Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Yeter Artık!!
Alt 04.11.2012, 21:04   #61
legolass
Tecrübeli Yiğido

legolass - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

322 Mesajına 672 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 709 legolass FAZLA SÖZE GEREK YOKlegolass FAZLA SÖZE GEREK YOK
Standart Yeter Artık!!

Dünyanın en zor işlerinden biri hiç kuşkusuz hakemliktir.Sivassporumuzun bir şanssızlığıdır hakemler bu her takım için öyledir.Hakem ne kadar iyi maç yönetirse yönetsin yaptığı bir hata ile hayatı boyunca vicdan azabı duyabilir.Eğer iyi oynamıyorsan hakemin kararlarıylada bir yerlere gelmek acizliktir.

Bu arada oyuncularımızada birşeyler söylemeden edemeyeceğim.ATİLLA denen kalecimiz sana sesleniyorum.Türk futboluna ve özellikle Sivasspor'a çoook büyük hizmetlerde bulundun!! ama artık şunu kabul et sen yaşlandın. Belki kabullenemiyorsundur belki kendini ispat etmeye çalışan 19 yaşındaki bir kaleci olarak görüyorsun ama biz gerçekleri görüyoruz kendini kandırmana gerek.ZİRVEDE bırakmanın tam zamanı !!! teşekkürler Atilla hadi git lütfen daha fazla dayanamayacaz :(

ATİLLA,NAVRATİL,UĞUR,DOĞA Sivasspor'a bişey katamıyorsunuz bırakın yakamızı lütfen yaa :(
legolass isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevap: Maçı Değerlendirelim
Alt 04.11.2012, 21:08   #62
üsüyorum042
Acemi Yiğido

22 Mesajına 40 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 506 üsüyorum042 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Maçı Değerlendirelim

sımdıye kadar oynanan tüm maclar berbat.Ama rıza hoca kafasında sadec aynı 11 ı var baska yok.ınsan takım ruhu verır.ve taktık degısstırır.bazı rıskler alınıp hücum oynatılır.böyle gıderse sadece hüsran ıle sonuclanır her mac.mehmet nası cıkraıp ademı koymak neye hizmet.ıkı dakıka kalmıs.forvet koyuyorsun..bence 90 ıncı dakıkada felan koysaydın.daha faydalı olurdu
üsüyorum042 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda üsüyorum042'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Cevap: Yeter Artık!!
Alt 04.11.2012, 21:11   #63
B.DUMANLI
Usta Yiğido

2.031 Mesajına 3.824 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1137 B.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekannt
Standart Cevap: Yeter Artık!!

Alıntı:
legolass Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Dünyanın en zor işlerinden biri hiç kuşkusuz hakemliktir.Sivassporumuzun bir şanssızlığıdır hakemler bu her takım için öyledir.Hakem ne kadar iyi maç yönetirse yönetsin yaptığı bir hata ile hayatı boyunca vicdan azabı duyabilir.Eğer iyi oynamıyorsan hakemin kararlarıylada bir yerlere gelmek acizliktir.

Bu arada oyuncularımızada birşeyler söylemeden edemeyeceğim.ATİLLA denen kalecimiz sana sesleniyorum.Türk futboluna ve özellikle Sivasspor'a çoook büyük hizmetlerde bulundun!! ama artık şunu kabul et sen yaşlandın. Belki kabullenemiyorsundur belki kendini ispat etmeye çalışan 19 yaşındaki bir kaleci olarak görüyorsun ama biz gerçekleri görüyoruz kendini kandırmana gerek.ZİRVEDE bırakmanın tam zamanı !!! teşekkürler Atilla hadi git lütfen daha fazla dayanamayacaz :(

ATİLLA,NAVRATİL,UĞUR,DOĞA Sivasspor'a bişey katamıyorsunuz bırakın yakamızı lütfen yaa :(
Atilla giderse bir tek Senecky kaliyor,oda sakatlanirsa kalecimiz yok.Bu hususda diyecegim bir tek söz ,Atilla kalede güven vermedigi gibi ,tüm mac boyunca resmen korku icerisindeydi.Cok yazik,olan Sivassporuma oluyor.
B.DUMANLI isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04.11.2012, 21:12   #64
MaXiMuM
Usta Yiğido

MaXiMuM - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.190 Mesajına 2.682 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 825 MaXiMuM ist ein wunderbarer AnblickMaXiMuM ist ein wunderbarer AnblickMaXiMuM ist ein wunderbarer AnblickMaXiMuM ist ein wunderbarer AnblickMaXiMuM ist ein wunderbarer AnblickMaXiMuM ist ein wunderbarer AnblickMaXiMuM ist ein wunderbarer Anblick

Rıza hocaya suç bulmayın diyen arkadaşlara !!!

Doğru suç Rıza hocada değil...

Sezon başında kanal kanal tvlerde ve radyolarda dolaşıp, kendini bjk ye pazarlayan, Sivassporu ve memleketi olan bu koca şehri hiçe sayarcasına önemsemeyen, ama buna rağmen hocaya kapıyı gösteremeyen YÖNETİMİMİZDE suç....

