borjan: 1 mac cezali zaten(en cok attilaya yaradi ne kadar sakin ve guven verici bir kaleci oldugunu gorduk )birjana da iyi oldu bir yandan genc ve cok cahilce hareketleri var sinirli hirsli ama takimini yakti insallah akkilanir uslanir
murat akca, cerny: tam formunda degiller ozellikle cerny tam 90 dakika oynayacak kapasitede degil malesef ama sakatlik gecirdiler bu normal zamana ihtiyaclari var
pedriel: duzeldi diyebiliriz insallah maske ile oynayabilecek durumda galiba yavas yavas oynama suresi verilir diye dusunuyorum
tomsa rada ve kerim zengin: koca bir ?
faty:4 hafta dediller 2 'si gecti insallah sakatligi gecer hepsine allahtan acil sifalar versin diyorum kadro genisligi onemli bu ligde zaten haftada 2-3 mac var artik,bir de bunu turkiye kupasi var beceriksiz tff nasil ayarlayacak acikcasi merka ediyorum ingiltere lignden beteriz su an kacinci haftadayiz onu bile unuttum ust uste mac mi olur allah belanizi versin elinize yuzunuze bulastirdiniz herkezi futboldan soguttunuz tff midir dedir
tomas rada,kerim zengin, faty ozellikle kerim yetismeli cabuk ugurdan kurtar bizi vallaha umudumuz saban