Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Cevap: En ciddi teklif Sivasspor’dan
Alt 24.06.2012, 23:46   #61
adres58
Usta Yiğido

adres58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

4.806 Mesajına 12.565 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1463 adres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunft
Standart Cevap: En ciddi teklif Sivasspor’dan

Alıntı:
babapiton Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster

Türkiye Futbol Federasyonu 2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden Konya Şekerspor'da sergilediği performansla birçok süper lig kulübünün gözdesi haline gelen Ömer Ali Şahiner, şuana kadar transferde en ciddi teklifin Sivasspor'dan geldiğini ifade etti.
Birçok futbol otoritesi tarafından geleceğin yıldız adayları arasında gösterilen 20 yaşındaki orta saha oyuncusu, transferiyle ilgili açıklamalarda bulundu.
Süper Lig ekiplerinin kendisini transfer etmek için kulübünün kapısını çaldığını ifade eden genç oyunvu, “En ciddi teklif şuan için Sivasspor'dan geldi. Hakkımızda hayırlısı. Transfer görüşmeleri önümüzdeki günlerde netleşir. Her futbolcu gibi öncelikli hedefim Süper Lig'de oynamak, ardından da milli takım ve Avrupa hedefi için mücadele edeceğim" dedi.
Geçen transfer döneminde Antalyaspor'a transferinin son anda gerçekleşmediğini belirten Ömer Ali Şahiner, “Geçtiğimiz sezon transfer sürecinde yaşananlar ve sonrasında kadro dışı bırakılmam nedeniyle sezona iyi başlayamadım. Ancak daha sonra yeniden işime dört elle sarıldım ve iyi bir sezon geçirdim. İstikrarlı bir futbol ortaya koymaya çalışıyorum. Neticesinde de transfer teklifleri geliyor. Süper Lig ekiplerince yakından takip edilmek güzel bir şey. Şuana kadar 4-5 kulübün beni almak için kulübüme başvurduğunu söyleyebilirim. Ama Karabükspor'un ardından en ciddi teklifi Sivasspor verdi. Sanıyorum bu transfer önümüzdeki günlerde netleşir" diye konuştu.

Sivasinsesi
En çok alınmasına sevineceğim oyunculardan bir taneside Ömer... Tokatspor maçında seyretmiştim gerçekten iyi bir oyuncu...

Düşerken iki şeyi unutma!!!! Kimin seni ittiğini ve kimin seni tutmadığını... Ayağa tekrar kalkınca lazım olacak...
.
KAFKAS ATASÖZÜ
adres58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda adres58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Cevap: Forvet Arayışları Sürüyor
Alt 25.06.2012, 11:49   #62
karşıyakalı
Tecrübeli Yiğido

karşıyakalı - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

325 Mesajına 593 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 641 karşıyakalı FAZLA SÖZE GEREK YOKkarşıyakalı FAZLA SÖZE GEREK YOK
Standart Cevap: Forvet Arayışları Sürüyor

ne alınanacksa bi an önce alınsın artık.hep bööle yapıytoruz ve taraftarı bekletiyoruz naapalım buda bizim kaderimiz olsa gerek
karşıyakalı isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 23.07.2012, 19:37   #63
mustafalias
Yeni Yiğido

1 Mesajına 2 kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 0 mustafalias FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

CNN's John Sinnott, says Michael Owen has received offers from Al Rayyan, Flamengo, Locomotiv Moscow and Sivasspor. bu habere göre micheal owen ile görüşen takımlar arasında biz de varız henüz resmi bi kaynak yok ama eger böyle bişey gerçekleşirse harika hatta ötesi olur.
mustafalias isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı mustafalias'a Teşekkür Ediyor...
Alt 23.07.2012, 19:45   #64
poolat58
Usta Yiğido

poolat58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

952 Mesajına 2.168 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 761 poolat58 Fazla söze gerek yokpoolat58 Fazla söze gerek yokpoolat58 Fazla söze gerek yokpoolat58 Fazla söze gerek yokpoolat58 Fazla söze gerek yokpoolat58 Fazla söze gerek yokpoolat58 Fazla söze gerek yokpoolat58 Fazla söze gerek yokpoolat58 Fazla söze gerek yokpoolat58 Fazla söze gerek yokpoolat58 Fazla söze gerek yok

Alıntı:
mustafalias Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
CNN's John Sinnott, says Michael Owen has received offers from Al Rayyan, Flamengo, Locomotiv Moscow and Sivasspor. bu habere göre micheal owen ile görüşen takımlar arasında biz de varız henüz resmi bi kaynak yok ama eger böyle bişey gerçekleşirse harika hatta ötesi olur.
OWEN U ALIRASAK VARYA HAVALARA UÇARIM BE. YILDIZ TRANSFERİ DİYE BUNA DERİM BEN İŞTE
poolat58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda poolat58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 23.07.2012, 20:08   #65
cemahmety
Usta Yiğido

444 Mesajına 750 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 618 cemahmety FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Ah bir gelse varyaaa
cemahmety isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 23.07.2012, 20:16   #66
58CeZa58
Tecrübeli Yiğido

58CeZa58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

220 Mesajına 375 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 633 58CeZa58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

ankaragücünde ki vasseli gördük.
ama yinede oda onun gibi olcak anlamina gelmez
yinede söyliyim dedim
58CeZa58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 23.07.2012, 20:23   #67
HALIL
Usta Yiğido

HALIL - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.249 Mesajına 1.911 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1319 HALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende Zukunft

michael owen gelmez beyler yerlerinize oturun lutfen
Alt 23.07.2012, 20:25   #68
58_SEMİH_58
Usta Yiğido

58_SEMİH_58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

765 Mesajına 1.895 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 792 58_SEMİH_58 BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

Alıntı:
HALIL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Son demlerini oynuyor artık.Farklılık yaratmak isteyebilir kariyerinin sonunda tabiiki çok küçük bir ihtimal.
58_SEMİH_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevap: En ciddi teklif Sivasspor’dan
Alt 23.07.2012, 20:33   #69
ozledımeskıyı
Usta Yiğido

ozledımeskıyı - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

615 Mesajına 937 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 738 ozledımeskıyı ist ein wunderbarer Anblickozledımeskıyı ist ein wunderbarer Anblickozledımeskıyı ist ein wunderbarer Anblickozledımeskıyı ist ein wunderbarer Anblickozledımeskıyı ist ein wunderbarer Anblickozledımeskıyı ist ein wunderbarer Anblickozledımeskıyı ist ein wunderbarer Anblickozledımeskıyı ist ein wunderbarer Anblick
Standart Cevap: En ciddi teklif Sivasspor’dan

Alıntı:
adres58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
En çok alınmasına sevineceğim oyunculardan bir taneside Ömer... Tokatspor maçında seyretmiştim gerçekten iyi bir oyuncu...
Usta ben Ömer le face den konuştum Sivasspor beni isteyince çok sevindim diyor gelmek istiyordum ama sonra Konyaspor la takımı birleşince askıya alınmış 1 sene sözleşmem var dedi inş bu sene değilse seneye gelmek isterim dedi. Futbolculuğu dışında karekteri de çok sağlam bir oyuncu
Alt 23.07.2012, 21:17   #70
Morten58
Usta Yiğido

Morten58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.176 Mesajına 2.680 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 766 Morten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz sein

Alıntı:
HALIL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Michael Owen'nin gelmesine ben zaten karsiyim adam son 7 Sene sakatlik Problerimleri var !

Morten58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Etiketler
arayışları, ciddi, forvet, golcüsü, sivasspor’dan, sürüyor, teklif, yeni, yiğidonun, İşte