Cevap: Yiğidoların yayın isyanı
Arkadaşlar , eleştirilerinizde çok haklısınız.Ama elimizde olan şu anki tek değer Abdullah Yiğit.Kötü Sivas Basınının en iyisi. Yiğit, Süper lige çıktıktan sonra yazar olmadı.En azından Sivassporun geçmişini biliyor.Diğerleri gibi SSüper lig sonrası spor muhabiri olmadı.Keza Mustafa Ateş yine öyle .Ben yıllardan bu yana takip ederim.3.ligde küme düşme surumlarından bu yana Sivassporu takip eden biri.Sivas'ta ilk dış stadlardan caanlı yayını yapanlardan biridir.Olaylı trabzon maçını yaşayan ve 5-6 saat Trabzonda Türkiye'ye ,dünyaya gelişmeleri o aktarmıştır.Bende orada bizzat bulundum.televizyonculukta maç öncesi ve maç sonrası canlı yayınları ilk yapan biri.Stad atmosferini evlerimize o arkadaş getirdi.Ben bir sohbette konuşmuştum.Neden bıraktın diye .Sivasspor Süper ligde , tv'ler , Gazeteler 3.ligde demişti.Çok haklı.daha fazla yapacak ortaam bulunmayınca ayrılma kararı aldığını söylemişti.Abdullaah Yiğit ile Mustafa Ateş'e canlı yayında bu siteden soru sorar, konuklarından cevap isterdik.Anında cevaplanırdı.Şimdi nerde.böyle imkanlar yok artık.Yine söylüyorum.Tv yönetimlerindeki zihniyet değişmeli.Bunu şu an sadece Sipas tv'de görüyorum.Diğerlerine göre en az 1 adım öndeler.İyiyi kutlamak gerekir.Mustafa Ateş ve Abdullah Yiğit ne olursa olsun mutlaka ekrana dönmeli.Çünkü onlar kötü Spor basınının en iyileri idi. Ben şahsen öyle düşünüyorum. Ekranı canlı ve sıcak tutuyorlardı.
|