Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Yiğidoların yayın isyanı
Alt 14.08.2012, 06:31   #61
Rallim58
Gast

Standart Cevap: Yiğidoların yayın isyanı

Alıntı:
Ricardo Pedriel Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
bir balın derdine düştüler nerdeyse şirketin %99'unu verecekler
Şükür bal'ın bal olmadığı tescillendi de reklamları kaldırıldı. Şimdi de bu ilaç belasının ortadan kaldırılması lazım.
Alt 14.08.2012, 08:33   #62
karamik
Usta Yiğido

karamik - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

561 Mesajına 1.041 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 779 karamik FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Tamam Abdullah Yiğit bize kızıyosun haklısında amenna ama şu yerel kanallara çık iki çift laf et keskin kaleminden birazda onlar nasibini alsın

Dün akşam Nail bey programda diyorki "ajanstan takip ettik maçı"
ya o kadarını Babamda takip eder beyefendiler lafa gelince taraftar gelmiyor derler Mustafa Ateş'i Zaraspordan almak lazım onca şeye ramen gerçekten en iyisi o
Alt 14.08.2012, 09:34   #63
şampiyon71
Yiğido

şampiyon71 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

51 Mesajına 80 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 şampiyon71 ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

Arkadaşlar , eleştirilerinizde çok haklısınız.Ama elimizde olan şu anki tek değer Abdullah Yiğit.Kötü Sivas Basınının en iyisi. Yiğit, Süper lige çıktıktan sonra yazar olmadı.En azından Sivassporun geçmişini biliyor.Diğerleri gibi SSüper lig sonrası spor muhabiri olmadı.Keza Mustafa Ateş yine öyle .Ben yıllardan bu yana takip ederim.3.ligde küme düşme surumlarından bu yana Sivassporu takip eden biri.Sivas'ta ilk dış stadlardan caanlı yayını yapanlardan biridir.Olaylı trabzon maçını yaşayan ve 5-6 saat Trabzonda Türkiye'ye ,dünyaya gelişmeleri o aktarmıştır.Bende orada bizzat bulundum.televizyonculukta maç öncesi ve maç sonrası canlı yayınları ilk yapan biri.Stad atmosferini evlerimize o arkadaş getirdi.Ben bir sohbette konuşmuştum.Neden bıraktın diye .Sivasspor Süper ligde , tv'ler , Gazeteler 3.ligde demişti.Çok haklı.daha fazla yapacak ortaam bulunmayınca ayrılma kararı aldığını söylemişti.Abdullaah Yiğit ile Mustafa Ateş'e canlı yayında bu siteden soru sorar, konuklarından cevap isterdik.Anında cevaplanırdı.Şimdi nerde.böyle imkanlar yok artık.Yine söylüyorum.Tv yönetimlerindeki zihniyet değişmeli.Bunu şu an sadece Sipas tv'de görüyorum.Diğerlerine göre en az 1 adım öndeler.İyiyi kutlamak gerekir.Mustafa Ateş ve Abdullah Yiğit ne olursa olsun mutlaka ekrana dönmeli.Çünkü onlar kötü Spor basınının en iyileri idi. Ben şahsen öyle düşünüyorum. Ekranı canlı ve sıcak tutuyorlardı.
şampiyon71 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı şampiyon71'a Teşekkür Ediyor...
Alt 14.08.2012, 12:16   #64
yigido sezgin
Yeni Yiğido

2 Mesajına 3 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 yigido sezgin Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

evet arkadaşlar bende sivas kanallarının hepsine bektım hiçbiri maçı tv lerin köşesinde bile yzmadılar.skor olarak.bu kadar duyarsızlar.günde 5 -10 kere aynı proğramları yapmaktan sıkılmadılarmı.ben sivas tvlerinde sivassporla alakalı hiç proğram göremiyorum.bunların amacı saçma sapan şu cinsel içerikli reklamları yapmaksa o zaman tv nin adını değiştirsinler yada gidip bo proğraqmları yapan kanallarda çalışsınlar.bu ne yaaaaa bir şehrin kanalı ancak bu kadar duyarsız olabilir.elazığ 3g yayını yapmış.bizimkiler 3g nin çıktığından haberleri varmı acaba merak ediyorum.galiba yok.hala taş devri zihniyeti var.sivassporun kıymetini en fazla bilmeyen yer sivas.ben bunu derim başkaq demem.elalemin takımı bank asyada ama statları full çekiyor.
yigido sezgin isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Etiketler
isyanı, yayın, yiğidoların