE GEREK YOKkarşıyakalı FAZLA SÖZE GEREK YOK

Alıntı:
Üsüyoruz58Reis Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Eğer ki Rıza hocanın söyledikleri şaka değilse veya yönetim sağ göterip sol vurmayacaksa önümüzdeki sezonda şunların olması büyük ihtimal..

Lig başlar ilk hafta sezon başı kampının verdiği gazla rakibimizi yeneriz.Sonra taraftarlarımız başlarlar o sene bu sene şampiyonuz(Hele birde İstanbul takımı ise şampiyonlar ligini alacağımızıda iddaa edenler çıkacaktır )

Haftalar ilerledikçe takım şamar oğlana döner ve taraftarımız bu ne ya bu nasıl takım falan diye söylenmeye başlarlar.

Bir iki hafta daha geçince başlarlar Çalımbay istifa Çalımbay istifa diye.Ve Rıza Çalımbay gider...

Sonra başka birisi gelir.Yeni gelen hocayada biraz zaman tanınır.Sonra bakılırki yok olmayacak bu iş..

Bu kez taraftar başlar bağırmaya yönetim istifa yönetim istifa diye...

Yönetim hemen radikal kararlar alır ve devre arası her türlü fedakarlığın yapılacağını ve Sivassporumuzun kümede tutulacağı söylenir...

Bizler başlarız gün saymaya.Devre arası gelir takıma takviyeler yapılır(Bu arada çekirge üçüncü kez sıçrar mı bilinmez)

İkinci yarı başlar.........(Burdan sonrasını hepimiz hatırlıyoruzdur malüm yakın geçmişimiz)Tabi sonucunuda kestiremiyoruz yine şansımız yaver gidermi bilmiyoruz..

Şimdi bu yazdıklarım size tanıdık geliyor mu.Acaba?
hemde çok tanıdık ezberledik artık seneryoları.yeni sezondada aynı filmi seyredecegiz çünki .herkes hazırlıklı olsun
karşıyakalı isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 12.06.2011, 10:06   #69
calipso
Usta Yiğido

426 Mesajına 700 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 726 calipso FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
GÜLEZ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Derlerya okumak cehaleti alır aptallık baki kalır diye bizim yonetimde bazı şeyler baki kalmış böyle transfermi olur ya doldurdular 2. lig topçularını
yerli golcu alacaklarmış kımı alacaklar çok merak ediyorum bırakın sivasspor milli takım yerlı forvet bulamıyor niye bıraktınız mehmet yıldızı o zaman
ugur kavuk kalmamalıydı kalacaksa apo kalmalıydı
rıza hocada bu işi kıvıramaz zaten eskışehirde gorduk ne yapabılecegını
çoğu yazdıklarına katılıyorum..ancak mehmet yıldızı niye bıraktınız lafına katılmıyorum.. gözden kaçırılan bir şey var sivasspor mehmet yıldızı bırakmadı, mehmet yıldız sivassporu bıraktı kendi ayrılmak istedi bunu unutmayalım..eğer o kadar çok sivassporlu olsaydı formasını geri almak ilk 11 e girmek için daha çok çalıışır ve burada kalırdı
calipso isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 12.06.2011, 10:45   #70
calipso
Usta Yiğido

426 Mesajına 700 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 726 calipso FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

yerli forvet fenerbahçeden semih olmasın.. ilk 5 e oynayacağızya
calipso isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Etiketler
Çalımbay, dolu, hakkımız, yabancı