Mesleğim yabancı diller. Haberi kaynağından aldım. Sözkonusu röportajı kelimesi kelimesine Türkçe'ye çevirdim. Kaynak:
http://gwizdek24.se.pl/pilka-nozna/r...ie_213004.html
SMUDA,SENİ BEKLİYORUM!
Bir ay önce evlenen Kamil Grosicki, biri FB’ye olmak üzere şu ana dek üç gol attı. BJK’ye karşı da geçen hafta iyi oynamış ve bir gol atmıştı.
Soru: …
Kamil: Bu galibiyet bizim için önemliydi. Fenerbahçenin Türkiyenin büyük takımlarından biri olması da motivasyonumuzu artırdı tabii.
Soru: Ne kadar izniniz?
Kamil: Çarşambaya kadar. Milli maç nedeniyle maçlar tatil.
Soru: Evlilik…
Kamil: Evli olmak formunuzu olumlu etkiliyor.Hayatınız daha düzene giriyor.
Soru: Polonya milli takımı hocası Smuda birkaç hafta önce senin maçlarını seyretmeye Türkiye’ye gelmediğini çünkü oynayıp oynamadığının belli olmadığını söylemişti.
Kamil: Türkiye liginde şimdiye dek 27 maça çıktım. Koç,rahatlıkla gelip maçlarımı takip edebilir. Buyursun gelsin.
Soru: 2012 Avrupa futbol şampiyonasında oynayamama korkun var mı?
Kamil: Orada olmak ve oynamak büyük bir hayalim ama bu sadece bana bağlı bir olay değil.Smuda beni geçen maç Gürcistan’a karşı kadroya almadı, önce buna birkaç gün içerledim ama sonra kendi kendime dedim ki: Ben iyi oynayıp gollerimi atacağım. Elbet o da benim performansımı görecektir.
Soru: Türkiye’de ligler geç başladı ve üç günde bir maç yapıyorsunuz. Yorucu değil mi?
Kamil: Hayır,şikayetçi değilim. Alışıyoruz. Hatta ara tatil Ocak’ta tam istediğim zamanda. Ayrıca, ne kadar çok maç olursa o kadar çok gol atarım!
Demek ki:
Fotomaç'ın haberinde yer alan ...
-Dedikodu çok, bana resmi teklif yok” dedi ve ekledi: İstanbul’da oynasam performansım yüzde 50 artar...
-G.Saray'a seve seve gelebileceğini söyledi
-İstanbul'da olsam hem performansım artar hem de göz önünde olurum. Fatih Terim'in çalıştırdığı bir takımda olmak da bana gurur verir diyerek şimdiden ara transfer için yeşil ışık yaktı.
-Zaman zaman G.Saray, Beşiktaş ve F.Bahçe ile ismim anılıyor ama bana teklif gelmedi. Elbette İstanbul'a gitmek isterim.
ifadeleri söyleşide yoktur ve UYDURMADIR.Zaten o tarz gazetelerin birçok haberinin nasıl hazırlandığı malum. Daha uzatmıyorum. Görevimi yaptım sanıyorum.