Cevap: Siz de mi sayın Bakan?
Size TOKİHABER.COM sitesinden birkaç gün önce siteye yüklenen bir haberi paylaşıyorum.Haber 'Doğuya Yeni Stat'başlığında verilerek Dİyarbakır'a yapılması düşünülen yeni stadın resmi yayınlanıyor sitede.Haberin ilk satırını sizlere kopyala yapıştırla sunuyorum:...........Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Sivas ve Malatya’nın ardından Diyarbakır’a da modern stat inşa edecek. Projenin mayıs ayında başlaması planlanıyor...Bu haber bence çok şeyi söylüyor....Çünkü Toki 14 Şubatta tüm medyaya Sivas'a Akıllı stat haberiyle yapılacak stat resimlerini ve aytrıntılarını duyurmuştu..Bu haberde de Sivas'A yapılacak stat sözüyle bence Medyaya gösterilen akıllı stadı kastediyor...Bence bu iş en geç Nisan ayında kesinleşir diye düşünüyorum...Çünkü Tokinin sitesinde Sivas-Hatay- Batman Statlarının 19 Martta danışmanlık Hizmetleri için ihalesi yapılmıştı..BU ihale şu anda 'Tokinin Değerlendirme Halinde Olan İhaleler'kısmında hala yer alıyor.Bunu kopyala yapıştırla siteye yüklüyorum:.................1 Adana, Adıyaman, Aksaray, Balıkesir, Batman, Hatay, Kahramanmaraş, Karaman, Osmaniye, Sivas ve Şanlıurfa İlleri 1614 Adet Konut, Hastane, Aile Sağlığı Merkezi, Eczane, Büfe, Ticaret Merkezi, Sosyal Tesis, Cami, Şadırvan, Okul, Yurt ve Stadyum İnşaatları ile Adaiçi Altyapı, Genel Altyapı ile Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşlerinin İnşaat Aşaması ve İnşaat Sonrası Danışmanlık Hizmetleri İşi .........Biz bir yandan geçen hafta basında yer alan haberi konuşup tartışırken Toki Sivas-Hatay-Batman illeri için yapılacak statyum ihaleleri için danışmanlık ,genelaltyapı, için danışmalık ihalesi yapıyor...Bu işin içinden çıkacak arkadaşları bu konuda yorum yapmaya davet ediyorum....
|