Diğer bütün takımlar sezon başında bütün transferlerini bitirmişken, biz hala Rıza hoca kalacak mı yoksa bjk'yemi gidecek diye papatya falı açıp transfer yapamadık. Sonra da geç kaldığımız için alabildiğimiz oyuncular bunlar işte. Mal ortada...

Haklısınız suç Rıza hoca da değil...

Bütün bu yaptıklarına rağmen, hemşerimizdir, yiğidomuzdur diye hocamızı sahiplenen biz TARAFTARLARDADIR suç....
Yıllar önce Bülent uygun bir darbe vurmuş gitmişti. Varsın birde hemşerimiz vursun nolacakki !!!
MaXiMuM isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 7 Kullanıcı MaXiMuM'a Teşekkür Ediyor...
Alt 04.11.2012, 21:16   #65
eskisehirspor91
Yeni Yiğido

11 Mesajına 33 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 eskisehirspor91 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Sivassporun bir an önce düzelmesi lazım. Rıza Hoca kaliteli bir kişiliğe sahip. Fakat teknik direktörlüğü maalesef yıllardır vasatı aşamadı. Doğa ve Atilla'nın bizdeki performansı daha iyiydi. Sanırım Aatıf bizim maça yetişecek ve göze hoş gelen bir karşılaşma olacak. Bende Sivasa gelmeyi düşünüyorum. Sivasspora bizim maçtan sonra başarılar diliyorum
eskisehirspor91 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 6 Kullanıcı eskisehirspor91'a Teşekkür Ediyor...
Alt 04.11.2012, 21:24   #66
Metal Gear
Usta Yiğido

Metal Gear - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

727 Mesajına 1.433 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 828 Metal Gear COK SEVILEN BIR KISIMetal Gear COK SEVILEN BIR KISIMetal Gear COK SEVILEN BIR KISIMetal Gear COK SEVILEN BIR KISI

Atilla bu takımda kalecilik yapıyorsa,ben dünyanın tüm birinci liglerinde her mevkisinde oynarım...
Sene başından beri gönlünü başka sevdalara kaptırmış kişilerle takımyürümez..
Metal Gear isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı Metal Gear'a Teşekkür Ediyor...
Alt 04.11.2012, 21:24   #67
münihli_58
Usta Yiğido

münihli_58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

515 Mesajına 1.118 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 822 münihli_58 TAM BIR BEYEFENDImünihli_58 TAM BIR BEYEFENDImünihli_58 TAM BIR BEYEFENDImünihli_58 TAM BIR BEYEFENDImünihli_58 TAM BIR BEYEFENDI

Denecek bisey yok aga Atilla o topu tutabilse hicbisey olmayacak devre 0-0 bitecek 11 kisi kalacagiz ama sirf o topu degil, orta olarak gelen toplari bile 2 hamleden sonra tutuyosan kalecilik isini cidden bi düsünmen lazim
münihli_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04.11.2012, 21:36   #68
noname87
Usta Yiğido

337 Mesajına 533 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 840 noname87 COK SEVILEN BIR KISInoname87 COK SEVILEN BIR KISInoname87 COK SEVILEN BIR KISI

Herkesin kafası başka yerde Eskişehir maçını kaybederiz büyük olasılıkla o yüzden yönetimin bir an önce moral gecelerini bırakıp işin ciddiyetini anlaması lazım
noname87 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04.11.2012, 21:39   #69
redbull58
Acemi Yiğido

redbull58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

43 Mesajına 59 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 610 redbull58 COK SEVILEN BIR KISIredbull58 COK SEVILEN BIR KISIredbull58 COK SEVILEN BIR KISIredbull58 COK SEVILEN BIR KISI

Su riza hocaya suc bulanlarin sivassporu takip ettiklerine pek inanmiyorum yönetim transfer yapalim dedi riza hoca mi istemedimi adam transfer istiyorum diye bangir bangir bagirdi hoca kaliteli oyuncu istedi yönetim bununla idare et diye nerde kör topal var onlari aldi getirdi.. Aklinizi basiniza alip hocaya sahip cikin hoca giderse halimiz harap
redbull58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04.11.2012, 21:41   #70
FirtinaK
Yiğido

202 Mesajına 481 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 539 FirtinaK FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
redbull58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Su riza hocaya suc bulanlarin sivassporu takip ettiklerine pek inanmiyorum yönetim transfer yapalim dedi riza hoca mi istemedimi adam transfer istiyorum diye bangir bangir bagirdi hoca kaliteli oyuncu istedi yönetim bununla idare et diye nerde kör topal var onlari aldi getirdi.. Aklinizi basiniza alip hocaya sahip cikin hoca giderse halimiz harap
Sivassporu takipten felan bahsediyorsun ama anlasilan sen takip etmemissin. Riza bey kafasini transfere yormak yerine Besiktasla flört ediyordu, sen bundan haberdarmisin. Son haftalara kadar transfer Rizanin umrunda degildi, ondan sonrada is isten gecmisti zaten.
FirtinaK isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı FirtinaK'a Teşekkür Ediyor...

Etiketler
artık, değerlendirelim, maçı, veryansin, yeter